manga_preview
Boruto TBV 08

FA mise - Crossover

Album k misi Crossover

Samozrejme sa mi podarilo na misiu zabudnut, ale podarilo sa mi aj spomenut. Ma to byt crossover the darkness, x files a cowboy bebop. Veci popularne okolo roku 98. Dnes je krasne, takze kvalita fotografie je rovnako krasna.

Seriál: La casa de papel
https://www.csfd.cz/film/525549-papirovy-dum-netflix-verze/prehled/
Ako mi to napadlo, obsahuje spojler..

Trochu ma mrzí, že som sa pri tomto príliš neposunul. Asi som si zobral väčšie sústo než som vedel prehltnúť a už mi nezostalo dosť trpezlivosti.

Prosím dajte nejaké úprimné reakcie, lebo ja už asi aj tak dokážem vidieť len tú myšlienku za tým.

Neviem či len mne to tak pripadá alebo aj niekto iný vidí podobnosť medzi našimi silnými nezávislými ženami z Naruta a silnými kamoškami z PRIATEĽOV? Mam pocit že napriek tomu, aké sú silné a úžasné, občas túžia po tom, byť vydaté a spokojné v objatí svojho milovaného. Myslím však ale, že každá žena občas príde do bodu kedy si povie: "Chlapov mi netreba, svadobné šaty si viem aj sama požičať, na objatie mám kamošky a nič neskrášli večer viac ako pivo a popcorn hhh.."
Prišlo mi to ako vtipné prepojenie týchto dvoch svetov a dúfam ze som žiadnych chlapov neurazila ale mala som chuť na niečo zábavné..aspoň raz za čas hh.

Neviem či misiu spĺňam, ale velmi som sa zabavila pri vymýšľaní tohto crossoveru.

PS: Nebojte chlapi, ženy majú svoje obdobia ktoré prídu a zas odídu. Buďte trpezliví.

Když jsem se tu už objevila, tak si udělám i misi, než zase zmizím Laughing out loud Představuji vám můj pokus o crossover do třetího dílu série The Elder Scrolls.

druhé dílo: TES III. Morrowind, PC hra z roku 2002
odkaz: https://cs.wikipedia.org/wiki/The_Elder_Scrolls_III:_Morrowind

myšlenka: Přemýšlela jsem chvíli, s čím naruta propojím, než mě napadlo tohle. Hlavní hrdina hry je reinkarnace mýtického hrdiny, který musí zastavit nepřítele z minulosti. Naruto má v sobě jednoho z dvou bratrů a Madara druhého (jen je starší převtělení, což tu hezky sedí, protože Dagoth Ur čekal v tý sopce sakra dlouho). Navíc řeší jak v té hře, tak v narutovi dlouhodobý svár, který se táhne několik generací a přináší chaos.

Madara jako Dagoth Ur mě napadl jako první - oba dva jsou jakožto záporné charaktery produktem své doby a produktem války, oba dva to překroutilo uvnitř za tu dlouhou dobu. Oba dva mají respekt pro svého oponenta (nebo jeho reinkarnaci) a můžeme říct, že i propojení. Rody obou byly pronásledovány, oba se snaží o kontrolu části světa/světa za pomocí manipulace...

Naruto jako Nerevar na tu první myšlenku pěkně navázal. Výše zmíněné kvality a motivace plus ještě ze začátku nevíme, kdo jsou jeho předkové (ani hráč ze začátku neví nic). Další společné mají odmítání společností - moderní Nerevar je outlander/cizinec pro většinu obyvatel Vvardenfelu a u Naruta snad nemusím vysvětlovat.

Co se týče uměleckého provedení, prosím berte to se špetkou soli, celá tahle scéna se odehrává v jakési jeskyni, kde je nafialovělá tma a na dnešní dobu celkem fuj textura na stěnách. Proto jsem se rozhodla pro ploché barvy bez stínů. Jako bonus tam je textík, který není jen změť písmen, ale upravený kousek dialogu co Dagoth Madara říká Laughing out loud

Tak jsem to nakonec taky stihla Laughing out loud Ta Konoha mi dala zabrat Laughing out loud

Takže... spojila jsem hraný seriál s Narutem (dejme tomu, že Naruto se odehrává někdy v době při tréninku s Jiraiyou... Naruto se vždycky vypaří s doktorkou a pak se vrátí a nikdo nic ani nepostřehne). Aby jste to chápali, tak ta ženská má stroj času a Naruto se jednoho dne záhadně objevil v Tardis (ten stroj času)... ona mu slíbila, že ho odveze domů a od té doby spolu cestují... a ano už se stalo, že se někdo náhodou objevil v Tardis jen tak Laughing out loud.

Doctor Who je snad nejstarší sci-fi seriál vůbec, ale doktorka byla vždy chlap (když má umřít, tak se zregeneruje a má jinou podobu). Nad všechny očekávání mi sedla, ale ty její společníci eh ani náhodou... tak jsem ji dopřála Naruta.

https://www.doctorwho.cz/clanky/o-serialu

Je to už pár rokov, čo ma napadlo, aké sú podobnosti medzi mnohými postavami za Naruta a homunkulmi z Fullmetal Alchemist a chcel som to aj nakresliť ... no napriek tomu som nakoniec v pôvodnom termíne misiu nedal. A treba povedať, že aj teraz som sa rozhýbal na poslednú chvíľu, preto je iba nimimum postav v podobe trojice Lust-Gluttony-Pride. Ešte by iste bodol Kakashi ako Wrath, Kakuzu ako Greed alebo Orochimaru ako Envi, či Sasuke ako Roy Mustang. Orochimaru ^.^

Vzhlad narutovských postav som použil z obdobia "The Last", lebo mi to tak najlepšie sadlo.

Hoj! Tak vás po dlouhé době zdravím! Jakpak jste si užili prázdniny? Kakashi ^_^ Nemohla jsem si nevšimnout, že se zde koná nějaká kreslící mise, kterou si rozhodně nemůžu nechat ujít. ^-^ Jelikož kdo jiný si je víc podobný, než Naruto a Rin. ^-^ Dlouho jsem přemýšlela, jak bych tyto dva mohla spolu nakreslit. Žádný dobrý nápad na komix mě totiž nenapadal. Mno... stačilo se jen trefit tou hloupou učebnicí angličtiny po hlavě a voila! Nápad je na světě. Jump! Strašně se mi líbí, když má někdo po stěnách různé fotky, vyvolávající spoustu vzpomínek. A tak jsem podobnosti těch dvou veselých kluků shrnula právě do něčeho takového. ^-^ Je pravda, že místo nápisu jsem mohla udělat něco lepšího, ale nápady už mi úplně došly a učebnice se vybila. Jump! (A taky je pravda, že jsem ráda, když se domů dostanu ve čtyři hodiny a pak mám chvilku klidu. Hehe...)
Taky bych ráda zmínila, že tady dám jednu část a hned poté přidám i druhou. Na jeden papír se mi to nevešlo, a když jsem se pokoušela vyfotit oba najednou, tak to bylo nečitelné.
Zde odkaz na ČSFD: https://www.csfd.cz/film/294891-ao-no-exorcist/prehled/
Odkaz na druhý papír: https://konoha.cz/node/119368

A zde je druhý papír. ^-^

Odkaz na první papír: https://konoha.cz/node/119367

Snažila som sa nejakým spôsobom vyrobiť pozadie, viac som ale vyčarovať nedokázala.
Anime do ktorého som poslala Naruta a Sasukeho sa volá Anohana. Vlastne sú tam dve hlavné postavy Menma a Jintan. Naruta a Sasukeho ma tam napadlo poslať z jedného dôvodu. Oni dvaja spolu maju veľa zážitkov (ako napríklad na akadémii) a pretože je Anohana zamilované anime... Oni sú jednoducho najlepší kamaráti ktorý si občas dajú pusu. hihihi

12 úkolů pro Asterixe - https://www.csfd.cz/film/102874-12-ukolu-pro-asterixe/prehled/

Dal jsem dohromady tyhle dvě postavy, protože by mě zajímalo, kdo sní dřív ramen.

tak posílám znovu, doufám že už lepší.. Naruto
Napadlo mě nakreslit Naruta s Pikachuem, protože jako malá jsem koukala na Pokémony a teď hraju PokémonGO. Odkaz: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Pokémon

Nakreslila jsem Naruta a Rainbow Dash v běhu. Spojení mě napadlo díky soutěživosti obou postav, tak proč to nespojit? Příběh k tomu může být různý, ale můj je o tom, že Naruto nazval Raibow oslem. No, a ona si to přece nenechá líbit, ne? hihihi
https://www.csfd.cz/film/293860-muj-maly-pony-pratelstvi-je-magicke/prehled/

Odkaz na mnou vybrané téma: http://mugiwara.cz/svet-op/lokace/zeme-wano

Pro tuto misi jsem si vybrala téma ze světa One Piece (Wano země),převážně téma boje mezi Kaido piráty a samuraji bývalého vládce, kteří se museli před Kaidem skrýt a pracovat v utajení. Nyní potají shromažďují a plánují povstání proti Kaidovy.

V hlavních rolí hrají: Sasuke a Orochimaru, jako Kaidovy podřízení
Naruto a Sakura, jako samurajové odpoje
Kakashi, Guy, Jidaya a Tsunade, jako místní obyvatelé

Místo: Wano země – náměstí před chrámem

Poznámka autora – Obrázek je namalovaný akvarelka, předem bych se chtěla omluvit za kvalitu obrázku (bohužel ne každý má doma skenr Smiling). Snad se bude líbit a splní misi Smiling

Omlouvám se ale došly mi barvi na pozadí, odehrává se to v Údolí Konce

Snad je to čitelné, ale stejně sem hupsnu odkaz na mnohem, mnohem větší obrázek.

