manga_preview
Boruto TBV 07

Naruto (Gaiden) 700 + 1

7001.jpg

A je to tu, první kapitola z oznámené mini-série, která nás má připravit na chystaný Film Boruto, je venku. Děj se točí okolo nové generace a především okolo vyvedeného synka našeho hlavního hrdiny. V dnešní kapitole se zaměříme na Uchihu Saradu, která má velmi zvláštní podezření, že... No, jen si to přečtěte. Eye-wink

Vydávání: Zatím není úplně přesně a jasně potvrzené, kolik kapitol můžeme očekávat, odhaduje se zhruba 10 kapitol menších příběhů, které by měly tvořit "předkrm" ke zmíněnému filmu. S manga týmem se pro Vás budeme snažit vydávat tlumočení a překlad v co nejkratším časovém horizontu. Ale znáte to, jsme také jen lidé, kteří mají i jiné zájmy (práce a školu nepočítaje Laughing out loud).

Každopádně příští týden další kapitolu moc neočekávejte, chystá se zas po roce Golden week. Takže, raději za námi doražte na animefest. Eye-wink

Kapitolu si můžete přečíst online, či stáhnout přímo tady v tomto článku. Předchozí kapitoly si můžete pročítat v online čítárně, nebo dohledat v seznamu svazků. Pro informace o vydání další kapitoly zajděte do fóra Manga (Nové díly), kde si můžete o nové kapitole také pokecat.


Pro lepší pohodlí při čtení si můžete zobrazit stránku na celou obrazovku stiskem klávesy F11 (funguje ve většině prohlížečů).

Stažení kapitoly: 
Download RAR (konoha.cz)
Chyba v Manze: 
Je třeba být přihlášen, abys mohl informovat o chybách mangy.
Online čtení mangy: 
Manga (jednodušší čítárna)

(Toto je konožský překlad.)

Kategorie: