manga_preview
Boruto TBV 07

Zakliata panna vo váhu a divný Sasuke 2

Zakliata panna vo váhu a divný Sasuke 2

Táto balada je adaptáciou tradovaného rozprávkového motívu zakliatej panny. Hovorí o divnom Sasukem, ktorý je zvláštny – vždy je smutný, hrdý, samotársky, nikoho si neváži, v ľuďoch nehľadá lásku a sužuje ho nepokoj.
Jediné čo ho zaujíma je povera, v ktorej sa hovorí, že za mesačnej noci sa vo Váhu zjavuje zakliata panna. Vyslobodiť ju môže len ten mládenec, ktorý si prevráti šaty naruby a skočí doprostred Váhu. Blíži sa polnoc a Váh sa búri keď sa uprostred rieky zjaví ružovo-vlasá panna. Mesiac ju osvieti a Sasuke omámený jej krásou sa ju rozhodne zachrániť. Pomodlí sa a skočí do Váhu. ... (moja prvá práca na graf. tablete :q)

Výsledek

++++++++++
Skóre: 10.0, Hlasů: 4

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, So, 2014-12-27 21:34 | Ninja už: 4161 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: ONLINE, Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Na první práci na tabletu je to slušné Smiling Postavy se ti nepovedly tolik, jako na druhém obrázku, ale zase sis více pohrála s prostorem... každopádně oba jsou velmi zdařilé Smiling

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Via
Vložil Via, Ne, 2014-12-28 02:52 | Ninja už: 4101 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Ďakujem ^^