Tak a teď k tomu něco říct...

Je to anime z čínské produkce a jmenuje se Mo Dao Zu Shi (eng název:
The Grandmaster of Demonic Cultivation). Je to hlavně novela (BL 18+), manhwa (tuším byla 15+), anime (15+) a současné době probíhá Live Action (bez omezení s názvem The Untamed).
Velký a obávaný Wei Wuxian (Wei Ying, patriarcha z YiLingu) má panickou hrůzu ze psů, kterou získal jako dítě, když se musel s divokými psi přetahovat o jídlo. Takže volba byla jasná!
Lan Wangji (Lan Zhan) - vždy dokonalý, vždy dokonalá kostka ledu, ho pak zachraňuje - a pak i něco jinýho, ale to patří jinam - hehe.
Ivanitko - a kdo je tu teď yaoistka? Chachacha!

No a Kibu s Akamarem znáte na 100%

A protože jsou Wei Ying a Lan Zhan číňani a Kiba s Akamarem japonci - mluvu jsem obarvila. A taky jsem ty jejich čínský jména neskloňovala, vypadalo to dost blbě.

Tak si to užijte a vzhůru k vymýtání démonů!

Poděkování patří určitě Akhaře a Lucky, páč jenom díky nim, jsem to dodělala.

Odkaz na lepší kvalitu popř. zde.
Pro čtení poprosím pokaždé přečíst nejprve text a poté mrknout na obrázek vedle něj. Dole se oba příběhy spojují, takže nejdříve pls přečtěte obě části, po sobě či na přeskáčku, jak je libo. =) Chtěla jsem to pojmout jakousi formou deníčku, jenže text psaný v PC zabral jaksi méně místa než jsem očekávala, proto ta spousta nevhodného volného místa... Takový trapas... Omlouvám se, pokud to působí krapet (či krapet víc) chaoticky. x))

Nabari no Ou jsem si vybrala proto, že se jedná o velice hezký, bohužel celkem opomíjený příběh s podobnou tématikou, jako má Naruto. Obě dílka pojednávají o světě ninjů, jehož hlavní hrdina má v těle zapečetěnou nesmírnou sílu, kvůli níž na něj mnozí mají spadeno. Prostředí mimo jiné tvoří pět velkých ninjovských vesnic, z nichž některé drží spojenectví a jiné jsou nepřáteli, přičemž každá vesnice střeží určitý druh moci (v případě Naruta se jedná o bijuu, v Nabari jsou to kinjutsu, zakázaná umění) a jistá skupina se snaží tuto moc shromáždit ke svým cílům. Oba hlavní hrdinové nicméně nade vše staví touhu pomoci svému nejlepšímu příteli.

Přemýšlela jsem nad filmem, kde má každá postava specifické schopnosti jako techniky v Narutovi. Napadl mě proto film Percy Jackson, kde je každý dítětem některého boha a má podle toho schopnosti. Nakreslila jsem, jaký bůh by mohl být rodičem postavy z Naruta.

Protože vyjde nový seriál se zaklínačem a jak si o tom čtu články všude možně, tak mi to google a preferované reklamy vrací a tvoří pořád větší cyklus Laughing out loud navíc si na osvěžení před seriálem dávám celou knižní sérii Úpa boží!!!
Tímpádem se mi to tak nějak spojilo, navíc ta póza Geralta ~ Cavilla je asi nejčastější obrázek seriálu na internetu a přidat k němu nějakou bestii bylo celkem nasnadě, on tam na ni úplně kouká. A protože Geralt se na svých cestách a v kšeftech setkává se spoustou "lidí", co jsou hodní nelidé, mohla by to být i forma Kyuubiho Sticking out tongue

Obrázok pre Misiu FF Crossover
Názov anime: Darling in the Franxx, postava: Zero Two
Link na anime: https://darling-in-the-franxx.fandom.com/wiki/DARLING_in_the_FRANXX
Spomenula som si na to vďaka mojej kamarátke, ktorá má toto anime rada. Takto som sa k nemu aj dostala, aj keď som o ňom iba počula Hehe...
Niektoré komixové okienka sami veľmi nepodarili (uznávam) Stydím, stydím, stydím!
Ale snáď sa bude páčiť Smiling

