manga_preview
Boruto TBV 07

Boruto - zajímavosti, teorie

Zde se zobrazují spoilery!


Úvod do začátku


Všichni viděli rozpor mezi Kawakim a Borutem, že Boruto má v jednom oku Jougan, že Kawaki dle jeho slov Naruta “poslal na onen svět” a také jsme viděli první záběry zničené vesnice, kde nebylo ani živáčka.
Proto bych se tu s váma chtěl o oné události pobavit a polemizovat o tom, co by se tak mohlo stát či se již stalo.

Zajimavosti

Nejdříve věc, kterou bych chtěl objasnit lidem, který moc nepochopili či stále nechápou kde Borutovo oko vzal a co nebo jak moc je Borutovo oko silné. Každý ví, že jakákoliv technika jako ta Borutova např. Rinnegan nebo Tenseigan atp. jsou silné a plní nějaké účely.

(Účel u Borutých očí můžeme jen spekulovat, že by to mohlo být nějak spojené s ručními technikami klanu Hyuga a techniky klanu Otsutsuki – zkrátka by to byla smíchanina taijutsu, ninjutsu a genjutsu)

Teorie

Dál bych se chtěl posunout k ději Borutova prvnímu dílu, kde Kawaki bojuje s Borutem. Když Kawaki bojoval s Borutem řekl: ,,Pošlu tě tam, kam jsem poslal sedmého!” a díky tomu ihned začali teorie o tom, že je Naruto mrtví nebo uvězněný. Jenom bych chtěl zmínit, že Kawaki Naruta někam poslal, takže to hned neznamená, že ho zabil (koneckonců by rovnou řekl, že ho zabije jako jeho otce či tak nějak) a to dle mého názoru se stalo, že ho nejspíše někde v boji uvěznil a Sarada jako správná nástupkyně na Hokageho spolu s kamarády a ostatními ninji všechny lidi zachránili a odvedli někam do bezpečí. Přece jenom všichni víme, že kdyby Naruto byl opravdu mrtví, musel by být mrtví i tedy Sasuke, jak již všichni víme je spojený s Narutem (a i opačně) a proto vycítí, kdy bude Naruto v problémech, ale Kawaki řekl, že na onen svět poslal jenom Naruta, né Sasukeho a další věcí také je, že Naruto a Sasuke jsou jako (poloviční)-bohové a Kawaki (samzřejmě s Borutem) by musel(i) překročit úroveň Naruta a Sasukeho, což věcí samo o sobě je trošku nemožný.

Další teoríí je, že Naruto a Sasuke jsou opravdu mrtví, ale jak jsem psal by Sasukeho a Naruta Kawaki sám nemusel zvládnout, a proto se objevila teorie o “opačné minulosti” tedy, že Boruto spolupracoval s Kawakim, ale proč se tomu říká opačná minulost? Protože kdysi dávno měl od dětství Naruto sen stát se Hokagem, kterýmu se to (jak již víme) nakonec podařilo, ale Sasuke vůbec ani kdysi nepřemýšlel jít po cestě jako jde Naruto nebo být nějak oporou vesnice. Sasuke chtěl zabít svého bratra Itachiho za zvěrstva v jeho klanu Uchihů – nakonec po smrti jeho bratra a po pár incidentech s Orochimarem se nakonec přidal na stranu pomsty respektive pomstít se vesnici a právě proti tomu byl později 7. Hokage tedy Naruto a právě proto se tomu říká opačná minulost, která se k nim přirovnává. Kawaki se spojil s Borutem a zradili Naruta, Sasukeho a byl automaticky i proti Saradě, která byla zase proti Borutovi a Kawakim,(takže vlastně jako situace Naruto a přátelé proti Sasukemu), jenže čím více na konec bojoval Boruto po jeho boku tím více si uvědomoval chybu až nakonec se spekuluje o tom, že Boruto a Kawaki nakonec při velkých bojích nakonec zabili Hinatu, matku Boruta a Himawari, která byla proti Borutovi byla zraněná a jak jsem psal odvezena ostatními do bezpečí. Později Kawaki zabil (spíše uvěznil Naruta) ale Boruto zabil nebo dohnal Sasukeho na konec jeho sil, kdy nakonec byl v bezvědomí a v tu chvíli si Boruto po pár slov od Sasukeho konečně uvědomil chybu a proto si vzal čelenku, kterou od něj kdysi dostal a meč, který dostal od Sasukeho ještě jako úplně nedospělého dostal, poté statečně a svědomitě držel a to se dostáváme do oné chvíle, kdy stál Kawaki proti Borutovi a zbytek znáte.

