manga_preview
Boruto TBV 08

Tobirama Senju (2. Hokage)


Vlákno o Tobiramovi, jeho osobnosti, schopnostech, a významu v Narutově příběhu. Ještě toho o něm nebylo tolik řečeno, ale dostupné informace vypovýdají o význačnosti této postavy, která toho stále mnoho skrývá.

Tvůrce Edo tensei a jeden z prvních známých ninjů s časoprostorovým ninjutsu.

Aktuální teorie


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Brado
Vložil Brado, St, 2014-02-19 00:45 | Ninja už: 3903 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

Velmi nedocenena postava ktoru kishi spravil absolutne zbytocnou a bezvyznamnou, mohol tam vycarovat aspon zopar poriadnych technik a ukazat respekt kym bol na platne, zial ani po smrti nedostal sancu, disappointed Tak teď ti nevím...

Obrázek uživatele Shunsui
Vložil Shunsui, Čt, 2014-07-17 23:55 | Ninja už: 5381 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Pěstitel rýže

Mozňo je nedocenený na plátne... ale keď si čítam jeho históriu na naruto wikipedii(predpokladám že všetky info čo tam sú vyplývajú z mangy) tak zisťujem, že je dosť vysoko porovnatelne s hashiramom a madarom... len na tom plátne moc toho neukázal a preto može byť ľuďmi nedocenený lebo každý pozerá časť raz za týždeň tú najnovšiu a mnohý už zabudli na to čo je medzi riadkami v mange napr.a v novších častiach moc priestoru nemá to je škoda a v starých sa oňom asi skorej iba rozpráva ako ukazuje to je tiež škoda... keď sám Madara povedal že tobirama bols ním porovnatelný (naruto wikipedia- Tobirama-Abilities- tam som to čítal) tak to už je rešpekt.. keby mu ešte kishi dal niekedy priestor večší...

Realita je relatívna rovnako ako čas - definujeme ju vlastným meraním.

Obrázek uživatele Neuro
Vložil Neuro, Čt, 2014-07-03 23:45 | Ninja už: 5748 dní, Příspěvků: 713 | Autor je: Editor ve výslužbě, Prostý občan

Ještě šanci dostat může... i když ji asi dostane spíš Minato. Kaguya Sasukeho a Naruta oddělila, ale jejich Hiraishin tuhle slabost imho dovede překonat. Naruto by jejich těla teoreticky mohl dát do kupy.

Podpis:

Obrázek uživatele Tsunoko Nai
Vložil Tsunoko Nai, Pá, 2013-08-02 09:10 | Ninja už: 4147 dní, Příspěvků: 41 | Autor je: Prostý občan

Taaak že, je to ho hodně. Shrňme si nejdříve co všechno Tobirama vymyslel: Edo Tensei (k tomu se ještě vrátím), Hirashin, časoprostorové techniky. Měl tedy velice dobrý cit pro čakru, což dosvěčuje i to, že ovládal perfektně suiton a supersílu větší nebo určitě podobnou, jako má tsunade (Bylo vidět se "jen tak" dotknul pěstí zdi a ona se rozlámala). Pak zde byly polemizace nad tím, jestli měl genetické vlohy pro mokuton. Ohledně mokutonu se tu také vedl spor. V anime (někteří tvrdí, že pouze tam) bylo propagováno, že se jedná o sloučení dotonu a suitonu, ale v manze bylo řečeno, že svou čakru dokáže přeměnit na životní energii stromů a tu pak smíchává se zemí (Proto logicky používá pečeť hada). k té genetice, Teoretická pokud bychom brali realnou genetiku je 50%. A vše nasvětšuje tomu, že ho neměl. A co se dalších Senju týče, jeho dítě mělo stejnou šanci jako Tobirama a Tsunade a Nawaki (nebo jak se jmenuje) poloviční. Je tedy velice nepravděpodobné, že by měl někdo další ze Senju mokuton. Ohledně sporu o síle Senju oproti uchijům bych rád připomenul velkou fyzickou sílu a schopnosti léčit se, která se velice hodí a sharinganem, pokud pro ni nemáte vlohy, ji neokopírujete. A co vytváření edo tensei týče, tady bych si dovolil, trochu se porýpat ve vytváření jutsu. Orochimarem bylo vymýšlení jutsu přirovnáno k míchání barev. Mám-li konkrétní představu barvy a aspoň trochu citu pro ně, tuším hrubý základ namíchám celkem podobný odstín. Pak se podívám, co tomu ještě chybí a podle citu míchám dál, až získám svou vysněnou barvu. A tak když Tobirama "míchal" edo tensei, tak zjistil, že tomu prostě chybí lidská oběť. Děkuji za pozornost Tsunoko Nai.

Jediná věc, která může zrušit koloběh nenávisti je odpuštění.

Obrázek uživatele adabo
Vložil adabo, Pá, 2014-07-18 00:19 | Ninja už: 5299 dní, Příspěvků: 806 | Autor je: Horší než odpad

Přijde mi, že Kage Bunshin je jeho nejlepší technika, co kdy vymyslel, jestliže je používána v rukou Naruta. ¯\_(ツ)_/¯

Obrázek uživatele raztak
Vložil raztak, Út, 2013-01-15 16:02 | Ninja už: 4876 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

jakto ze Tobirama neumel pouzit mokuton. Ze je to KG a nemusi se projevit u kazdyho z klanu to vim, ale tuhle mel jen hashirama a pak az jeho klon Yamato jinak nevim o nikom. Tobirama mel vodu a zem uz ne?

skoro jako kdyby mel sharingan jen madara a nikdo jinej

Obrázek uživatele Wolframius
Vložil Wolframius, Út, 2013-01-15 17:07 | Ninja už: 5374 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Pěstitel rýže

KG ako KG

Možno preto sa Mokuton neprejavil u nikoho iného z jeho klanu.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2013-01-15 18:09 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

U Hyuugů se Byakugan projeví vždy, u Uchihů se Sharingan vyskytoval ve velké míře, avšak i ne tak velké, mnoho z klanu Sharingan nemělo. Klan Kagyua probudil Shikotsumyaku jednou za několik generací.

U Hakuova klanu, ze strany jeho matky, nasvědčuje vše, že Hyouton byl běžný, avšak jeho vlastníci byli zabíjeni, protože se jich lidé báli. Mei víme akorát, že je z Kirigakure, jinak nemá napojení na nějaký klan. btw Youton se vyskytuje i v Kumo a Iwě. Jinton není Kekkei Genkai, ale Kekkei Touta, což se očividně se dá naučit. Hashirama je nejznámější z klanu Senju, ale klan Senju byl celý mocný, pochybuji, že Mokuton tam byl jen v jednom 'kuse'.

Takže: Mokuton je možná podobný v projevitelnosti, jako Sharingan, či Shikotsumyaku. Protože tyto KG jsou spojovány jen s určitým klanem a jsou ojedinělá i v něch.
Třeba Byakugan a Hyouton se zdají být běžné/běžnější, ale přesto omezené lokalitou na jeden klan.
Futton je dost prapodivný, protože o něm se skoro nic neví a známa je jen jedna technika, tudíž bych ho dal jako ojedinělé KG, avšak neomezené na jeden klan/vesnici a k němu bych přiřadil i Youton.

Obrázek uživatele Wolframius
Vložil Wolframius, Út, 2013-01-15 18:57 | Ninja už: 5374 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Pěstitel rýže

Nepísal som či sa u nich KG prejaví alebo nie. Chcel som len jednoducho vysvetliť/povedať ako KG funguje. Ľudia z daného klanu to zdedili, majú to v génoch. Gén podporujúci vznik Sharinganu Byakuganu alebo Shikotsumyaku je dedičný. Užívateľ ho jednoducho zdedí bez toho aby chcel túto schopnosť ovládať.

Pričom o elementoch sa to povedať nedá. Nie je dokázané, že dedič užívateľa elementu voda bude mať na tento element zručnosť. Toto tvrdenie si čiastočne potvrdil. KG tohoto druhu nie je príliš rozšírené a nedá sa naučiť. Túto schopnosť majú užívatelia, ktorý vedia úplne ovládnuť 2 elementy (alebo 3 u Onokuho).

Obrázek uživatele Takeru
Vložil Takeru, Út, 2013-01-15 22:42 | Ninja už: 5247 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Pěstitel rýže

No, je to tak, že gen u Sharinganu podporuje to, že se ti Sharingan aktivuje, nicméně jeho aktivaci musíš už podnítit sám, svojí vlastní snahou.

U elementů to funguje podobně, akorát, že ten gen, kromě toho, že ti dovolí ovládat dva elementy ještě dovolí elementy kombinovat. Uživatelé KG nemusí být extra zruční v ovládání těch základních elementů, jen velice málo jedinců s elementární KG, co jsme měli šanci vidět používali na nějaké vyšší úrovni své základní elementy, nebo dokonce vůbec.

"Nie je dokázané, že dedič užívateľa elementu voda bude mať na tento element zručnosť. "

Nevím přesně, jak jsi tuhle větu myslel, nicméně elementy nejsou většinou dědičné (krom např. Uchiha klanu a jejich Katonu). Pokud si myslel, že pokud má tvůj táta Futon a ty to po něm zdědíš, přičemž on byl master, tak to je logické, že ty nemusíš být master. To, jak člověk daný element ovládá nemá nic společného s dědičností, nemůžeš po rodičích zdědit jejich dřinu, díky který ten element ovládli Laughing out loud

Obrázek uživatele Wolframius
Vložil Wolframius, St, 2013-01-16 00:47 | Ninja už: 5374 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Pěstitel rýže

Nejde mi a nikdy mi nešlo o aktiváciu. To je samé sebou jasné.

Ja som si myslel, že elemntárnu podstatu nemôžeš zdediť. To znamená, že ak moji rodičia mali Suiton, tak ja môžem mať kľudne Futon alebo Katon ...

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2013-01-15 21:09 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Kekkei Genkai =/= Kekkei Touta
Oonoki nemá KG, ale KT a to Jinton. btw Tři elementy má i Mei, či Kakashi, pokud vím
A jak víš, že Mokuton není dědičný? Že je znám jen jeden Senju s Mokutonem? Um a kolik známe přímo Senju? Dva, Hashiramu a Tobiramu. Můžeme ještě započíst tam i Tsunade. Mokuton může být prostě jen výjimečným KG, podobně jako Shikotsumyaku, že se projeví jen u určitých jedinců. Navíc, kdyby Senju nebyli silní, nemohli by dělat soupeře Uchihům v době, kdy Uchihové měli nejspíše mnoho shinobi s MS, protože v té době se Uchihové mezi sebou vraždili pro MS. Takže je jasné, že museli disponovat určitou mocí i Senju a tou mocí bylo zřejmě jejich výjimečné KG, Mokuton. To, že Tobirama neměl Mokuton znamená jen jedno a to, že Mokuton se projevuje jen u některých jedinců. Povšimni si však, že Tobirama ovládal 100% Suiton, což je složka Mokutonu. Nevíme o Dotonu u něj, ale je dost možné, že ho taky vlastnil.

Obrázek uživatele Rayzo
Vložil Rayzo, St, 2013-01-16 00:56 | Ninja už: 5149 dní, Příspěvků: 988 | Autor je: Prostý občan

V tej dobe(za čias bratov Madary a Izuny) už nikto iný nevlastnil MS! Vieme v podstate docela jasne, že v tej dobe boli jediny a predovšetkým vďaka tejto "sile" sa dostali do čela klanu ako takého.
Preto je nezmyselné predpokladať, že by Senju potrebovali ešte nejakú(inú) protiváhu na ďalších jednotlivcov z radu Uchiha, ktorý by vlastnili MS. Nehovoriac o tom keby ktomu mali ešte aj Susano´o.
O tomto ja rozhodne pochybujem(a to platí aj o Senju klane s prípadnými ďaľšími jednotlivcami s Mokutonom)....

Hashirama bol jediný, ktorý ovládal Mokuton. Možno ho mali aj nejaký jeho predkovia, ale v tej dobe(a aj neraz to bolo spomenuté) bol jediný, ktorý toto KG ovládal.
Tak ako Madara, ktorý mal EMS. Je síce pravda, že bolo v mange spomenuté, že Uchihovia sa kvôli tomu medzi sebou zabíjali. Ale osobne predpokladám, že to nebolo v dobe Madary, ale niekedy predtým(prípadne po jeho zdanlivej smrti mohli nastať takéhoto praktiky).

