manga_preview
Boruto TBV 08

Ché mi sento di morir

Ché mi sento di morir

Seriál: La casa de papel
https://www.csfd.cz/film/525549-papirovy-dum-netflix-verze/prehled/
Ako mi to napadlo, obsahuje spojler..

Trochu ma mrzí, že som sa pri tomto príliš neposunul. Asi som si zobral väčšie sústo než som vedel prehltnúť a už mi nezostalo dosť trpezlivosti.

Prosím dajte nejaké úprimné reakcie, lebo ja už asi aj tak dokážem vidieť len tú myšlienku za tým.

Výsledek

+++++++++-
Skóre: 9.8, Hlasů: 4

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, St, 2021-11-17 18:18 | Ninja už: 4184 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Když jsem si obrázku všimla poprvé, nechtělo se mi ho hodnotit. Přišel mi celý šedý a upatlaný od toho, jak se tužka pod rukou rozmazala. K tomu mi přišly křivé židle i Haširamův obličej a pozadí nahoře je spíš změť čar, ve které sotva tuším jakési okno a závěs... Na druhé straně jsem viděla, že sis s tím dal práci, a dva konkrétní prvky se mi tam líbily - Madarova ústa a Haširamovo oko. Tak jsem si to ještě nechala projít hlavou. Teď jsem si pustila tu ukázku - neznám seriál, asi by to nebyl můj šálek čaje a vzpomínkové scény jsem nechápala, ale viděla jsem, že ta emoce, která byla mezi těmi dvěma muži v šerém pokoji, je i tady na obrázku. A proto uznávám.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Hyō Sensu
Vložil Hyō Sensu, St, 2021-11-17 22:42 | Ninja už: 5200 dní, Příspěvků: 366 | Autor je: Propadlý student Akademie

Ďakujem. Mrzí ma, že to bolo na hrane. Sad Rozmazával som zámerne vreckovkou... asi sa na nejaký čas vrátim k nejakým základom..

Suicide is painless...game of live is hard to play, im gonna lose it anyway...but i can take or leave it , if i please

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2021-11-17 23:10 | Ninja už: 3874 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ono to právě hodně dělá to rozmazávání. Když to tu už tak pitváme Laughing out loud, tak rozmazávat kresbu čímkoli, to už je opravdu level, který si může dovolit jen profík, který přesně ví, jaký efekt tím docílí a musí ho používat dost obezřetně. Když profíkem nejsi, tak se docílí zpravidla jen toho, že to bude vypadat ušmudlaně. Já si na rozmazávání nikdy netroufla, už od školky mě za to učitelé mlátili Laughing out loud. Ale to je fuk, spíš se podívej třeba na ten stůl se sklenicemi a na židle, co jsou před ním. Zatímco sklenice mají jasný tvar a tmavý obrys, tak ty židle úplně mizí v šeru. Přitom jsou k nám ale blíž, měli bychom je vidět přece líp a zřetelněji, než ty sklenice Smiling. Mělo by to být nakresleno naopak.
No už mlčím, nechci tě uvádět do rozpaků nebo nedejbože odradit od těžkých výzev a kreslení. Kresli víc a všechno, dumáš nad tím dostatečně, takže to nemůže být jiné, než jenom lepší a lepší Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Ayame-Senpai
Vložil Ayame-Senpai, Út, 2021-11-16 19:54 | Ninja už: 5155 dní, Příspěvků: 1627 | Autor je: Zatvrzelý šprt

Je to pekné, síce seriál nepoznám ale ako nápad to nie je zlé. A to tieňovanie Noleda to napísala dobre, možno keby to pozadie bolo svetlejšie alebo osoby a stôl tmavšie Tak teď ti nevím... a čo sa týka tých tieňov na tvári(anatómia) tak k tomu sa tiež vyjadrila Noleda dobre (a moje tieňovanie + anatómia nie je až také aby som mohla nejako súdiť/hodnotiť). Ale páči sa mi že je to tvoj nápad a celkovo si nemyslím že je to nejako zle. Ale páči sa mi tie Madarove ústa a tá jamka nad nimi to si myslím že je podarené. Nabudúce len nech to tak nesplýva všetko do jedného Smiling Smiling
Ale za mňa tento obrázok rozhodne 10 Smiling

