manga_preview
Boruto TBV 08

Bleach Anime Fórum (RPG)

Dobrý den, Konožané!

Tohle téma začnu několika slovy k adminům/moderátorům, kteří ho možná otevřou - pravidla fóra jsem si četl (dokonce dvakrát) a nikde jsem tam nenašel, že by bylo zakázáno informovat návštěvníky těchto stránek o existenci nějakého toho fóra s tématikou RPG, takže pokud jsem to přehlédl a nebo se to nachází v jiném tématu, do kterého jsem i přes to, že jsem opravdu hledal, nezavítal - je mi to opravdu líto, porušovat pravidla nebylo mým záměrem.

A teď už k tématu. Vím, že tématika Bleache už tak trochu vyšla z módy, přece jen, anime už skončilo a mangu spousta lidí nečte. Navíc, co si budeme povídat, nikdy to nebylo zrovna to nejlepší čtení nebo dívání, ale na zabavení to stačilo! O tom tu ale taky nechci mluvit, takže rovnou přejdu k věci, ehm Laughing out loud.

Založením tohoto tématu bych vás chtěl pozvat na jedno z nejdéle přežívajících RPG fór s Bleachovskou tématikou. A když říkám přežívajících, no, občas to trochu kolísalo, někdy se dokonce nehrálo, ale docela nedávno (asi 3-4 měsíce zpátky) jsme to pořádně rozjeli, kompletně přepracovali systém a od té doby je fórum aktivní. Problém je jen v jednom - i přesto máme nedostatek hráčů Laughing out loud.

Žádné pořádný Bleach web na československém internetu neexistuje, tak jsem se rozhodl, že půjdu zkusit právě Konohu, která je určitě plná skvělých potencionálních hráčů!

No a co naše fórum vlastně nabízí?

• Aktivní GM tým, který se o hráče stará a každý den odepisuje
• Propracovaný systém bodování a reiatsu - od vaší aktivity se odvíjí rozvoj vaší postavy.
• Možnost hrát jak za - shinigami, quincy, hollow.
• RPG hru s víc jak tříletou herní historií.
• Obrovská volnost hraní - můžete si v podstatě dělat co chcete, aniž by to bylo kompletně chaotické! Pokud se chcete poflakovat po Seireitei, do toho. Pokud chcete jít na misi, do toho.
• Když už jsem zmínil ty mise - GM neustále přidávají nové mise, na které se můžete hlásit. Nabízíme spoustu typů - od bojových, přes diplomatické, až po detektivní!
• A máme grily! Teda nemáme... Ehm...
• Pokud jste homofobní, nečtěte následující větu - Yaoi fanynky, určitě si tam přijdete na své. Vůbec neváhejte Laughing out loud

No, myslím si, že na našem fóru je toho teď tolik, že kdybych to tu všechno vypsal, pravděpodobně by mi upadly ruce. Možná přeháním Laughing out loud Spíš jsem jen línej, ehm...

Stejně si myslím, že pokud jste se dostali, až sem a tahle moje nabídka vás zajímá, zbytek si zjistíte v informacích na fóru!
Věřte, že vás tam velmi rádi uvidíme!

Všem bych chtěl moc poděkovat za pozornost! Tuto zprávu ukončím s odkazem na fórum!

Red

EDIT: Máme i vlastní DeviantArt skupinu, kdyby to někoho zajímalo Smiling -

http://ba-art-official.deviantart.com/gallery/


Kategorie: