manga_preview
Boruto TBV 08

Kurama a Naruto

Kurama a Naruto

Tento fanart je nakreslený moji sadou odstínů šedých fixů.
Chtěla jsem tohle téma pojmou trochu více graficky a minimalisticky a má tedy znázornit Naruta a Kuramu ve chvíli, kdy se rozhodli spolupracovat, protože pro mě osobně to byl jeden z nejoblíbenějších momentů v shippudenu.

Výsledek

++++++++--
Skóre: 8.6, Hlasů: 8

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Katema
Vložil Katema, Po, 2018-01-22 10:14 | Ninja už: 3813 dní, Příspěvků: 1383 | Autor je: Student Akademie

Nemusíš byť hneď "TRIGGERED", keď sa ti niekto snaží pomôcť s konštruktívnou kritikou. Pravdou je, že bez nej sa nikdy nezlepšíš, každý umelec potrebuje istú dávku skromnosti a dostatok sebareflexie. Preto ma dosť vytáča tvoj postoj, vyznieva veľmi arogantne, hoci sa ti Noleda snažila iba pomôcť.

Čo sa týka diela, musím povedať, že mne sa celkom páči, mám rada presne taký štýl, jasné obrysy a jednoduchosť. Bohužiaľ, bez tváre to pôsobí trochu zvláštne, a to hovorím ja, ktorá by som tváre najradšej nikdy nekreslila. Laughing out loud Takže ak sa rozhodneš vrátiť k misii, budem len rada, ver mi, že nikto ti tu nechcel dielo zhadzovať, práve naopak.
Voľba je na tebe.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Pá, 2018-01-19 21:20 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Vítej mezi fanartisty!
Řeknu ti to samé, co už tu opakuji asi po šesté. U vás, co jste nikdy nic na Konohu nenakreslili, nemám žádnou představu, jak normálně tvoříte/netvoříte. A já potřebuji srovnání, abych viděla, jak jste se zlepšili, jak jste na sobě zapracovali. Tahle mise rozhodně není o tom, že sem vložíte jen jeden svůj první obrázek a popíšete, jak jste na něm pracovali a co představuje. Chci popsat, jak vnímáte, že jste se zlepšili, v čem to zlepšení pro vás spočívá!
Takže jako nováček máš jednu šanci na opravu. Ale radila bych ti, pokud chceš misi splnit, tak další dílko do mise nepřidávej, vlož ho jako normální FA a pokus se na něm zapracovat, co ti síly budu stačit. A pak se můžeš, až ho vložíš, ptát na rady a chyby, se kterými si už nevíš rady a my ti poradíme. O tom je ta mise. Že se pokusíš na sobě výtvarně zapracovat. Zadarmo to nebude.
Jinak k obrázku - styl je uhlazeý, snažíš se docela dobře pracovat s kompozicí, ale kde má Naruto oči a pusu? To by opravdu chtělo dodělat.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Hokage7
Vložil Hokage7, So, 2018-01-20 16:37 | Ninja už: 4220 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

1. je mi líto, že se musíte opakovat.
2. Nejsem nováček jen dávám svoje fanarty na jinačí stránky( https://moveslikejeager11.deviantart.com/ <=tady jestli chcete vidět "zlepšení") a navíc nějaké starší fanarty mám na tomhle účtu, ale radím vám se na ně nedívat, pokud nechcete přijít o zrak XDD. A poslední dobou nemám čas kreslit anime kvůli klauzurám a obhajobám.
3. to, že chybí obličej je umělecký záměr, a kdyby tam byl, bylo by to jen navíc a celé to dílo by bylo přeplácané. Vážím si vašeho názoru, ale podle to takhle vypadá líp.

Obrázek uživatele Shikamaru Nara 2
Vložil Shikamaru Nara 2, Ne, 2018-02-18 20:41 | Ninja už: 2256 dní, Příspěvků: 21 | Autor je: Utírač Udonova nosu

kdyz si to tak vezmes tak hinata,neji a jejich klan oci taky vice mene nemaj

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Pá, 2018-01-19 21:38 | Ninja už: 4707 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

A vidíš, mně tam ty oči a pusa vůbec nechybějí. Naopak. Ale nehádám se, jen se chci Hokageho7 trochu zastat. Smiling

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Pá, 2018-01-19 22:01 | Ninja už: 2653 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Mě tam ten obličej také nechybí, vidím v tom hlubší smysl a propojenost. Jen mi přijde, že má Naruto dost protáhlý obličej. Laughing out loud

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2018-01-20 14:47 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Hurá, konečně pořádná diskuze, pěkně jste se do mě obuli Laughing out loud. Hele, mám něco za sebou, věřte mi, že je to fakt blbý bez obličeje Eye-wink. Pomohlo by tomu, kdyby ho dodělal, ale zárověň zvětšil postavu Naruta, protože správně cítí, že by se to "nadechlo", dostalo by to víc prostoru a nebylo by to přeplácané.

Autorovi: No vida, galerka! Proč jsi to neposlal hned? Nic ve zlém, ale třeba toto je výtvarně mnohem mnohem dál, v čem konkrétně vnímáš zlepšení? Jestli je to snaha o minimalismus, tak i ten musí ctít logiku a realitu. Můžeš věci zjednodušovat až na hranici abstrakce, ale pořád tam musí zůstat vše podstatné, tzn. obličej mi přijde dost podstatný...
PS: A vykat mi nemušíš Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Hokage7
Vložil Hokage7, So, 2018-01-20 16:30 | Ninja už: 4220 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Vím, že tohle není zrovna nejlepší a pravdou je to, že jsem styl anime už pěkně dlouho nedělala takže mám pocit, že právě kvůli tomu bych to zhoršila a vypadalo by to jako uplně něco jiného. A taky mi přišlo divné dávat obličej Narutovi a Kuramovi ne. Je mi jasné, že každý má jinačí vkus a já to respektuju.(btw did you just assume my gender?? XDDD jk)

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2018-01-20 17:05 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Aha, nevím, proč mi přišlo, že jsi kluk Puzzled, promiň!
Každý má jiný vkus, to je fakt. Z pohledu v oboru vzdělaného člověka ti říkám, že je to špatně a mohlo by to být mnohem lepší. Jak ve vztahu k samotému obrázku, tak ve vztahu k tvým předchozím pracím. Máš v tom citlivé momenty, ale taky ti hrozně chybí kreslit podle reálu a hlavně pozorovat. U těch reálných portrétů se mi zdá, že všechno kopíruješ podle jiných fotek, a to je málo. Zaznamenávej vlastní myšlenky, pozoruj lidi, zaměřuj se na detaily, jak ve skutečnosti funguje ruka, jak vypadá ucho z různých pohledů, stačí skutečně ve volných chvílích sledovat. V autobuse, doma...
Je snadné zarytě stát na svém vkusu a "stylu" a svést na něj všechny nedostatky. Tato mise ti nabízí zamyslet se nad tím, nad sebou, a třeba se pokusit na to jít ještě jinak, nespokojit se s pouhým "mě se to takhle líbí". Záleží na tobě. Body si zaslouží jen ti, co tohle pochopí Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Hokage7
Vložil Hokage7, So, 2018-01-20 21:45 | Ninja už: 4220 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

(TRIGGERED)Já jsem přece neřekla, že tohle je můj styl a navíc ty věci, které mi říkáš, jak mám dělat se učím ve škole, ale to neznamená, že mám s každou prkotinou jít a uploadnout to na internet. Upřímně řečeno pokud za ten obrázek nedostanu body tak je mi to jedno, protože mi na tom ani tak nezáleží. Klidně to neboduj, udělej to, co si myslíš, že je správné.

Obrázek uživatele rin-chanka
Vložil rin-chanka, So, 2018-01-20 22:05 | Ninja už: 4927 dní, Příspěvků: 496 | Autor je: Pěstitel rýže

Takže důvod, proč jsi se přihlásila do mise je jaký? Podle toho co čtu, tak asi žádný. Nechci se do toho míchat, ale takovýhle řeči mě fakt berou.

''Člověk, který porušuje pravidla, je považován za odpad, ale člověk,
který opustí své přátele, je mnohem horší než odpad.''
(Obito Uchiha)

Obrázek uživatele Hokage7
Vložil Hokage7, So, 2018-01-20 22:25 | Ninja už: 4220 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

nejdřív jsem se chtěla zúčasit, protože to bylo něco , co jsem jakž takž zvládala, ale po téhle debatě mě přestalo bavit se o tom kdo jak co umí. Moudřejší ustoupí....

