manga_preview
Boruto TBV 09

Ino

Ino

Prvně chci tuto výšivku věnovat třem osobám:
1. Yuki Kaze-san: Za to že mi neustále dělá betu v FF sekci.

2. Corisan: že jsem mohl použít její FA do mise.

3. Ivanitko: Za pomoc v nouzi na AnimeFestu 2017

Toto je předposlední výšivka pro Konohu.

Nadále budu se věnovat jen psaní FF pro Konohu.

Rozměr: 42x25 cm
Čas: 5966 minut (99 hodin, 26 minut).
Další výšivka: Kurama a Kushina
Další výšivka rozměr: 180x100 cm, plátno 200x120 cm.

Snad v době dokončení bude ještě Konoha fungovat. Předpokládaný čas práce je cca 5 - 8 let.

Tato výšivka neprojde už pravidly pro vložení.

Další výšivka souběžně s Kuramou a Kushinou: Asuna a Zekken. Ze SAO 2
Rozměr: A3
Čas: Cca 100 hodin s pozadím.

Zde je i odkaz na Yamanaku od Corisan: https://konoha.cz/?q=node/114901

Z počátku vyšívání mě to bavilo, postupem času jsem si začal říkat co mě to vlastně napadlo, jít takhle do komplikované výšivky. Hledání barev bylo taky otřesné než jsem vybral podle mě správné barvy, trvalo to zhruba dvě hodiny, pouze na část vlasů a tváře. Měl jsem období kdy jsem vyšíval i 5,5 hodiny za den. Pak bylo taky kdy jsem vyšíval jen 1 minutu, to bylo když jsem měl blbou náladu, nebo úplnou nechuť cokoliv dělat. Už jsem chtěl několikrát nechat výšivku nedodělanou, jít dělat jinou. Byla by škoda ju nechat otevřenou, alespoň jsem zkusil vyšít i náročnější stínování. Vůči mé první výšivce jsem pokročil dost daleko. První byla pouze obrys postavy (Kurama), u druhé (Orochimaru) už jsem vyšíval celoplochově. Tam mi zase neseděli bavlnky, špatná barvová stálost, nakonec jsem sehnal kvalitní bavlnky se kterými jsem spokojený. U Temari jsem zjistil že používám správný typ bavlnek. Pořád jsem měl ostré přechody barev. U Fuu přechody byly plynulejší, ale pořád to nebylo ono. Teprve u Ino jsem spokojený s přechodem barev, ale ještě mám nedostatky ve vzájemném míchání barev. Pak je tu prvně i pozadí, u předchozích nebylo žádné.
Při této misi jsem si uvědomil že nemůžu se omezovat jen na Naruta, musím vyšívat i jiné anime. I když už nebudu moct zde zveřejňovat žádné nové díla kvůli pravidlům.
Možná toto nebyl primární účel mise, ale tak se dá taky pochopit zlepšení se. Budu mít víc možností ve vyšívání anime stylu.

Výsledek

+++++++++-
Skóre: 9.3, Hlasů: 7

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, So, 2018-03-24 18:36 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Je to nádherný, úplně jsi mi vyrazil dech po těch hrůzách. Právem si zasloužíš splnit misi!

Obrázek uživatele Corisan
Vložil Corisan, St, 2018-03-21 20:54 | Ninja už: 5476 dní, Příspěvků: 1591 | Autor je: Manga tým, Sochař hlav Hokagů

děkuju za věnování! Smiling
je vážně úžasné, že jsi to dotáhl do konce. tvoje výšivka je prostě skvělá Z lásky už jsem se vyjadřovala k rozdělaným příspěvkům, tak tady bych se nejspíš jen opakovala, ale stejně: jsi borec Smiling
a taky se přimlouvám za galerii, ať tě nadále můžu stalkovat Laughing out loud

Pokémon Go: 5898 3500 2445
Můj FanClub (díky, Uchiha-Mariko Smiling ), IG

Drawing people, sketching things. The artistic business.

"You did well. My boy... you did so well."