Mimoto keď si vezmeme príklad s Madary. Tak Madara a aj nakoniec jeho brat Izuna boli v podstate ktomu dobou dotlačený. Žili jednoducho v dobe plnej vojen, takže MS nezískali len kvôli získaniu moci(aj keď samozrejme to bol hlavny motor ich konania), ale aj určitej ochrany klanu pred Senju klanom.
Je preto pochopiteľné, že Uchihovia sa ktomuto doujutsu utiekali iba v časoch kedy to bolo potrebné(či už pre moc, alebo ochranu klanu)...
Preto teda pochybujem, že včase(relatívneho mieru) nejaký Uchihovia vlastnili MS. Z vynimkou Shisuieho samozrejme, aj keď ...aj tam sa dá v pohode prepokladať jeho dôvod zisku MS.
V každom prípade tak ako v prípade U a S klanu pochybujem(skôr som si istý), že sa tam našli opäť nejaký ďalší týpci s MS(Susannom) popr. Mokutonom.

„ Bojujem, aby som už bojovať nemusel “

Obrázek uživatele Takeru
Vložil Takeru, Út, 2013-01-15 22:47 | Ninja už: 5247 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Pěstitel rýže

Dával bych si obecně pozor s tvrzením, že bylo v klanu Senju víc členů, co měli Mokuton. Senju nebyl známej jen díky Mokutonu, ale hlavně díky tomu, že jeho členové dokázali excelovat ve všech třech stylech boje, což je samo o sobě dost silná zbraň. Když se to tak řekne, zní to jako nic, ale vezmi si například nějakého senju, který na tebe hodí S-rank genjutsu, dalšího, co má brány a posledního, co tě smete S-rank ninjutsu technikou Laughing out loud

Mokuton je prezentován jako element specifický pro Hashiho (i když později v manze se nám vyrojilo X dalších uživatelů, ti to však neměli dědičně). Nesmíš zapomínat, že Mokuton není jen extrémně silnej v oblasti čistého útoku za pomocí květin/stromů/dřeva, ale má sílu zkrotit dokonce i Biju v podobě draka nebo Biju plně ovládnout pod svou kontrolu za pomocí Kakuan Nitten Suishu (nebo tak nějak se to píše). Pochybuji, že tam byl někdo další s tou schopností...

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2013-01-15 22:53 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Když jsi Uchiha, tak Genjutsu odvrátíš zpátky, Hachimonu se vyhneš pomocí vnímání Sharinganu a Ninjutsu můžeš vykrýt pomocí Susanoo a dotyčný Senju se mohou jít klouzat. Já tvrdím, že Senju museli mít vícero jedinců ovládajících Mokuton, aby mohli disponovat násilnickému, válečnickému a krvelačnému klanu Uchiha, kde v té době probíhaly boje o MS.

Mokutonové techniky na ovládnutí Bijuu a jinchuuriki jsou pouze doménou Hashiramy, protože to on odchytil všechny bijuu a rozdělil je spravedlivě mezi vesnice, tudíž zřejmě i on vyvinul tyto techniky.

Obrázek uživatele Takeru
Vložil Takeru, Út, 2013-01-15 23:03 | Ninja už: 5247 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Pěstitel rýže

Fajn, to genjutsu ti ještě možná beru. Ale nezapomínej, že na rozdíl od Senju u Uchihů nejsou všichni jedinci specializovaní jak na Nin, tak i na Gen a Tai, ano, Itachi byl master, ale to neznamená, že automaticky všichni Uchihové dokážou prolomit genjutsu.

Tvoje "Hachimonu se vyhneš pomocí vnímání Sharinganu" asi těžko, Sharingan ti dává větší perspektivu, to ano. Ale když nemáš dost rychlý tělo (jako, že nemají ani zdaleka), tak ti je vnímání na nic Eye-wink

A Susano? No, co si budeme říkat, Susanoo je u Uchihů velice mocná technika, kterou neměl každý, když dokonce i učenec samotného zakladatele Uchiha klanu - Madary říkal, že je vzácné. Pochybuju, že ti tam pobýhal každej Uchiha se Susanem.

A to je ten rozdíl, u Senju můžeš říct, že to měli všichni, každej z klanu senju exceloval minimálně v jednom stylu boje, za to každej z Uchiha klanu neměl MS.

