manga_preview
Boruto TBV 07

Samého ťa nenechám

Samého ťa nenechám

Veľmi som chcela zapojiť sa do Crossover misie, ale nepodarilo sa mi to stihnúť včas. Tak snáď nebude vadiť, keď svoj obrázok pridám do tohto albumu aj bez účasti. Podarilo sa mi ho dokresliť až dnes ráno a nie je to žiadne terno. Sú to už roky, čo som niečo kreslila. Sama vidím hŕbu nedostatkov - hneď na úvod zlé rozloženie postáv, takže kandeláber sa mi už nevošiel na papier, ani plánované zapadajúce slnko. Mala som kresliť jednoznačne na šírku. K postavám a ich končatinám sa radšej nevyjadrujem Teeth ale napriek všetkému som rada, že som to skúsila.
Na obrázku som spojila príbeh Naruta s Hatenkou Yuugi. Hlavnou postavou je Rahzel Anadis, štrnásťročná dievčina, ktorú otec poslal do sveta na skusy (vyhodil z domu). Má záľubu v extravagantnom oblečení, ale ešte väčšiu v pomáhaní slabým a potrebným, ktorých stretáva. Cestou sa k nej pripoja dvaja podivuhodne silní spoločníci (aj keď oni tvrdia, že to ona cestuje s nimi, nie oni s ňou) - jedného jej záľuba pomáhať nesmierne otravuje, druhý jej pomáha preto, aby sa jej zalíškal (čo mu vôbec nevychádza). Príbeh nás stavia pred otázku, v čom spočíva skutočná sila a predstavuje jej iný rozmer: byť dosť silný na to niesť slabosť iných. Keďže sú stále na cestách, vždy podvečer hľadajú nejaký nocľah. Na mojom obrázku práve zavítali do Konohy, a ako inak, Rahzel si nemohla nevšimnúť malého, smutného, opusteného chlapca v parku. Ako sa to ďalej vyvíjalo mám vymyslené. Pôvodne som chcela nakresliť minikomiks, ale bolo to nad moje momentálne sily. Ak bude možné, pridám pokračovanie nabudúce.
Inak anime má len desať dielov, hoci manga je veľmi rozsiahla. Napriek tomu, že vykresľuje len maličkú časť príbehu, oplatí sa ho vidieť. Mangu som čítala pred nejakými siedmimi rokmi a vtedy asi ešte vychádzala. Nedočítala som ju, lebo v určitom momente sa autor rozhodol dať Rahzel väčšiu silu a nejako ma to prestalo baviť.

Výsledek

+++++++++-
Skóre: 9.5, Hlasů: 2

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Ne, 2019-09-22 04:55 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Díky za opožděnou účast, Rahzel. Na konci mise jsem se podívala na obrázky, které nebyly úplně tip ťop a jejichž uznání jsem ponechala otevřené, a rozhodla jsem se je uznat, proto mi přijde fér uznat misi i tobě, když se přihlásíš. Píši ti to raději i sem. Díky za tip na anime (prosím ještě o odkaz). A potěšilo mě vidět, jaký máš rukopis Smiling Moc se mi líbí volba barev, ladí k tomu, jak si představuji tvoji povahu Laughing out loud

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, Po, 2019-09-23 09:13 | Ninja už: 2298 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Tak si našla nejaké pozitívum. Hehe... Ďakujem

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Po, 2019-09-23 19:40 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Počkat... to je nějaké překvapení, že jsem našla na tvém obrázku pozitivum? Pokud to opravdu myslíš tak, že svůj obrázek pokládáš za nepovedený, tak se dá najít těch pozitiv rozhodně víc! Narutův smutný výraz, Rahzelino pěkné oblečení, pohled na krajinu z nadhledu, samo laskavé téma i to, že jsi obrázek přidala Smiling
Díky za odkazy! Jak jsem četla „morbidní smysl pro humor“, začalo mě to zajímat Laughing out loud

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, Po, 2019-09-23 21:15 | Ninja už: 2298 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Nie, nie že by som ho považovala za nevydarený - čo sa týka postáv, nebol by veľmi lepší, ani keby som na ňom pracovala viac času. Je to najlepšie ako viem. Nedostatok času (aj priestoru) sa ale podpísal na odfláknutom pozadí - to by som dokázala lepšie. S tým nemôžem byť celkom spokojná. Najviac sa mi podaril mackobatoh. Čakala som, či sa niekto opýta, prečo má čiernu pásku cez oči. Pretože odpoveď neviem. ^-^ Ktovie, či sa to čitatelia nakoniec dozvedeli.
To, že si našla nejaké pozitívum som myslela, že si v tom uvidela viac než som schopná sama vidieť. Cez farby vycítiť niečo viac. To ma prekvapilo. A potešilo. Ešte raz ďakujem.
No a keď tak nad tým rozmýšľam, neviem, či morbídny je to správne slovo. Možno skôr zvrátený... Práve som si z nostalgie prečítala na tom zdieľanom blogu prvých pätnásť kapitol a ten preklad sa jej veľmi vydaril. Ja som to čítala v angličtine a nie som v nej až tak dobrá, takže niektoré výrazy a hlavne významy mi unikali. Hlavne sa nedať odradiť prvými dvoma, či troma kapitolami, kde sa to zdá fakt povrchné. Neskôr som sa ale tešila dozvedieť sa, ako to bolo ďalej.