manga_preview
Boruto TBV 07

Koncert festivalu Mladá Praha

uvodni2018 docasna m.jpg
Místo konání: 
Kolowratský palác, Praha
Datum: 
12.09.2018 19:00 - 21:00

.
V rámci 27. ročníku mezinárodního hudebního festivalu Mladá Praha proběhne v Kolowratském paláci koncert.

Vystoupí:

  • Dominic Chamot - klavír (D)
  • Milan Al-Ashhab - housle (CZ)
  • Adam Skoumal - klavír (CZ)

O festivalu
Mezinárodní hudební festival Mladá Praha, při kterém se schází mladí nadaní hudebníci z celého světa do města hudby, Prahy, se letos koná již po dvacáté sedmé. Jsem velice potěšen konáním této kulturní události, která dává mladým hudebníkům plným energie příležitost předvést svůj talent před publikem.

Tento festival má velice důležitou roli ve vzdělávání mladých hudebníků nejen v Japonsku a České republice, ale i v mnoha dalších zemích po celém světě. Jsem ze srdce rád, že mohu s Vámi všemi, kteří jste festival navštívili, sdílet tuto událost, jenž pomáhá mladým talentům vylétnout z hnízda, a která zároveň pomocí hudby podporuje spolupráci a porozumění mezi národy..

Roku 2014 se v rámci spolupráce „V4 + Japonsko“ poprvé konal společný koncert hudebníků z Japonska, Polska a České republiky. I letos se opět ve spolupráci s Velvyslanectvím Polské republiky koná společný koncert. Rád bych tímto poděkoval Velvyslanectví Polské republiky za spolupráci.

Závěrem bych rád vyjádřil svůj vděk členům výkonného výboru Mezinárodního festivalu Mladá Praha. Velice děkuji i všem spolupracujícím osobám, sponzorům, partnerům a návštěvníkům festivalu za jejich podporu. Doufám, že si všichni návštěvníci užijí krásné chvíle při poslechu klasické hudby.

Kaoru Shimazaki
Velvyslanec Japonska v České republice