__-

Co se týče těch technik, je mi jasné, že to vytvořil Hashirama, když má ta technika přízvisko (Hokageho 100 let stará technika). To ale neznamená, že by se to ostatní uživatelů Mokutonu (kdyby ovšem existovali, že?) nemohli naučit, zapomínáš, že hlavní schopností Senju je neuvěřitelná učenlivost.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2013-01-15 23:09 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Ale technicky ti dává Sharingan výhodu, protože MS je speciálně zaměřené na Genjutsu a Ninjutsu, takže můžeš jakýkoli útok zneškodnit ještě před počátkem, pomocí extra silných iluzí. A přeci jen, iluze speciálního oka budou silnější, než běžné iluze.

Každej ne, ale neříkej, že Susanoo uměl jen Madara, Itachi a Sasuke, čímž to hasne? To je docela málo, vzhledem k bojům, co vedli Uchihové mezi sebou.

Učenlivost je hezká, ale techniku, o které si třebas jen slyšel, nebo jsi ji možná i viděl, sotva dokážeš přesně napodobit, vyjma Uchihů, kteří napodobí snad cokoli, krom těch speciálních(KG, jinchuuriki etc).

Obrázek uživatele Takeru
Vložil Takeru, Út, 2013-01-15 23:17 | Ninja už: 5247 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak pozor, Sharingan ti nedává schopnost prolomit genjutsu. Sharingan ti dovolí prohlédnout iluzi, tzn. "jejda, jsem v iluzi", ale to, jestli ji už zlomíš je jen a pouze na tobě Laughing out loud To, jak má MS silný iluze je diskutabilní, pokud myslíš specifické pro MS, tak to máš pravdu, ty silné jsou, ale pochybuju, že tam byl někdo, jehož genjutsu se vyrovnalo Kotoamatsukami, a Tsukuyomi dokázal prolomit i takovej trapáček v gen jako Sasuke (byť to tak možná Itachi chtěl). Pokud myslíš Genjutsu: SHaringan s MS, tak o síle té iluze nic nevíme, viděli jsme ji použitou jen na Beem a ten je jakožto Jinchuuriki mimo, když to použil např. Madara proti Raikagemu, nepřišlo mi, že by to bylo nějaký vážný Laughing out loud Navíc zapomínáš, že ať je Gen: Sharingan mocnější, stále je to jen obyčejné gen, které lze zlomit, pokud jsi zkušený v gen.

Já nevím, pokud se mám řídit dle tvých pravidel, tak ho určitě měl ještě někdo, ale určitě ne nějaké převratné množství. Navíc, Susanoo bere neuvěřitelné množství chakry, na rozdíl od klasických útoků.

Nezapomínej, že Senju jsou ti příslovečně "hodní". Kdyby Hashirama mohl, naučil by je tu techniku, alespoň některé. Pravděpodobnost, že by si ji vzal do hrobu je nulová, takže asi tak Laughing out loud

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2013-01-15 23:27 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Nebudu raději rozebírat souboj Sasuke vs Bee, protože bychomz zašli zas někam jinam. Genjutsu: Sharingan je jen o dočasné paralýze, nejde tedy od toho čekat mnoho. Kotoamatsukami je výmyslem Shisuie, takže to asi taky ne, ale Tsukuyomi by již mohlo být. Já netvrdil, že Sharingan ti dává automatické zrušení iluze, já jen tvrdím, že Sharingan posiluje iluze a umožňuje trochu jiné užívání iluzí.

Uchihové asi nebyly padavky a na jedno užití v boji by to mohlo stačit. Přeci jen, množství odebrané Chakry je celkem dobrou cenou za množství získané síly. Kromě toho, i jeden Uchiha se Susanoo, dokáže nadělat sekanou z mnoha shinobi.

Hodní ano, ale proč by Hashirama ztrácel čas učením techniky ostatních, když to, proč ji vyvinul, již splnil a pak řešil povinnosti, coby Hokageho a určitě se i snažil stabilizovat vesnice a Uchihy.