Je to také další a poslední teorie, že s Kawakim někdo spolupracoval a byl proti světu něco asi jako klan Otsutsuki až nakonec bojovali proti Sasukemu, Narutovi a nakonec Borutovi kde vše nakonec záleželo(záleží) na něm.

Jak jsem psal tohle je pouze teorie, takže se to nemusí stát Smiling

Co si o tom myslíte vy? Povězte a napište zde své teorie.

PS: Psal jsem to večer, takže mi snad odpustíte nějaký ty gram. "chibi" ^_^


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Alex Tala
Vložil Alex Tala, Ne, 2023-04-02 19:09 | Ninja už: 352 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

Hodně mě aji zajímá názor na to jak muže ten deamon byt užitečný v budoucnu

Obrázek uživatele Alex Tala
Vložil Alex Tala, Ne, 2023-04-02 06:49 | Ninja už: 352 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

Co si myslíte o tom že Boruto je nějak propojený pravě se shibayem když se kouknete na ten vzhled a jogan ?

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Ne, 2023-04-02 14:13 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Určite nie.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2022-12-15 18:45 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Teória o Amadových zámeroch

Amado tvrdí, že chce oživiť svoju dcéru Akebi pomocou Kawakiho kaamy, akonáhle pre ňu vytvorí nové telo. Má to však niekoľko podozrivých rozporov.

1.- Na čo čaká, keď už má Deltu?

2.- Do Kaamy vie vložiť iba údaje, ktoré má k dispozícii a medzi nimi samotná "osobnosť/duša" jeho dcéry zjavne nie je. Samozrejme, teoreticky by tieto informácie samy o sebe mohli dušu jeho dcéry "pritiahnuť", podobne, ako pri technike Edo Tensei, lenže tým si nemôže byť istý. Z Borutovho príkladu sa zdá, že Kaama obsahuje aj samotnú osobnosť/dušu.

3.- Impulzom k aktivácii Kaamy je smrť toho, koho informácie nesie, resp. toho, kto ju vložil. Aj keby kawaki implantoval do klona repliku Kaamy, ktorú má sám, ako by bola aktivovaná? A ak by to aj nežiadalo jeho obeť, nezmyla by opäť tá jeho?

4.- Prečo si je istý, že to preňho Kawaki podstúpi? Má zabudovanú do jeho Kaamy nejakú poistku?

5.- Z Amadovych rečí vyplýva jeho očakávanie, že Boruto aj Kawaki budú postupne viac a viac "ootsutsukizovať". Nehrozilo by, že niektorý z nich nakoniec bude chcieť čakrové ovocie? Opäť by potom neostal svet, na ktorom by mohlo so svojou dcérou žiť.

Toto všetko (+ znalosť zákonitostí príbehu Naruta/Boruta) ma vedie k záveru, že

Amado má komplikovanejší a zároveň istejší plán na oživenie svojej dcéry

.

Nazdávam sa, že sa nám tu bude recyklovať Obitov motív z Naruta a Amadovým skutočným cieľom bude "oživenie" Ootsutsuki Shibaiho. Ten by cez svoje božské schopnosti mohol oživiť Akebi technikou podobnou Rinne Tensei, bez toho aby sa sám ohrozil a zrejme už nie je závislým na čakrových stromoch, čiže by nemuselo hroziť zničenie sveta.

Existuje ešte jeden dôvod, prečo preferujem túto teóriu a tou je Momoshikiho reakcia na príbeh o Shibaiovi. Vyjadril sa, že je to "žiaľ" pravda. Čiže je tu možnosť, že by hrozba obnovy Shibaiovej existencie priviedla Momoshikiho na "cestu Kuramu" a začal by s Borutom pre to aktívne spolupracovať.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Kakashi 08
Vložil Kakashi 08, So, 2022-07-09 18:25 | Ninja už: 637 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Kawaki spolupracuje s Kara: členové:ishiki otstsuki,jigen,atd.