Obrázek uživatele Aldrig
Vložil Aldrig, Ne, 2018-01-21 11:52 | Ninja už: 5024 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Kankurova kosmetička

Síce ma do toho tiež nič, ale noleda ťa určite nechcela uraziť... Tiež chodím na umeleckú školu, ale keď mi aj tu niekto poradí, neznamená to, že spochybňujú moje zručnosti a vedomosti o kresbe, ktoré ma v škole učia, je ľudské, že sa na to zabúda a opakovanie je matka múdrosti. Ber to s rezervou. Laughing out loud A fakt, pre umelca je najlepšie získavať kritiku od rôznych ľudí na rôznych médiách, aby mal možnosť čo najviac sa v budúcnosti poučiť a zlepšiť. + Navyše o to je to kvalitnejšie, lebo sama noleda má výtvarné vzdelanie tak vie o čom hovorí. Druhá vec, že noledu (a nie len ju, aj mňa keď to tu tak sledujem) už pomaly začína iritovať, že ľudia čo sa na misiu hlásia nedokážu postupovať podľa pokynov, že najprv si skúsiť nejaké nápady, prípadne ich sem postnúť na prekonzultovanie a až potom pridať oficiálnu kresbu. Alebo pridať už konečný obrázok s tým, že je tu aj niečo na porovnanie, aby bola zjavná podstata splnenie misie, čo je Zlepšiť sa.
(inak, tiež som riešila v januári obhajoby a klauzúry a teraz dokonca prijímacie skúšky na vysoké školy, preto čakám kým sa to upokojí aby som sa mohla zúčastniť misie)

Nechcem útočiť ani hnevať, ale nedalo mi toto nenapísať. Laughing out loud

Obrázok sa mi páči, zvláštne mi to pripomína obraz Matka od Mikuláša Galandu Smiling podarené

Talking to myself
Crying out loud
Only I can hear me
I'm stuck inside a cloud

ikonku mám od https://doodlingleluke.tumblr.com

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2018-01-20 22:30 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Řekla bych, že spíš neschopný zabojovat rychle uteče Laughing out loud. Ale je to tvá volba.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, So, 2018-01-20 22:54 | Ninja už: 2653 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Mám pocit, že jsi tak trošku nepochopila misi. Tahle mise je o tom jít a "každou prkotinou" uploadnout. Ty body nejsou ani tak za obrázek (tedy ano, i za ten ano) jako za proces. Proces, při kterém se neustále zlepšuješ. Kreslíš, bavíš se o těch kresbách a zase kreslíš... a zkoušíš různé věci.(Kdyžtak mě noledo oprav, pokud to říkám špatně.) Smiling
A pokud ti na tom nezáleží, tak je to dost smutné... protože jdeš úplně proti podstatě mise. Zabity
Edit nol: Ona má pravdu, je to tu jako ve škole Smiling. Hlavně pro ty, co v ní nikdy nebyli a chtějí si to vyzkoušet. Možná jsem na některé příliš tvrdá, ale vytáčí mě, když lidi nečtou zadání. Díky, říkáš to přesně, NEMUSÍTE UMĚT KRESLIT, MUSÍTE SE SNAŽIT SE TO NAUČIT. Bonus je v tom, že třeba cestou i něco o sobě poznáte a pochopíte.

Edit princezna: To se mi právě líbí, že jsi tvrdá. Dodává to misím na realitě a člověka to fakt donutí zamyslet se, jestli do toho jít a když jde, tak podat výkon. Takže za mě: rozhodně nepolevuj v přísnosti. Alespoň to tu má nějaký řád a nějakou úroveň. Eye-wink To, že nečtou lidi zadání vytáčí i mě a to mě to vůbec nemusí zajímat... Laughing out loud

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2018-01-20 21:57 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Takže už pokračovat nechceš? Ok, beru.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Pá, 2018-01-19 03:27 | Ninja už: 6057 dní, Příspěvků: 3262 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

Toto sa mi hodne pozdáva. Len tak ďalej takéto diela tu veľmi rád uvidím.

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele Kurama..Naruto
Vložil Kurama..Naruto, Čt, 2018-01-18 23:14 | Ninja už: 2397 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

me se to opravdu libi, a v te casti kde Kurama a Naruto zacali spolupracovat mi lezla husí kůže a taky mi začali tect slzy...Smiling

Obrázek uživatele Kurama..Naruto
Vložil Kurama..Naruto, Pá, 2018-01-19 00:50 | Ninja už: 2397 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

nepamatuji si přesně díl, ale jestli se nepletu nejmenoval se ten díl "DVOUČLENÝ TÝM" určitě to tak bylo nebo ne??? Jestli se pletu tak mi to řekni rád se poučím...