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2018-03-20 21:12 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Díky, Egile, za finální příspěvek! Myslím, že sis máknul.
K tvé výšivce jsem se už vyjádřila minule, myslím, že v plném rozsahu.
K tvému přístupu - jsi typ člověka, co se nebojí práce. Když si vymyslíš nějaký úkol, tak ho bez problému splníš, i když je časově náročný a ostatní by s tím dávno sekli. To je dobrá vlastnost, drž se jí Smiling. Co ti trochu chybí, je umění naslouchat. Jsi tvrdohlavý a jedeš si často svou, i když je tvé konání třeba neopodstatněné. Zaměř se na to v životě a dostaneš se ještě mnohem dál.
Ve vyšívání jsi určitě hodně pokročil, ale stále to je spíše ve kvantitě (velikost výšivky, délka času) než ve kvalitě (výběr tématu a hlavně jak je výšivka udělaná). Na to si dej také velký pozor. Upínáš se k té kvantitě až přehnaně moc a mohlo by se ti stát, že se ti lidé vysmějí (když to přeženu). Protože ve výsledku vůbec nezáleží na tom, kolik tě to stálo hodin práce, ale jak vypadá výsledek. A pokud budeš mít na třímetrové výšivce špatně vystínovanou blbost, tak tě to vůbec nijak nezachrání, že jsi se s ní nadřel. Anime styl obecně je přesně taková blbost. Jestli chceš být jednou opravdu dobrý, nauč se především rozeznávat, co je kýč a co je dobrý námět. A nejlepší námět, jaký vůbec je, je život sám. Tvůj život, ne cizí předlohy. Zkus se nad tím do budoucna zamyslet, než necháš zdraví na něčem, na čem budeme moct ocenit jen tvé úsilí. To je hrozně málo a sám bys určitě chtěl, aby dílo samotné na diváka nějak působilo, aby se mu líbilo a inspirovalo ho k podobnému usilí Smiling.
Děkuji, že jsi se zúčastnil mise, a je už jen na tobě, co sis z ní odnesl. Doufám, že ti to něco dalo. Bez ohledu na předešlé výtky, mně jsi ty dal hodně. Na výsledek si musíš počkat, ale nemusíš se bát, myslím Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, So, 2018-03-17 23:56 | Ninja už: 4189 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Ino ti gratuluje! za to množství práce Smiling Gratuluji k dokončení!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Yajanele
Vložil Yajanele, So, 2018-03-17 00:00 | Ninja už: 4618 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Těšila jsem se jak to bude vypadat dokončené a je to fakt pěkný, Já zvládnu vyšívat jen křížkovým stylem, tak vím, jakou makačku jsi musel mít, klobouk dolů.

Budu se těšit na další tvoje dílka. Určitě si pak ten odkaz na dev do podpisu dej. Budu tě šmírovat. Ale neřekla bych, že přidáš už jen jeden obrázek na konohu. Já prakticky už nic z Naruta nekreslím a stejně si občas vzpomenu a někoho nakreslím, tak uvidíš XD

Obrázek uživatele haliena
Vložil haliena, Pá, 2018-03-16 17:06 | Ninja už: 4188 dní, Příspěvků: 405 | Autor je: Pěstitel rýže

Já si nemůžu pomoct, takže to musím okomentovat. Vypadá to fakt úplně famózně. Vůbec si nedokážu představit kolik práce si do toho musel dát. Takže wau já tleskám. Za tu dobu co se tu na Konoze občas mihnu a z toho co jsem zatím viděla, je tohle asi nejlepší práce do mise co noleda vede. Každopádně to, že svoje práce nemůžeš přidat sem, nebrání ničemu sem na Konohu někde "přišpendlit" odkaz na galerii prácí co budeš dělat. Já se totiž na 200% chci podívat i na další tvoje dílka Ino ti gratuluje!

"Nachystejte květináče do Vánoc jsem zpátky."
"A sbaštíme jim kočku" mimozemšťan Alf Laughing out loud


https://www.youtube.com/watch?v=EHSWLY6XZoE Tohle zbožňuju Eye-wink

Obrázek uživatele Egil
Vložil Egil, Pá, 2018-03-16 18:03 | Ninja už: 3013 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Konohamarova chůva

Díky za pěkný komentářy a jinak si budu muset udělat galerku nejspíš na Devu a pak si to hodit do podpisu tu na Konoze. Zatím to jsou všechny díla co mám. budou přibývat postupně. Je to časově náročné.