manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto vs. Království zla Kapitola 4.

Ocitl se ve tmě a tichu, bylo to takové to uši drásajíci ticho. Najednou ze země vystoupil sloup jasně bílého světla. Začal pomalu stoupat nahoru, slyšel tu nejkrásnější melodii, byla tak uklidnunící. Nebránil se, chtěl se dostat až nahoru. Najednou z dálky uslyšel nějaké hlasy.

"Naruto vydrž." slyšel povědomý hlas, ale nedokázal ho zařadit.

" Musíme si pospíšit, ztratil příliš mnoho krve." to byl zase neznámý hlas.

Pak se ty hlasy mísily, přehlušovaly.

" Sakra, zastavte to krvácení." jeden hlas který byl zřetelně slyšet.

Potom vše utichlo, sloup světla zmizel. Zase tma a ticho.

Otevřel oči, ale hned je zase zavřel, protože ho oslepilo prudké světlo. Na podruhé postupoval pomalu a nechal své oči aby si na to světlo zvykly.
Rozhlédl se, všude samá bílá, byl na nemocničním pokoji. Pokusil se vstát, ucíil řezavou boles v rameni. Pomalu vstával, přešel k oknu a zadíval se ven. Byl v Listové, jak byl rád že zase vidí tuhle vesnici. Otevřel okno sel si na parapet a opřel se o rám okna. Přemýšlel.

"Naruto?" vyrušil ho něčí hlas.

Otočil se a uviděl svojí kamarádku " Sakura-chan" řekl.

" Jak ti je" zeptala se.

" Celkem dobře " odpověděl.

" Musím jít pro Tsunade-sama, aby se na tebe mohla podívat." řekla o odešla. Naruto se zase zadíval z okna.

Po chvíly se dveře otevřeli a do místnosti vstoupila Tsunade. Prohlédla ho a řekla že do někalika dní by mohl opustit nemocnici, ale že si nějaký čas nezatrénuje. Dozvěděl se že prospal týden a že prý dokonce zemřel, ale podařilo se jim ho vrátit zpět.

V nemocnici strávil další tři dny, byli se za ním podívat všichni jeho přátele, výtali ho zpět mezi živými atd..
Dostal se z nemocnice a první co udělal bylo, že zašel do Ichiraku ramen a pořádně se najedl. Poté odešel domů a odpočíval. Nic jiné ho mu nezbývalo, jelikož jakou koliv námahu měl přísně zakázanou.

Po necelém týdnu se mu rameno zahojio a on mohl konečně něco dělat. Za tu dobu se hodně sblížil s Hinatou, často spolu chodili na ramen a Hinata ho několikrát vytáhla i na nějakou tu procházku. Naruto se divil co se to dějě, dříve taková plachá a tichá dívka. A teď s ní trávil spoustu volného času.

Další novinkou byly nenadálé útoky z pobřeží, byl to neznámý nepřítel se zvláštními technikami boje. Jejich cílem se stávaly zatím jen vesnice a města která měla co dočinění s lodní dopravou.

Naruto momentálně nedostával žádné těžší mise, tak měl spoustu volného času, který trávil buď tréninkem a nebo s Hinatou. V její společnenosti se cítil dobře a dokázal se uvolnit, což poslední dobou potřeboval. Sice měl lehké mise, ale v tréninku si nevedl tak jak by chtěl a každý den se cítil jako by ho někdo praštil do hlavy ocelovou tyčí a pak ho nechal podusit stádem koní.

Jako každé ráno si zašel trochu zatrénovat vše šlo dobře, ale když se pokusil udělat Rasengan, tak se mu chakra zformovala do tvaru koule, ale pak z ničeho nic zmizela a nebo explodovala. Dál zkoušel různá jutsu, ty jednoduší zvládal normálně, ale jakmile se pokusil o techniku která potřebovala hodně chakry nebo se chakra musela soustředit do určité části těla tak se mu to nepovedlo nebo se nestalo vůbc nic. Například chtěl si procvičt Kage Katana Bunshin No Jutsu, ale místo druhého meče mu do ruky spadla jen rukojť nebo ho málem zapíchla čepel která mu prolétla okolo ruky.

Nevěděl co má dělat tak se vydal za Tsunade. Přišel před její kancelář a zaklepal. Po vyzvání vstoupil.

" Naruto, jdeš právě vhod mám tady pro tebe misi, je to mise třídy A." řekla Tsunade dřív než mohl Naruto cokoliv říct.

" Omlouvám se, ale musím tu misi odmítnout." řekl Naruto

" Proč, co se děje." zeptala se.

" Právě kvůli tomu jdu za vámi. No nemá cenu to vysvětlovat, raději vám to ukážu." řekl a začal vruce tvořit Rasengan, těsně předtím než se zformoval do plné síly tak se rozplinul. Pak zkusil udělat Kage Bunshin No Jutsu, objevil se jeden klon v růžových baletních mini šatičkách.

Tsunade ho vzala do nemocnice, udělali mu několik vyšetření. Asi po třech hodinách za ním přišla.

" Naruto, to zranění ramene co ti způsobyl Raxor, bylo daleko vážněší než vypadalo. Raxor ti poškodil chakrový oběh, proto nemůžeš plně využívat své techniky. Jediná možnost je operace, ale pokud něco nevyjde tak už nikdy nebudeš moci používat chakru. To znamená že tvůj život ninji by skončil." řekla Tsunade a bylo vidět že tohle říká opravdu nerada.

" Já tu operaci podstoupím, nemám jinou možnost, teda pokud bych nechtěl nepřítele ubaletit k smrti." řekl Naruto a odešel domů.

Vytáhl ze skříně flašku saké, i když nebyl plnoletý tak se občas napil a to jen když mu bylo opravdu mizerně, ale nikdy se neopil dal si jednu, maximálně dvě na uklidnění.

Otevřel flašku................

4.869565
Průměr: 4.9 (23 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Út, 2009-06-09 11:32 | Ninja už: 6182 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

chudak naruto

Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, St, 2007-12-12 22:14 | Ninja už: 6106 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

ale když ho málem zabil sasuke tak druhej den už zdrhal na ramen a teď je takovej chorej...

Obrázek uživatele Koty
Vložil Koty, Po, 2007-11-26 20:22 | Ninja už: 6057 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

hezký, hezký.
je mi Naruta trochu líto.

Koty's anime, manga, reviews, recommendations, blogs and lists at Anime-PlanetAnime-Planet.com - anime | manga | reviews

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, Po, 2007-11-26 19:51 | Ninja už: 6038 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

Eh...,,otevřel flašku". No dosť krutý koniec:)