manga_preview
Boruto TBV 09

Temari

Temari

som tu zas!!! Tento obrázok je k misii. Ešte stále sa rozhodujem či pôjdem do viac realistického portrétu alebo do pózy PuzzledPuzzledPuzzled no uvidím, jediné čo viem na 100% je že chcem nakresliť chalana.
A k obrázku pridávam ho sem pretože je to niečo trošku iné a veľmi sa mi to páči.Sticking out tongue
Dúfam že aj vám sa bude páčiť a za každú radu budem vďačná. Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud

Výsledek

++++++----
Skóre: 6.5, Hlasů: 4

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2018-01-22 01:23 | Ninja už: 3891 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Mile mě překvapuješ, jak se zlepšuješ!
A také jsem ráda, že zkoušíš misi Smiling. Začínáš mít moc pěkný projev, když si dáváš záležet a dotahuješ to. Jako jedna z mála na to jdeš skutečně svýma očima i přesto, že jsi tu nejednou měla problémy s různými věcmi a hrozili jsme ti mazáním obrázků (aspoň, pokud se dobře pamatuji).
Mám k tomu pár výhrad a pár nápadů. Pokud maluješ pastelkami, tak je nutné vybarvovat celou plochu papíru. I kdybys použila nějakou světloučkou neutrální barvičku. Jinak to vypadá polovičatě a neprofesionálně. Možná se podívej jak je přesně napojené ucho na spodní čelist, tam jedině ti to ulítlo moc. Ale má opravdu překrásný pohled, jsem nadšená!
Ale zaměřila jsi se pouze na tvář a zbytek jsi trošku ošidila. I když je to nepopulární, příště si zkus pohrát stejně i se šaty a rameny, která ti tu úplně chybí a přitom by tomu dodala potřebný prostor, aspoň kousek ramen. A vlasy, ty jsou těžké. Určitě nevykresluj každý vlásek, ale dívej se na ně jako na hmotu, jako když kreslíš triko, jen sem tam nechej vyznít nějaký pramínek, bude to vypadat líp, a taky se ti to bude líp napojovat na plochu okolo.
Máš tu skoro samé slečny, takže kluk bude super úkol Smiling. A ještě drobnost pro příště - přeci jen je dělej trošku podobnější Naruto postavám. Aspoň účesem, nebo nějakým jiným znakem. Nemusejí mít zrovna čelenky, ale něco, aby byly líp poznat. Držím palce do mise!
PS: V názvu máš chybku Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Lia_W
Vložil Lia_W, Po, 2018-01-22 18:41 | Ninja už: 3328 dní, Příspěvků: 294 | Autor je: Kankurova kosmetička

Ďakujem určite si posvietim na tú sánku a aj na ostatné veci.
Zmazanie obrázka mi hrozilo iba pri Hinate a to kôli zlej kvalite, ktorú som nakoniec vymazala a problémy som mala len zo zaradením.
Aj keď moje prvé obrázky boli des a hrôza Hehe..., ale už mi ostáva na prekreslenie iba sakura, hádam sa k tomu jedného dňa dokopem. SmilingSmilingSmiling

„Nedôveruj ľuďom, ktorí ti hovoria o tajomstvách iných ľudí.“-Daniel Howell
„Život je kreslenie bez gumy.“-Albert Einstein
Chyby nikdy nezmiznú no môžeš ich napraviť.