manga_preview
Boruto TBV 09

Úvodka (vybarveno)

Úvodka (vybarveno)

Dovolila jsem si sáhnout po nolediné omalovánce a vyzkoušet si i tu druhou stranu malování. Já tak zbožňuju barvičky. Si opravdu budu muset koupit nějaké antistresové omalovánky, protože je to paráda.
Noledka nám nachystala suprový obrázek, plný políček. Kreslilo se to hrozně dobře a mohla jsem se barevně vyřádit. Uvažovala jsem, jestli mám vybarvit úplně vše, ale přišlo mi, že bych úplně zaplácla ten hlavní motiv a úvodky na omalovánkách bývají většinou takové třeba napůl rozmalované, takže se to vcelku hodí.

Výsledek

++++++++++
Skóre: 10.0, Hlasů: 5

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2017-06-07 22:23 | Ninja už: 3903 dní, Příspěvků: 7450 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Hehe, toš dobrý, i když nejvíc jsem byla zvědavá, jak si poradíš s tím pozadím. No vybruslila jsi z toho elegantně Smiling. Bodíky navíc budou tvé.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Čt, 2017-06-08 08:33 | Ninja už: 4238 dní, Příspěvků: 2120 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

Původně jsem ho měla v plánu, ale pak sem to nechtěla tak přeplácané, ale kdyby na něho došlo, tak by bylo stejně barevné jako všechno ostatní jenom velmi jemně.