•Naruto prišiel si do môjho života ako príbeh, ale odišiel ako legenda!•

Obrázek uživatele Hyō Sensu
Vložil Hyō Sensu, Út, 2021-11-16 23:51 | Ninja už: 5200 dní, Příspěvků: 366 | Autor je: Propadlý student Akademie

ďakujem Smiling keď pozrieš to video v spojleri, tam nájdeš aj znázornenú scénu a je dosť tmavá. Proste s tou tmavosťou mám pocit, že mala noleda pravdu, že tam chyba kontrast ale chápal som to ak, že svetlé by nemali byť ani tak jednotlivé plochy ale skôr odrazy, hrany a kontúry.

Suicide is painless...game of live is hard to play, im gonna lose it anyway...but i can take or leave it , if i please

Obrázek uživatele Ayame-Senpai
Vložil Ayame-Senpai, St, 2021-11-17 00:05 | Ninja už: 5155 dní, Příspěvků: 1627 | Autor je: Zatvrzelý šprt

Noleda je profík Eye-wink vystihla to všetko Smiling ale aj tak pekné práca

•Naruto prišiel si do môjho života ako príbeh, ale odišiel ako legenda!•

Obrázek uživatele Hyō Sensu
Vložil Hyō Sensu, Út, 2021-11-16 14:15 | Ninja už: 5200 dní, Příspěvků: 366 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mina-Sara - ďakujem, je pravda že tá dúhovka už sa nejak nechcela zmenšiť. Čo sa prvého obrázku týka, pôvodne som chcel spraviť takým veľmi surovým spôsobom (vyfarbovanie plôch pomocou čmáraníc) ale jednak to veľmi kontrastovalo so spodným obrázkom a navyše sa tam potom naozaj nedalo tieňovať.

noleda - ďakujem pekne za kritiku aj pochvalu. Obzvlášť za za tipy na priestorovosť. Je pravda, že som vychádzal zo záberu s videoklipu ale pridať trochu vlastného dôrazu by určite pomohlo. Tmavé to je lebo po oskenovaní sa mi práve zlievali svetlé plochy takže výsledkom úpravy bolo vytiahnutie aspoň trochu kontúr za cenu stmavenia.

suiken - vďak za koment. Čo sa týka splývajúcich čiar v prípade niektorých to bol zámer. Malo to byť posadené do prítmia. Inak máš samozrejme pravdu. Ešte na moju obranu k zrnitosti. To je spôsobené zmenou veľkosti obrázka (takmer 10 krát menšie než originál po oskenovaní a spojení dvoch A4)

Inak najviac som si dal asi záležať na tieňovaní Madaru. Teraz, keď sa na to pozerám, mi príde aj najlplastickejšia tá jeho tvár.

Suicide is painless...game of live is hard to play, im gonna lose it anyway...but i can take or leave it , if i please

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, St, 2021-11-17 01:58 | Ninja už: 3940 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

tak čo sa tých čiar týka, tak chápem.. že to mohol byť zámer..ale lepšie by to vyzeralo keby sa tie čiary nestrácali Laughing out loud Samozrejme..každému sa páči niečo iné, tak chápem..že tebe sa to môže páčiť takto. A k tej zrnitosti..no..čím viac obrázok zmenšíš..tým menej zrnité by to malo byť nie? Laughing out loud Práve..čím viac to zväčšíš..tým zrnitejšie to je. Inak..pozri sa na tieto dva príklady Laughing out loud


A
Oba sú kreslené na A3. Jeden je ale zrnitejší ako druhý. Použil som na oba rôzne ceruzky a je tam veľký rozdiel Laughing out loud
Inak ešte jednu..pomerne dôležitú radu ti dám, ktorú mi dala Noleda. A to je, pri tieňovaní si predstavovať hlavu ako Guľu. Občas to tak nerobím a výsledok nie je taký dobrý. Ked sa pozrieš na obrázok vytieňovanej gule..všimneš si, že čím sa tieň blíži k hrane..teda ďalej od svetla..tým tmavší je. Príkladom je napríklad Madarova tvár..ak na jeho tvár dopadá svetlo z ľavej strany..tak čím viac tieňuješ pravú tvár..tak bližšie ku vlasom tak by to malo byť tmavšie a tmavšie. Pod bradou by som mu urobil ešte tmavší tieň, pod nosom Smiling Ak to netienuješ ako guľu tak tvár je potom placatá Laughing out loud Tie tváre sú nakreslené pekne ale tým ako čiary zanikli a kvôli tieňovaniu nemajú rozmer sú placaté..tak je to škoda.

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Út, 2021-11-16 11:09 | Ninja už: 3940 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Neviem ti poradiť tak dobre ako Noleda.no tie tiene by ti zvýrazniť fakt pomohlo. Takto je to tienovanie všade rovnaké. No a tiež máš tu kresbu rozmazanu a čiary takmer splynuli s pozadím. Ja keď tienujem tiež sa mi stane ze niektoré čiary je ťažšie vidieť tak sa vrátim a obtiahnem to. Zvýrazní to co sa mi stratilo. Taktiež to máš dosť zrnite. Skúsil by som inú ceruzku alebo trosku použiť vreckovku ci prst a rozmaznávať ale to je také ze.. Ľudia to často preháňajú Laughing out loud každopádne som rad za to ze si niečo nakreslil. Je tam vidieť snaha a to je super. Kresli ďalej Kakashi YES

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2021-11-16 02:09 | Ninja už: 3874 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Moc si cením snahy jet to pěkně z ruky. V tomto ohledu je to povedené a myšlenka taky silná, uf. S tím stínováním jsi se ale rozdováděl, až to všechno nějak jednolitě zčernalo Smiling. Prostorovosti docílíš různými věcmi, např. že co je v popředí musí být výraznější, než co je v pozadí. Světla na věcech vpředu musí být pořádně světlá a stíny pořádně temné. Další věc, co můžeš použít, je perspektiva. Co je k divákovi blíž, to je větší, nadsazené. U těch portrétů je to těžší, tam už se člověk bez znalosti anatomie neobejde. Je dobré juknout do knihy na svaly a kosti, ale drtivá většina práce spočívá v pozorování lidí kolem. A to zase tak moc nestojí, lze to dělat kdykoli a kdekoli. Jen se člověk musí trochu soustředit, jak jednotlivé části obličeje vypadají, odkud kam vedou, jaké vzdálenosti vůči sobě zaujímají. 90% práce je nakoukání. Jakmile je to v mozku, tak ruka to už jenom převede Eye-wink. Ale povedli se ti, oba. Z těch výrazů čiší emoce. Vlevo čtu neštěstí a bolest, kterou způsobuje, vpravo typický Madarův tvrdý postoj, kterým zakrývá, co opravdu cítí. Za mě palec nahoru, myslím, že jsi učinil pokroky Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Mina-Sara
Vložil Mina-Sara, Út, 2021-11-16 00:48 | Ninja už: 2810 dní, Příspěvků: 147 | Autor je: Tsunadin poskok

Myšlienka- 10 Je deep a podobnosť tam cítiť.
Celkový dojem-10 vyzerá to smutne a ponuro. Napriek tomu výrazy v ich tvárach pôsobia spokojne, že sú v spoločnosti toho druhého a môžu hovoriť o čomkoľvek. Hrozná tragédie...
Jediné čo mi trošku trhá očko je to Madarove veľké očko a na tom prvom obrázku škoda toho šrafovania aj nedotiahnutých detailov, mohlo to vyzerať ešte luxusnejšie. Ale ja dám hlavne na prvý dojem. Takže za mňa- rozhodne 10. Kakashi YES