manga_preview
Boruto TBV 09

Magen: Gama Rinshō

Český název: 
Démonická iluze: Žabí duet
Název ve znacích: 
魔幻・蝦蟇臨唱
Typ (úroveň): 
bez úrovně
Kdo ho používá: 
Fukasaku, Shima
Popis: 

Magen: Gama Rinshō je genjutsu založené na zvuku, které je předáváno na hoře Myōboku. Protože naučení trvá mnoho dlouhých let tréninku, pouze Dva velcí žabí poustevníci, Fukasaku a Shima jsou schopni techniku provést.

Použití

Bylo řečeno, že se jedná o jejich nejsilnější genjutsu. Je neskutečně silné a jediné co je potřeba k úspěchu, je, aby se zvuk dostal k cíli. I v případě několika stovek cílů, genjutsu je všechny chytí a oddělí od sebe. Uvnitř genjutsu světa jsou oběti obklopeny ze všech stran čtyřmi žabími samuraji. A jsou zapečetěny v iluzorních krychlích vody mezi rukami žab. Čtyři nehybné žáby nepropustí své vězně, dokud jim to uživatel nepřikáže. Genjutsu je dostatečně silné, aby zadrželo i uživatele Rinneganu a nechalo je naprosto bezmocné a zranitelné. Poté co jsou nepřátelé chyceni v genjutsu, jediné co zbývá, je zasadit finální úder v reálném světě pomocí tajných Kamenných mečů z hory Myōboku, které jsou vraženy do protivníkových srdcí jako klíny.

Nevýhody

Ačkoli má technika velkou sílu, chvíli trvá, než začne působit, protože uživatelé musí prvně sesynchronizovat své melodie. A protože vydávají zvuk, odhalí svoji lokaci a dovolí protivníkům na ně zaútočit, když ještě připravují techniku. Neustálé "zpívání" (kvákání) také způsobuje Shimě a Fukasakovi, že jim vysychá v krku, takže technika nemůže být použita vícekrát za sebou.

Další informace

Debut:
Anime - Naruto Shippūden 132
Manga - Naruto 379, str. 5

Název techniky zazněl pouze ve třetím databooku.

Obrázek: 
ToadGenA.jpg
Magen Gama Rinshō.png

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí