manga_preview
Boruto TBV 08

Moje FF aneb Katalog nakladatelství Mieko no sekai

Konožane, zbystři sluch, napni zrak... eh, vlastně naopak, ale o to tady teď nejde. Je tu nové nakladatelství, které se zaměřuje na fanfikce osoby známé pod přezdívkou -Mieko-chan- (a dalšími, které už nejsou tak lichotivé). Nyní vás jako majitelka fiktivního nakladatelství provedu celou pestrou nabídkou různých jednorázovek a celých dvou sérií. Tož děcka, jde se na věc!

Jednorázovky

IruIno aneb chyť si gumičku!
Oficiální popis:
Yamanaka Ino se zamilovala do toho nejroztomilejšího, nejvtipnějšího, nejmilejšího, nejúžasnějšího člověka na světě, ale má to hned několik velikých pokroucených háčků. Háček číslo jedna: nevšímá si jí. Háček číslo 2: Je o dost starší než ona. Háček číslo 3: Je to její bývalý učitel a není jím nikdo jiný než Umino Iruka. Podaří se blondýnce získat jeho srdce? Jednorázovka, ve které nechybí romantika ani humor.
Pozn. autorky:
Můj historicky první pokus o fanfikci. Pokud tam najdete nějaké nepřesnosti týkající se anime, je to tím, že jsem to psala v době, kdy jsem byla sotva v půlce Naruta a o nějakém Shippudenu jsem si mohla nechat zdát. (A proto prosím berte s nadhledem to, že Ino všechny učila jutsu klanu Yamanaka, což je prakticky nemožné, a další pitominy.)
Pozn. nakl.: To tady nemůžeš všem vykládat, bakayaro, teď si to nikdo nepřečte! Nejdražší slečno autorko, ocenila bych, kdybyste své povídky neshazovala a příště použila lepší výběr slov. Hezký večer přeje řádně nasraná mírně rozhozená majitelka nakladatelství.

Jeden kunai, čtyři životy
Hinatiny vzpomínky na jednu zvláště nevydařenou misi, ve které hrál důležitou roli kunai a vysoce nebezpečná bedýnka. Smutná povídka s tragickým koncem, která zcela jistě zahraje na vaše city.
1 přečtení povídky: 500 Kč; zájemci nechť se hlásí v komentářích
Pozn. aut.:
Nejdražší slečno majitelko, ocenila bych, kdybyste si uvědomila, že vaše pozice je pouze fiktivní, a přestala se na mně i na nevinných občanech Konohy dožadovat peněz.
Pozn. nakl.:
PANÍ majitelko. Tu slečnu si vyprošuji. A proč teda jako tu pozici mám? Pro srandu králíkům? Chtěla bych se vás tedy zeptat, za jakým fiktivním účelem jste mi tuto fiktivní pozici zcela nevybíravě a nefiktivně přidělila, slečno autorko.
Pozn. aut.:
Drahá PANÍ majitelko, opravdu lituju vašeho fiktivního manžela funkce vám byla přidělena za účelem přitažení pozornosti k mým povídkám, což jsem vám již, dovoluji si říci, že zcela otevřeně a nefiktivně, sdělila ve vaší fiktivní pracovní smlouvě. Ráda bych nyní ukončila tuto debatu, děkuji.

Neobvyklá nákaza, bakayaro, konoyaro!
Humorná jednorázovka inspirovaná Naruto SD.
Jednou ráno se Narutovi stane malá nehoda s budíkem. Místo toho, aby se vykradl na tajnou kanadu, mu budík vylítne z okna a vzbudí půl Listové. Samozřejmě se přiřítí Sakura, aby ho pořádně seřvala, a s budíkem v ruce na něj porazí skříň. A jak tak na sobě leží, všimnou si, že změnili pohlaví. Ale proč? Vypátrají to nakonec? A kdo další se stane obětí neobvyklé nákazy?
Cena za přečtení: 50 Kostěných čoček
Pozn.aut.:
Aby bylo jasno, velevážená paní majitelko, nedožadujte se peněz ani v měně České republiky, ani v žádné další fiktivní měně, jelikož Konoha.cz není holubník a za povídky se tu zkrátka neplatí.

Pozn. nakl.:
Tsss.

Nedráždi Hyuugy bosou nohou
Co se stane, když dlouho klidné a trpělivé dívce trpělivost dojde? A co se stane, když ona číše trpělivosti přeteče poprvé od té doby, kdy jí dvouletá Hanabi sebrala čokoládu? Čtěte dál a zjistíte to. Příběh plný citů, ve kterém se láska mísí se smutkem, zklamáním a nenávistí a vytváří tak koktejl, kterého by se nenapila ani Tsunade.
Pozn. nakl.: Cena za... ale vlastně nic. DOBROVOLNÝ PŘÍSPĚVEK UNAVENÉ MAJITELCE NAKLADATELSTVÍ? NĚKDO? Haló, lidi, já to nový Lamborghini vážně potřebuju...
Pozn. aut.:
Nepoučitelná. Prostě nepoučitelná. Co jsem to zase stvořila za charakter...

Série

Sedm moří

Uzumaki Nanami je Narutova dávno ztracená sestra. Vyrůstala v Mlžné, ale rozhodla se přestěhovat se do Konohy. Do jejího života přibyde hyperaktivní bratr, dva potomci klanu Hyuuga, tým 7 a jejich sensei, ze kterého se brzy stane jedna z hlavních postav jejího příběhu. Romantika, humor, drama. Příběh provází Nanami několika lety jejího života a během něj se různě mění a dospívá.

Letní naděje

Volné pokračování Sedmi moří. Točí se kolem Nanaminy dcery a jejího týmu. Čtrnáctiletá Natsuki se nedávno stala jouninem. Přenese se přes svůj problém se zabíjením? A co její nejlepší kamarád Asuma, kolem kterého se poslední dobou necítí tak uvolněně jako dřív? Problémů přibývá a Natsuki pomalu zjišťuje, že bezstarostné dětství jí právě začíná končit.

Doufám, že jste se nenechali odradit dementní slečnou autorkou dementní paní majitelkou ještě dementnější slečnou autorkou úplně nejdementnější paní majitelkou a obě dvě vám přejeme příjemné počtení.

A teď tě jdu uškrtit, ty fúrie jedna zlomyslná.


Kategorie: