manga_preview
Boruto TBV 08

Povídky od "pomateného leváka"

Přeji příjemný den. Už nějakou dobu se pohybuji na Konoze, nebo na ní spíše bloudím z místa na místo a z rohu do rohu. Za ten čas zde jsem se dokonce i odhodlal napsat pár povídek, doslova pár, zatím pracuji pouze na dvou sériích. A jejich jména a kapitoly tady plánuji uvést. Pokud mě tedy přístroj nezradí, to dá rozum. Nejsem zběhlý v úpravě (můj rukopis/hrůzopis jest toho svědkem) ani konstruování stránek, a tak se omlouvám za příšerný vzhled tohoto... čehosi, co si dovolím považovat za... něco? (Posuďte sami.)

Každopádně, už jsem se napovídal až dost, přesuneme se tedy o kousek dál.

Kushina vs Kyuubi

Moje první povídka, kterou jsem se rozhodl vystavit/zveřejnit/ukázat na Konoze. Jde o romantiku zprvu spíše pomalejší a vláčnější, tedy žádná akce či boje a namísto toho klidné plynutí času, které ale postupně nabírá na rychlosti a přerůstá v běh životy hlavních postav. V určitém momentu se ale příběh znovu zpomalí, když má připravenou půdu a veškerý potřebné informace. Pak přibude i trocha adrenalinu, zrady a smutku.

K příběhu samotnému, ve spoileru se schovává malé uvedení pro navnadění.

Dále bych asi měl dodat, že toto mé malé dílko ještě není dokončeně. Věřím, že je ode mě jen fér vám to říci rovnou. A také ty, kteří se náhodou rozhodnou si něco z mé fantazie vyplozeného přečíst, bych měl varovat před svými poznámkami (leč už neprozradím proč Eye-wink). Přeji příjemné čtení a snad se bude tahle drobná blbůstka líbit.

Kapitoly:

K1. Kde to všechno začalo
K2. Nervozita a důvěra
K3. Kompromisy a ústupky
K4. Pochyby a našeptávači třetí strany
K5. Jedno divadlo vystřídá druhé, jednu bolest zase jiná
K6. Divadlo je lepší než realita
K7. Kam démon nemůže tam nastrčí...
K8. Plán se rozjíždí
K9. Ještě jednou, naposledy

Hyuuga vs Inuzuka

Druhá šílenost, která se zrodila v hloubi mé hlavy. I tentokrát jde o romantiku, ale oproti mému prvnímu příběhu, tento není až tak vážný, právě naopak, snažím se ho psát spíše zábavným způsobem (a občas se má přílišná snaha projevuje menším přepísknutím). Na rozdíl od Kushina vs Kyuubi, kde jsem vám připravil cestu letem přes pěknou řádku let (od Kushinina mládí až do její dospělosti), zde se více soustřeďuji na jedno určité období v soužití dvou rozdílných klanů. Děj není přísně soustředěn jen na protagonisty a přeskakuje mezi mnoha hlavními postavami, které zažívají svá drobná, dílčí dobrodružství.

A znovu, ve spoileru vám nabídnu hlubší zasvěcení do děje a jeho zápletky.

Pokud se někdo rozhodne přečíst si něco z mé drobné tvorby, budu jedině rád. Znovu však musím varovat, že ani tento příběh není zatím dokončený. A jako předtím bych také upozornil na své poznámky, přesněji na bod "P.S.", kde já... vždy tak trochu blbnu sám se sebou a svou praštěnou představivostí (v mezích vší slušnosti samozřejmě).

Kapitoly:

K1. Odkdy je čich lepší než zrak
K2. První pusa a s ní spojené trable
K3. Všechno zlé je k něčemu dobré
K4. A je to tady!
K5. Den poté, chroust a bublinkové monstrum

Moje poznámky/zbytečné a nikým nechtěné vysvětlivky:

K povídkám: Vše zde mnou uvedené je psáno v erformě, tedy nechybí snad nestranný vypravěč.

K poznámkám za kapitolami: Často se v nich rozpovídám, oznamuji onu pro někoho smutnou a pro někoho otravnou pravdu předem.

K "P.S." bodům za poznámkami: Ať se nikdo nelekne, vysvětlím rovnou. Sem já vždy uvádím krátkou scénku, ve které buď sám nějakým způsobem reaguji na děj kapitoly (co jsem pokazil nebo se mi naopak povedlo), či jinak odlehčuji atmosféru (často hloupým) humorem. Před tímto místem jsem vás varoval.

Pro další přiblížení k zelenému bodu, využívám zde několika postav (s velkou nadsázkou by se dalo říci svých alter eg, alespoň v jednom případě). Zmíním jen jedinou, tu, kterou vše začalo, a sice Hyenu. Pár slovy, potvora, která uráží a shazuje mě či moje dílka, mnoho lidí by si ji dozajista zamilovalo (jen žertuji Eye-wink ). Krom ní v "P.S." bodech vystupuje i smečka psovitých šelmiček (zatím tříčlenná)... ke které se již vyjadřovati nebudu, už teď jsem si na svou hlavu přivolal dostatek posměchu.

Děkuji za trpělivost těm, co se dostali až sem, a ty, které pročítání znudilo kdesi v půlce textu, z ničeho neviním, bylo toho možná až zbytečně moc jen kvůli dvěma příběhům. Snad jsem vás navnadil (ne naopak odradil) a možná se uvidíme/učteme u nějaké z nich. Přeji hezký zbytek dne/noci/prázdnin/volna/čehokoli jste zrovna uprostřed právě teď a ahoj.

Lefthandedpower


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele -Mieko-chan-
Vložil -Mieko-chan-, Út, 2015-04-07 21:12 | Ninja už: 3674 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Rozhodně si obě povídky přečtu, zní to úžasně. Neodradilo mě od toho ani tvé varování před "P.S." body za poznámkami a určitě se tedy u nějaké z nich učteme. Příjemný večer přeje Mieko-chan Eye-wink

Můj Instagram s obrázky, které nejsou z Naruta: instagram.com/lucindadraws
Fanart
Fanfiction - velký článek s popisy a odkazy
Až někdy nebudete vědět, co dělat, přečtěte si některou z povídek! Laughing out loud (Vůbec se nejedná o reklamu...) A pokud se budou líbit, podpořte můj skromný fanclub Smiling

Obrázek uživatele Lefthandedpower
Vložil Lefthandedpower, St, 2015-04-08 15:13 | Ninja už: 3466 dní, Příspěvků: 142 | Autor je: Prostý občan

To bych byl rád Smiling. Čtenář navíc vždy potěší. Snad se budou povídky líbit, a když ne, tak co se dá dělat, že ano?

Hezký večer i tobě (nebo spíše pěkné odpoledne, kdy to píšu já) a snad to teda klapne/najdeš si na ty moje bláboly trochu času a velkou dávku trpělivosti (můžu v to jen doufat).
Ahoj Laughing out loud.

Left-handers will rule the world!
Povídky od pomateného leváka