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, So, 2021-06-19 20:07 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Narazil som na webe na zaujímavú hypotézu. Konohamaru rad za radom kopíruje Narutove techniky a chce byť aj jeho nástupcom na pozícií Hokageho. je možné, že si tiež vezme za ženu Hyuugu, konkrétne Hanabi? Evil

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, So, 2021-06-19 20:19 | Ninja už: 4152 dní, Příspěvků: 5825 | Autor je: ONLINE, Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

To záleží i na jeho pozici v rodině, ne? Hanabi je budoucí šéfka klanu, takže nesmí sňatkem změnit příjmení a přejít do klanu jiného. Ino na tom byla podobně a tak si vzala muže, který příjmení a klanovou příslušnost v podstatě neměl a převzal tu její. Kdyby měl Konohamaru staršího bratra, mohl by se formálně stát Hjúgou a tak si Hanabi vzít. Ale jestli je v rámci klanu Sarutobi taky „dědicem“ jako Hanabi, tak by obě rodiny byly proti takovému sňatku.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.

Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, So, 2021-06-19 20:23 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Prv mala tento štatút Hinata a nebranilo to v tom, aby sa vydala do klanu Uzumaki. A má ho vôbec Hanabi? Lebo ako by sa to celé nejako uvoľňovalo. Čo sa Konohamara týka, mal by byť najvyššie postavený nielen v rámci klanu, ale aj z titulu vnuka Hokageho - spomeň si, ako sa k nemu správali, keď bol malý fagan.

Nepovedal by som, že by si Ino brala Saia pre to, že bol "noname".

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, So, 2021-06-19 21:07 | Ninja už: 4152 dní, Příspěvků: 5825 | Autor je: ONLINE, Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Hinaty si její otec moc nevážil a nejspíš je rád, že se vdala mimo klan a místo dědičky zaujala schopnější dcera. Ale vyvdat pryč i ji by znamenalo zánik „hlavní rodiny“. Myslím, že jsem to někde četla i o fungování japonských rodin v reálu - pokud má rodina syny, je dědicem vždy nejstarší. Ale u dcer na pořadí narození tolik nezáleží (zvlášť, když vlastně dědí až jejich manžel poté, co je rodinou adoptován). Mimochodem prý v Japonsku existují i seznamky, do nichž se hlásí jen muži ochotní být po sňatku „adoptováni“ rodinou své nevěsty.

U Ino mi to přišlo naprosto logické. Nebo lépe řečeno přišlo mi logické u Kišimota, že ji spároval zrovna takto, aby klan pokračoval a v další generaci mohla být znovu trojice Ino-Šika-Čó.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.

Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Ne, 2021-06-20 06:17 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Lenže toto trocha podkopáva fakt, že si prial, aby zomrela, čo by v prípade, keby nezáležalo na poradí, nemalo logiku. Druhá vec je, že svoje postoje odvtedy prehodnotil a tretia vec, že je vrcholne nepravdepodobné, aby "hlavná rodina" mala v rámci celého klanu Hyuuga iba troch členov, keď boli vždy prezentovaní ako porovnateľne veľká skupina, ako vedľajšia rodina - ak už vôbec nebolo toto členenie zrušené.

Mimo to, ako si aj v prípade Ino správne podotkla, autori si to aj tak zariadia, ako im to vyhovuje. Kishimoto pracoval s konceptom opakovaných schém (čo bol jeden z argumentov, ktorým som toho času dokazoval, že Tobi je Obito), čo by nahrávalo takémuto párovaniu. Otázkou je, ako a či to nejako pojme Ikemoto, nakoniec Hanabi sa v jeho mange ešte neobjavila a celé to stojí vlastne nateraz na anime, ktoré je v tejto otázke dosť nekonzistentné.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele senpai Ishiki
Vložil senpai Ishiki, St, 2021-03-03 11:03 | Ninja už: 1113 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

Zdar borci/borečky Laughing out loud čo poviete na tuto teoriu...že teraz bude manga zameraná na tréning boruta so sasukem a kawakim aby boruto mohol ovládať karmu čiže príprava na niečo v budúcnosti potom nám bude vyrozprávaný príbeh otsutsuki code zaútočí podobný scenár ako obito s 10 ocasím akurát že naruto bude nútený zjesť čakrove ovocie a stane sa 2. senninom 6. ciest čiže bude schopný vytvoriť znova kuramu nemyslite že by to vypadalo celkom good s tym že teoreticky by mohol spraviť z himawari jinchuriki sice by asi tato kurama moc nepamätala naruta ale naruto ma v sebe časť z každeho biju čiže by jej teoreticky mohol spomienky vrátiť

Obrázek uživatele FightingDreamer20
Vložil FightingDreamer20, Čt, 2021-01-14 13:16 | Ninja už: 1159 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

Nevím přesně a je možné, že mě za tento názor tady někdo asi sežere, ale já mám takovou svojí konspirační teorii.