Obrázek uživatele Takeru
Vložil Takeru, Út, 2013-01-15 23:38 | Ninja už: 5247 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Pěstitel rýže

Ano, posiluje, to je pravda. A dává ti navíc i zbrusu nová genjutsu, která se jinak použít nedají. Nicméně stále se jedná pouze o regulérní iluze, byť posílené. Pokud by bojoval Senju Gen x Uchiha Gen, tak pokud by Uchiha neměl nějakou specifickou genjutsu MS techniku, tak by nedokázal nějak lépe chytit Senju-ho. Tyhle souboje jsou ale čistě polemické, nemůžeme vědět, jak to probíhalo, navíc genjutsu je pravděpodobně styl boje s nejvíce -ale, protože, kvůli, přičemž- a tak podobně, takže bych to dál už asi raději nerozebíral..
Co se Susanoo týče, tak ano, je silné. Nejsilnější předvedl Madara bych řekl a u toho to asi zůstane, ostatní bych tipoval max tak na úroveň Itachiho/Sasukeho, jen bez Totsuki a Yaty (což je v podstatě největší výhoda Itachiho Susano). Nezapomínej, že ani Susanoo není dokonalá obrana, jak jsme viděli, dá se prorazit a řekl bych, že určitě existuje technika, která dokáže prolomit final susanoo. To, co nám předvedl Madara už ani tolik za Susanoo nepovažuju, původní koncept je něco jako obrovské brnění, zatímco to, co pak ukázal Madara mi přišlo spíš jako humanoidní obrovský stvoření tvořený chakrou určený spíš na ničení než na obranu, hlavně Madara nestál uvnitř, ale na rameni
Co se týče toho Mokutonu, prostě si nemyslím, že to měl i někdo jinej. Senju klan byl dostatečně silnej i bez toho. Vem si, že jedna jediná hloupá technika Mokutonu dokázala svázat nejmocnější Bijuu, i kdyby tam Mokuton mělo třeba jen pět dalších lidí, byla by to nehorázná výhoda pro Senju. Ano, Susanoo je silný, ale Mokuton má techniky mnohem vražednější a hlavně plošnější. Když uděláš přes oblast kilometru pole kytek velkých jak panelák, co tě navíc uspí :_D

PS: Pokračování v PM Laughing out loud

Obrázek uživatele Wolframius
Vložil Wolframius, Út, 2013-01-15 22:12 | Ninja už: 5374 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Pěstitel rýže

KG KT ... oba sú založené na tom istom (2 elementy na 100%, 3 elementy na 100%) akurát inak pomenované. Znova opakujem, ide mi o to jednoznačne od seba oddeliť tieto 2 "druhy" schopností (1 druhu, 2 druhu).

A ako vieš, že mokuton je dedičný? Len podľa toho, že Tobirama ovládal na 100% vodu? To nič nedokazuje. Ani tvoj argument čo sa týka Senju vs. Uchiha. Kvôli čomu Orochimaru nerobil experimentovy na Tobiramovi? Nie je argumentom, že on neovládal mokuton. Musel mať v sebe gény ktoré to podporujú.

Pokiaľ ide o Kakashiho. Ten je úplne mimo nemá KG ani KT.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2013-01-15 22:24 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Pleteš se... KG může být na elementech, ale nemusí, navíc je dáno genetikou. KT musí být na elementech, přesně třech, a nemusí být dáno genetikou, lze naučit.

Musel mít geny? Proč? Kdyby ty geny byly tak silné a musel by je mít, měl by automaticky i ten Mokuton. Je logické, že když máš na něco geny a dokonce je musíš mít, tak budeš mít i toto. Tady si protiřečíš. Tobirama neměl Mokuton, ale musí na něj mít geny? o.O'' Doesn't make any sence. Buď máš ty geny a máš KG, nebo nemáš ty geny a nemáš KG. Navíc, KG je obecně označení pro dědičnou schopnost. Dle tohohle tvého, mají Kankurou, Temari i Gaara geny pro Jiton, ale viděl jsi snad, že by užívali Jiton, navíc se zlatem? Ne...

Ale má tři elementy, pokud vím, takže je vhodným adeptem na naučení KT.

Obrázek uživatele Wolframius
Vložil Wolframius, St, 2013-01-16 00:39 | Ninja už: 5374 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Pěstitel rýže

Myslené pre KG 1. druhu.

Ak sa budeme baviť o Kaguya. Gén na Shikotsumyaku mal celý klan Kaguya, ale neprejavil sa (iba raz za niekoľko generácií). Gén na mokutom mal celý klan Senju (podľa teba), ale neprejavil sa (iba u Hashirami). To znamená, že aj Tsunade by ho mať mala, ale nie je tak silný aby ju "ovládol".

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, St, 2013-01-16 00:48 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

To je tvoje teorie. Moje je, že primární Shikotsumyaku, či Mokuton tam je, ale v tak latentní formě, že se to nedá považovat ani za samotnou Kekkei Genkai. Ale pak se vyskytnou jedinci, jejichž buněčná stavba, genetická informatice, či vitální síla je naprosto ideální k tomu, aby latentní DNA se projevila v plné síle. A následně je možné, aby se i učili techniky této Kekkei Genkai. Ale tu latentní DNA musíš brát s rezervou, jako třebas i normální lidé mají latentní DNA ryb, ptáků a plazů, ale i tak o člověku neřekneš, že má rybí DNA.

Obrázek uživatele Wolframius
Vložil Wolframius, St, 2013-01-16 00:57 | Ninja už: 5374 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Pěstitel rýže

Myslím, že sme sa pochopili Eye-wink.

Obrázek uživatele Witch King of Angmar
Vložil Witch King of Angmar, Út, 2013-01-15 18:02 | Ninja už: 5626 dní, Příspěvků: 657 | Autor je: Pěstitel rýže

Pak to mas jako s tim Kimimarem, u nich to snad taky nemel kazdej ne?

My rig:
CPU: i7 4790k @ 4.00 GHz
GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G
PSU: EVGA 500B, 80+ bronze, 500W
RAM: RUCIAL Ballistix Tactical 8GB (2x4GB) DDR3 1600 LP
MB: Asus H81M-E
SSD: Kingston SSDNow V300 - 120GB
HDD: 2x WD Caviar Black EX - 500GB
Headset: STEELSeries Siberia v2 Heat Orange
Mouse: A4tech Bloody Gamming V8, CORE 2
Keyboard: Razer DeathStalker

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, St, 2013-01-16 00:38 | Ninja už: 5757 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

No, spíš šlo o to, že Kimimaro měl tu schopnost mnohem pokročilejší než ostatní členové klanu.

Obrázek uživatele Takeru
Vložil Takeru, St, 2013-01-16 00:43 | Ninja už: 5247 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Pěstitel rýže

nemyslím. Bylo řečeno, že Kimimaro byl za několik generací jediný uživatel Shikotsumyaku, ostatní byli regulérní shinobi... však říkali, že dokonce i tak krutý a válku-milující klan jako Kaguya se bál Shikotsumyaku natolik, že radši držel lidi s ním v celách.

Obrázek uživatele Wolframius
Vložil Wolframius, Út, 2013-01-15 18:45 | Ninja už: 5374 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Pěstitel rýže

Ako písal Hatesh, tak u Kaguya sa to prejavilo raz za niekoľko generácií. Každopádne keď chcel Kabuto liečiť telo Kimimara, tak vravel, že je veľká škoda, že celý jeho klan vymrel. To znamená, že genetické predispozície prebudiť túto KG mal každý z jeho klanu.

Obrázek uživatele Witch King of Angmar
Vložil Witch King of Angmar, Út, 2013-01-15 16:41 | Ninja už: 5626 dní, Příspěvků: 657 | Autor je: Pěstitel rýže

Tu otazku sis v podstate sam zodpovedel Laughing out loud
Mokuton mel proste jen Hashik a nikdo jinej

A s Sharinganem bych to nesrovnaval neni KG jako KG

My rig:
CPU: i7 4790k @ 4.00 GHz
GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G
PSU: EVGA 500B, 80+ bronze, 500W
RAM: RUCIAL Ballistix Tactical 8GB (2x4GB) DDR3 1600 LP
MB: Asus H81M-E
SSD: Kingston SSDNow V300 - 120GB
HDD: 2x WD Caviar Black EX - 500GB
Headset: STEELSeries Siberia v2 Heat Orange
Mouse: A4tech Bloody Gamming V8, CORE 2
Keyboard: Razer DeathStalker