Veľmi som chcela zapojiť sa do Crossover misie, ale nepodarilo sa mi to stihnúť včas. Tak snáď nebude vadiť, keď svoj obrázok pridám do tohto albumu aj bez účasti. Podarilo sa mi ho dokresliť až dnes ráno a nie je to žiadne terno. Sú to už roky, čo som niečo kreslila. Sama vidím hŕbu nedostatkov - hneď na úvod zlé rozloženie postáv, takže kandeláber sa mi už nevošiel na papier, ani plánované zapadajúce slnko. Mala som kresliť jednoznačne na šírku. K postavám a ich končatinám sa radšej nevyjadrujem Teeth ale napriek všetkému som rada, že som to skúsila.
Na obrázku som spojila príbeh Naruta s Hatenkou Yuugi. Hlavnou postavou je Rahzel Anadis, štrnásťročná dievčina, ktorú otec poslal do sveta na skusy (vyhodil z domu). Má záľubu v extravagantnom oblečení, ale ešte väčšiu v pomáhaní slabým a potrebným, ktorých stretáva. Cestou sa k nej pripoja dvaja podivuhodne silní spoločníci (aj keď oni tvrdia, že to ona cestuje s nimi, nie oni s ňou) - jedného jej záľuba pomáhať nesmierne otravuje, druhý jej pomáha preto, aby sa jej zalíškal (čo mu vôbec nevychádza). Príbeh nás stavia pred otázku, v čom spočíva skutočná sila a predstavuje jej iný rozmer: byť dosť silný na to niesť slabosť iných. Keďže sú stále na cestách, vždy podvečer hľadajú nejaký nocľah. Na mojom obrázku práve zavítali do Konohy, a ako inak, Rahzel si nemohla nevšimnúť malého, smutného, opusteného chlapca v parku. Ako sa to ďalej vyvíjalo mám vymyslené. Pôvodne som chcela nakresliť minikomiks, ale bolo to nad moje momentálne sily. Ak bude možné, pridám pokračovanie nabudúce.
Inak anime má len desať dielov, hoci manga je veľmi rozsiahla. Napriek tomu, že vykresľuje len maličkú časť príbehu, oplatí sa ho vidieť. Mangu som čítala pred nejakými siedmimi rokmi a vtedy asi ešte vychádzala. Nedočítala som ju, lebo v určitom momente sa autor rozhodol dať Rahzel väčšiu silu a nejako ma to prestalo baviť.

Salut toute le monde!!!

Všimla som si túto misiu a hneď som sa na ňu aj prihlásila. Zo zadania som bola nadšená, keďže rada kombinujem dva existujúce príbehy a snažím sa o ako takú symbiózu medzi nimi Laughing out loudLaughing out loud Nakreslila som kombináciu Naruta s Ao no Exorcist (Blue Exorcist), postavy Aburame Shino a Astaroth. (Čítate sprava doľava)

O čo tu ide:


Poznámka:
Belzebub zatiaľ nebol predstavený v Ao no Exorcist mange, ani v anime. Jeho výzor som si vymyslela, je to headcanon.

Snáď sa páči a snáď uznáte

Peace & Love

vzhľadom na to že, som počula veľakrát ľudí hovoriť "Boku no hero academia je noví Naruto" tak vzniklo toto.Laughing out loud
dopísala som sem niečo... dúfam, že to pomôže ľuďom čo nevideli BNHA zistiť čo som to vytvorila a že som nič extra nevispojlerovala.
Hlavná postava (v mojom komixe je nahradená narutom) v BNHA je chlapec bez super schopností vo svete, kde má takmer každý nejaké. Tohoto chlapca zachráni jeho idol najlepší superhrdina Almighty (v tomto komixe kakashy) a po určitých udalostiach mu ponúkne stať sa hrdinom a predá mu svoju schopnosť, s ktorou prichádza aj veľká zodpovednosť a tajomstvo.
Pre tých čo nevedia čo je boku no hero academia


Ahojte,
sice to není přesně podle mé představy, vyšla jsem trochu ze cviku, ale snad se bude líbit.
Crossover s Hra o trůny. Itachi s Madara mají podobný oděv jako rod Starků (proto taky ten název, každý rod má svoje motto) sice by se více povahou hodili na Lannisteri, ale zase by jím to tak neseklo a taky by se k nim pak nehodili vrány a Kurama (no patronem Starku je sice Vlk, ale ani jeden z ocasých vlkem není, tak jsem neměla na výběr)
no a v pozadí je věž nebo hrad (nejsem si sice jistá co) The Eyrie, což je sídlo šílené sestry Lady Stark. Tak snad to stačí na uvedení do děje Smiling

"Hledám ztraceného ninju v modré a bílé, viděli jste ho?"

Bílý vlk Kakashi na stopě.

Myslím, že je inspirace jasná, ale pro všechny případy: Zaklínač, aneb ZaklínačIII: Divoký hon (WitcherIII: Wild Hunt)
https://www.youtube.com/watch?v=5F6EJmTk80g

Už dlouho jsem to chtěla nakreslit do Létající základny, ale teď se hodilo, že jsem to odkládala. Laughing out loud