Když se podívám na schopnosti Karmy vs Prokleté pečeti, tak mi některé věci korespondují. Přemýšlím tedy, jestli se někdy Orochimaru v minulosti nemohl dostat k nějakým informacím ohledně Otsutsuki klanu a dle toho se snažil vytvořit podobnou techniku "Reinkarnace" , ale nemohl jí kvůli svým "pozemským" schopnostem dotáhnout do konce. Vůči všem informacím včetně zjevení Hagoroma ve 4 válce se choval poměrně chladně.

Napadá mě tedy, jestli by Karma nemohla mít některé slabiny, které se týkají i slabin prokleté pečeti.

Další věc by mě zajímala ohledně Mangekyou Sharinganu (budoucího) u Sarady. Že to s touhle oční technikou bylo divoké skrze celé série to asi všichni víme, ale pokud se 3-tomoe sharinganem utrpí nějakou neskutečnou emocionální ztrátu (vezmeme v úvahu např. smrt Sasukeho/Naruta/Sakury) a získá Mangekyou.... Buď ho tedy nebude smět používat a nebo oslepne ?

Budu rád za vaše názory.

Arigato a hezký den všem.

Obrázek uživatele kuramaEU
Vložil kuramaEU, St, 2021-01-20 18:41 | Ninja už: 1804 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

K té saradě. Myslím si, že by Kishimoto Sakuru, Sasukeho nebo Naruta nezabil,takže si myslím, že sarada MS neodemkne. Myslím si spíše, že ho odemkne láskou k někomu, třeba k Borutovi. A tím i zlomí prokletí Uchiha klanu.

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Čt, 2021-01-14 16:04 | Ninja už: 2648 dní, Příspěvků: 2980 | Autor je: Metař Gaarova písku

No bolo by lepšie klásť diskusné otázky vo vlákne k tomu určenému, tam sa rozvášňujeme Laughing out loud len bohužiaľ tu nie je odkaz ako pri anime, tu je: https://konoha.cz/manganovedily. To už Itači hovoril, že každá technika má slabinu, v tom s tebou súhlasím, že aj Káma má určite dajakú dieru. Snáď dobrá editorská duša (Palantir?) nás prenesie, kam patríme a určite sa aj viac diskutérov nájde Orochimaru ^.^ A vitaj medzi nami Kakashi YES

Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Út, 2020-04-28 18:52 | Ninja už: 4545 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

Komentář přesunut sem.

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Jaroslaw
Vložil Jaroslaw, Út, 2019-03-12 22:44 | Ninja už: 3121 dní, Příspěvků: 237 | Autor je: Editor fóra, Účastník Irukova doučování

Máte plnou hlavu teorií na které jste přišli buď vy nebo někdo jiný během sledování či čtení Boruta? Přišli jste na to, že Boruto ovládá víc než jen jednu oční techniku, že by Shin nebyl sám který se snažil zabít Sasukeho, nebo jste přišli na to že ostatní Bijuu se flákají někde v gigantických horkých pramenech určené přímo pro ně? Dále také můžete vyjádřit svůj názor na teorii Mikea týkající se začátkem Boruta.

Zde se můžete svými teoriemi pochlubit a zapeklitě nad nimi polemizovat. Smiling

„Já pevně věřím, že nejlepším okamžikem každého člověka - jeho největším naplněním vším, co je mu drahé - je ten okamžik, kdy nechal konat své srdce dobrou věc a leží vyčerpán na bitevním poli - vítězně.“

Obrázek uživatele kerenin
Vložil kerenin, Pá, 2018-12-21 14:12 | Ninja už: 1915 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Spíš ne nez jo treba to bude tak ze Boruto byl v tu chvili kdy Kawaki nicil Konohu tak mohl byt nekde jinde nebo Kawaki nejdriv uveznil Boruta a Boruto se z toho nakonec dostal nebo nevim ale tvá teorie je dost dobrá a nezlobil bych se kdyby to tak bylo aspon by to nebylo jako ted s Oonokim a tema ninjama s Kamenne...Chcíp

PS: sorry za grammm chyby xdd

Obrázek uživatele SaradaOotsutsuki
Vložil SaradaOotsutsuki, So, 2018-10-06 07:35 | Ninja už: 1991 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

Podle mě je to kravina(obrácená minulost)
Ale teoreticky, by v to pitomim(to snad neni tak sprostý) světě, šlo v podstatě všechno!!! Takže uvidíme jaká bude budoucnost...

Ti, kdo porušují pravidla a nařízení
Jsou považováni za odpad,ale ti kdo opustí své přátele je horší než to.
Ale tyhle slova,věty se mohou hodně vymstít!

Obrázek uživatele Jinton25
Vložil Jinton25, Ne, 2018-09-23 17:50 | Ninja už: 2005 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Pěstitel rýže

No, teorie opačné minulosti je docela zajímavá, ale Boruto je svým způsobem přemýšlení hodně podobný Narutovi. Určitě by se muselo stát něco špatného, aby byl proti svým přátelům a celé Konoze. Napadá mě například, že by se mohlo něco stát Hinatě a Boruto by to ostatním dával za vinu. Ale že by proti nim byl jen tak se mi nezdá.

Obrázek uživatele Matsuki
Vložil Matsuki, St, 2018-09-05 19:49 | Ninja už: 2032 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Pěstitel rýže

Myslím si, že je spíše Sasuke mrtvý, jelikož na začátku má na sobě Boruto asi jeho plášť + jeho katanu (nevím přesný název)

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, St, 2018-09-05 19:52 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Otca išiel oslobodzovať so Sasukeho čelenkou a v bunde svojho otca, čiže to nemusí nič znamenať. Eye-wink

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele SaradaOotsutsuki
Vložil SaradaOotsutsuki, Pá, 2018-10-05 18:40 | Ninja už: 1991 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

O čem teď mluvíš o začátku té mangy respektive o konci.

Pokud by měl Boruto mít Sasukeho plášť a tu čelenku tak by to mělo znamenat že jsou oba k.o

Ti, kdo porušují pravidla a nařízení
Jsou považováni za odpad,ale ti kdo opustí své přátele je horší než to.
Ale tyhle slova,věty se mohou hodně vymstít!

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, So, 2018-10-06 07:55 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Hovorím o "filme".

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Matsuki
Vložil Matsuki, St, 2018-09-05 20:12 | Ninja už: 2032 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Pěstitel rýže

Oh dobře ^^ stejně mě ale zajímá, co se stane s Hidanem, jelikož ho nezabili a nebyl oživenej pomocí Edo Tensei, protože pochybuji, že Shin by sám zakládal nový Akatsuki

Obrázek uživatele Jaroslaw
Vložil Jaroslaw, Út, 2019-03-12 21:36 | Ninja už: 3121 dní, Příspěvků: 237 | Autor je: Editor fóra, Účastník Irukova doučování

Tohle by mě taktéž dosti zajímalo, přeci jenom Hidan stále hnije pod kopou hlíny už několik let a je dosti možné, že kromě Shikamara, na něj dosti lidí už zapomněla. Je sice pohřbený v lese o kterém ví jenom klan Nara, ale technologie v Borutovi stoupla dosti nahoru. Kdo ví, co s ním bude, jestli vůbec bude.

„Já pevně věřím, že nejlepším okamžikem každého člověka - jeho největším naplněním vším, co je mu drahé - je ten okamžik, kdy nechal konat své srdce dobrou věc a leží vyčerpán na bitevním poli - vítězně.“

Obrázek uživatele Mellias
Vložil Mellias, St, 2018-10-10 20:15 | Ninja už: 5126 dní, Příspěvků: 91 | Autor je: Prostý občan

hidan zostal v lese klanu nara pod zemou, kde ho nara straži.
to enzanmena že ho nemohli niekto vyslobodiť, ale Naruto by otom hned vedel a určite by poslali daky tym ho chytit, a podobne.. čiže to by vedeli že Hidan je na slobode