manga_preview
Boruto TBV 08

Naruto x Boruto


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Pá, 2018-02-02 20:39 | Ninja už: 3871 dní, Příspěvků: 7443 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Prosím přečti si znovu a pečlivě celá pravidla! Doplnila jsem tam jeden bod, který se tě přímo týká. Pokud něčemu neporozumíš, tak mi napiš, protože mi připadá, že jsi je opravdu nečetl Eye-wink. Vysvětlovala jsem to tu ostatním asi desetkrát, stačí trochu sledovat, co dělají ostatní, což je mj. taky trochu smyslem téhle mise. A už mě to fakt nebaví. ČTĚTE PROSÍM ZADÁNÍ!

Orihalcon: Děkuji, že se mě snažíš pomoct, chápu, že jsi naštvaná na to samé, co já, ale nebuď zlá. Ne každý je flákač, můžou tu být lidé pomalejší, děti, co to úplně nepochopí, apod.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, So, 2018-02-03 22:55 | Ninja už: 5850 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Závidím ti tvoje nervy. Pardon. Budu se držet, abych tolik neprskala.

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, Pá, 2018-02-02 14:58 | Ninja už: 5850 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Ty sis taky zřejmě nečetl pravidla mise, že?
Tvůj jediný výtvor takto hodnotím jako obšlehnutý a tudíž ses nepřekonal a tak nesplnil misi. Nula bodů. Spíš mínus deset, za to vybarvení...

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Pá, 2018-02-02 18:52 | Ninja už: 5849 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Sice nepatřím do FA sekce, ale nemohla jsem si nevšimnout, jak jsi jedovatá. Jistě, to, že nepochopil/nepřečetl pravidla k misi nebo pokud špatně zařadil obrázek ho sice neomlouvá, ale nemusíš hned tak útočit.

Apropo, mě nepřijde, že by obrázek z něčeho obkreslil, alespoň jsem "originál" nikde nenašla. Jistě, možná je tam třeba znát nějaká inspirace nějakým jiným FA, ale hned takhle ostře kritizovat, že je to obkreslené, je dost nesmysl. Pokud ovšem znáš originál, klidně mě na něj odkaž, to už bych uznala, že je obrázek obkreslený.
I podle mého nezkušeného oka je to špatně vymalované (viditelné čáry pastelkami), chtělo by to si trochu pohrát se světlem v počítačovém programu, oči mi přijdou taky trochu švihnuté, ale to přeci není nic, co by se nedalo zlepšit. Ne každý kreslí jako bůh.
Navíc mi přijde, že spousta lidí nepochopila, že do mise mají poslat až finální obrázek, kde je vidět nějaký progres.

Myslím, že bys udělala dobře, kdybys místo tak jedovatých komentářů napsala, co je špatně, proč je to špatně, co s tím udělat a tím tak ulehčit noledě vysvětlování. Takhle tvůj komentář postrádá nějakou konstruktivní kritiku, z které by se mohl autor poučit.

Obrázek uživatele Kuriko
Vložil Kuriko, Pá, 2018-02-02 17:45 | Ninja už: 2818 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Konohamarova chůva

Ne každý je dokonalý. Ani ty ne. Nepřekonal se, ale to, cos mu napsala je hnusný. Já v tom snahu vidím. Když ne nic jiného, tak snahu. A vybarvený je to docela dobře.

Everything that lives is designed to end. We are perpetually trapped in a never ending spiral of life and death. Is this a curse? Or some kind of punishment? I often think about the god who blessed us with this cryptic puzzle… and wonder if we’ll ever get the chance to kill him.

In space no one can hear you scream. (Alien - trailer)
Sorry, I can't go to hell. I'm all out of vacations days. (Undertale - 2015)
It's not possible. No, it's necessary. (Interstellar - 2014)
Being alive is pretty much a constant stream of embarrassment. (Pod 153, Nier Automata)
A future is not given to you. It is something you must take for yourself. (Pod 042, Nier Automata)
Time wounds all heals (Batim, ch.4)
None of us can live forever, and so we ask those who survive to remember us.
Hold something in your mind and it lives on with you, but forget it and you seal it away forever. That is the only death that matters. (Seer, Hollow Knight)
As long as you do it without regret, I will bear you no hatred." (Brumm, Hollow Knight)
The only person you can’t win against is the one that has nothing to lose.