manga_preview
Boruto TBV 09

Nové postavy: 3.Mezidíl Pečeť pro Nanami

Bylo ráno, když se Nanami vzbudila vedle Jakamaru, pohladila ho a řekla si kde je asi Yosh??!

Vykoukla z okna a tam viděla Yoshe na trávníku jak trénu ninja techniky, které ho Nanami naučila. Nanami se šla obléknout a pak chtěla jít za Yoshem, ale v tom uslyšela "nezapomeň na ty které máš ráda!!" Nanami věděla čí to byl hlas byl to Orochimaru!!!

No řekla,že se tím nebude zajímat, ale celou dobu od rána do večera co trénovali, tak na to nemohla zapomenout!!!

Když se stmívalo k večeru, tak už oba byli unavení a řekli jsi že by si dali rande na jejich oblíbeném místě.

U jezera:

Nanami tam byla první(jako vždy) koukala na jezero jak se tam odráží slunce byl to krásný pohled, jak tak koukala tak na její rameno šáhla ruka. Nemohla zapomenout na Orochimara a myslela si že je to on a najednou byla připravená k boji, ale když se otočila zjistila že to byl Yosh!!"Co je??"zeptal se Yosh "Promiň Yoshi myslela jsem že jsi……to je jedno!"

Yosh jí tím nechtěl trápit,jelikož věděl že když je u něj Nanami je v pohodě. "Nanami něco pro tebe mám" a vyndal krásnou pečeť a na ní bylo jméno Nanami Yamada."To je krásné, ale já pro tebe nic nemám" řekla se smutkem ale Yosh řekl"Ty jsi toho pro mě udělala víc než si myslíš!!" a mrkl na ni !!Nanami se na něj usmála a vzala ho za ruku a řekla že mu chce něco ukázat. Šli podél břehu až došli k bříze. "Ta bříza je velmi cenná musím ji chránit ale smím tam vyrýt své iniciály a iniciály toho koho miluju a dá jim to hodně štěstí do života!!

Nanami vzala kunai a vyryla tam(v srdíčku) N.Y + Y.W . Yosh byl rád že Nanami poznal a je s ní štastný jako nikdy jindy v životě!!

"Pojďme nazpátek je mi chladno a mám divný pocit!!" Jen co to Nanami dořekla tak jí něco stáhlo pod vodu!!!!!Yosh nemohl nic dělat jen skočit do vody, ale než tam skočil tak se ve vodě odrazilo nějaké světlo Yosh nemohl dělat nic jen doufat že se Nanami vrátí.

Pokračování v díle……

5
Průměr: 5 (1 hlas)

Kategorie: