manga_preview
Boruto TBV 08

!!Mimořadné vydání!! Pravda o Konoze! Čtěte již dnes.

Kdo je ta takzvaná Elita Konohy? Kdo jsou ti, jimž svěřujeme své příspěvky, komentáře a nezřídka i částečky svých duší? Jsou opravdu tak milí a bezúhonní, jak se dělají, anebo se na druhé straně internetu nachází monstrum, jenž se snaží využít naše nadšení pro anime pro své nízké cíle?

Tyto otázky si jistě položil každý z vás, a proto se náš bulvární plátek Řev Konohy rozhodl, že ukojí vaši zvědavost. Naši investigativní novináři se po celé roky vydávali za ty blázny, kteří si sami říkají otaku, a obráželi jednu jejich akci za druhou. To všechno s jediným cílem. Odhalit něco o povaze těch, jež v prostředí Konohy používají honosných titulů jako je admin, moderátor, editor všeho a podobně. Naše pátrání přineslo pár šokujících odhalení!

Kde jinde bychom měli začít než se samotným Kagem. Tento člověk, zakladatel Konohy, se skrývá za nickem Prasátko a líbivým avatárkem zobrazující planoucí symbol pro prase. Co je vlastně opravdu zač? Ačkoliv naše očekávání, že se na druhé straně monitoru bude skrývat padesátiletý chlap se špinavými trenkami, se nepotvrdilo, není Prasátko úplně bez chyby.
Mnozí z vás, jež měli tu čest se s Prasátkem setkat, si jistě všimlo jeho fixace na ouška. Prasátko si rád nasazuje umělé uši a je mu jedno, jestli se jedná o uši prasečí, králičí nebo liščí. Tato úchylka, jež vystavuje na veřejnosti, má však pouze jediný účel: krýt jeho jiné, mnohem temnější zvrácenosti.
Ne, nebojte se, Prasátko není pedofil, ačkoliv jsme v to tajně doufali. Náš paparazzi však zapracoval jako ještě nikdy předtím, takže se nyní v archivu našeho časopisu nachází fotky, na nichž je Prasátko připoután želízky k zábradlí. Pochopitelně, že má na hlavě ouška. Ale to je jen špička ledovce. Při nepovolené prohlídce Prasátkova bytu naši reportéři objevili kožené masky, biče, karabáče a asi čtyři tucty různých oušek, notně opotřebených. Sami si netroufáme odhadnout, k jakým účelům je náš milý Hokage používá. Na náš dotaz odpověděl dotyčný, že to všechno patří jeho kamarádovi Uglovi, ale nás neobalamutí!
I přes své vady není Prasátko společnosti nebezpečný, a pokud nebude upřednostňovat své koníčky před prací, je i nadále způsobilý vykonávat svůj post Hokage.

Prasátko však není jediný, kdo skrývá kostlivce ve skříni. Jsou i jiní, ačkoliv v tomto případě nejspíš není ve skříni kostlivec, ale láhev vodky. O kom je řeč? O hAnko!
Ano, je to šokující! Tato vévodkyně fanfikcí už delší dobu pije vodku; když není, tak rum, fernet, nezřídka sáhne i po denaturovaném lihu! Jak nám řekl její životní partner, který když se napije, tak vykecá i to, co neví, hAnko je už delší dobu v depresi. Zodpovědnost za rychlé vydávání fanfikcí bere velmi vážně, přesto však nestíhá, čímž se její deprese prohlubuje, a proto sahá po láhvi. Čímž toho stihne ještě míň!
Jak jsme se dozvěděli, hAnko začala pít již ve velmi raném věku. Proto se taky naučila chodit až v pěti. Její ošetřující lékař nám prozradil, že hAnčin zdravotní stav je v současné době neudržitelný. Její játra, ledviny a zbytek vnitřních orgánů se postupně mění v kámen, což ztěžuje možné operace. Tento doktor byl dokonce tak laskavý, že nám pustil záznam hAnčiny operace slepého střeva. Nikdo z nás není doktor, ale přesto si myslíme, že sbíječka nemá v nemocnici takové časté uplatnění jako v případě hAnko. Také spotřeba skalpelů je u ní mnohonásobně vyšší než u ostatních pacientů. Jako konečný důkaz nám doktor ukázal hAnčino slepé střevo, které si ponechal z důvodu, že se s ním báječně řeže sklo.
Donedávna bychom volali po hAnčině odvolání, ale v poslední době si všímáme, že dostala k ruce pár pomocníků, což sníží nároky na ni kladené a její deprese snad budou menší. Sami jsme ochotni ji při dalších volbách podržet, pokud slíbí, že ve svém volném čase bude pilně navštěvovat protialkoholní léčebnu.

A jak bychom mohli zapomenout na naši milou pruhovanou Kobylku! O její závislosti na proužcích už víme, stejně tak i o tom, že nádherně maluje. Je to však její jediná chyba, nebo ne? V jejím trestním rejstříku tkví hlášení o napadení policisty, tak jsme se snažili ubírat tímto směrem, doufaje v nějaký pikantní skandálek. Možná nějaký byl, ale nám se ho nepodařilo odhalit vlivem Kobylčiny vys... mazanosti! Místo toho jsme uvízli v jejím pruhovaném šílenství, o kterém jsme se nakonec rozhodli napsat, abyste si nemysleli, že se bojíme ukázat na vlastní chyby. Přiznáváme to bez mučení, Kobylka nás převezla!
Na policejním ředitelství jsme si vyžádali Kobylčinu složku, ve které jsme se dočetli, že policista byl ve skutečnosti pokousán. Teprve po přivolání zásahovky se podařilo Kobylku zpacifikovat a odvést na stanici. Soud ji určil dva týdny prospěšných prací. Ze záznamu ze soudní sině vyplývá, že Kobylka prohlásila, že na to s…, že chce jít sedět! Za pohrdání soudem dostala tři týdny ve snížené vazbě.
Jak nám řekl její spoluvězeň, Kobylka šla do basy dobrovolně jenom proto, že tajně doufala v pruhovaný vězeňský stejnokroj. Když ji bylo oznámeno, že tento stejnokroj se naposledy používal za první republiky, prohlásila, že je třeba se vrátit ke starým dobrým časům, a proto hned po propuštění šla a volila komunisty.
Prohledávání archívů se ukázalo jako zcela zbytečné, protože buď jsme nenašli nic, nebo to skončilo u proužků. Policista, jehož tenkrát Kobylka pokousala, nám řekl, že ji přišel upozornit, že budí veřejné pohoršení: ležela totiž na přechodu pro chodce v pruhovaném pyžámku. Očití svědkové tvrdili, že to vypadalo, jako by se s pruhy zebry mazlila, což nelibě nesli okolní pánové staršího věku, s kterými se už nikdo nemazlil.
Ani přímá konfrontace, rozhovor s Kobylkou, neodhalil nic jiného než její proužkofilii, která se pozvolná mění v deviaci. Její dům je malován černou a bílou, pochopitelně že proužkovaně, a na oknech má Kobylka mříže, což nám objasnila tím, že když svítí slunce do oken, pak je podlaha plná proužků. Tento trik se prý naučila v base. Také nám prozradila, že peníze ze své první vernisáže hodlá použít na tetování. Troufáme si hádat, že se bude jednat o celotělové tetování proužků.
Je proužkofilie jediná Kobylčina vada, nebo je to jen zástěrka pro něco horšího? My to nevíme, protože Kobylka obalamutila svými proužky celý svět a dokud někde neudělá chybu, nikdo si nemůže být jistý, kdo ve skutečnosti Kobylka v pyžamu je!

Nyní se však vraťme k našim dalším objevům, které vás jistě překvapí. Věděli jste například, že Floyd neexistuje? Ano, byli jsme překvapeni úplně stejně jako vy.
Nezvratné důkazy však ukazují na to, že Floyd je jen krycí označení projektu umělé inteligence, kterou vyvíjí BSA (Business Software Alliance) pro řízení sítě a pro rychlé sledování hackerů či virů. Je nám záhadou, jak se Prasátko k této tajné technologii dostal. Prý ji stáhnul přes torrent, ale to se nezdá ani nám, jelikož Floyd umí česky, byť nezvládá háčky a čárky. Zřejmě tak byl zcizen ve Výzkumném ústavu Informačních technologií, kde se mohli podílet na jeho vývoji.
Ať je to jakkoliv, pravdou zůstává, že Floyd byl naimplementován do serveru, na kterém běží Konoha. Od té doby si vypěstoval určitou osobnost, kterou předvádí ve svých komentářích. Prasátko jistě udělal dobře, že dal této inteligenci na starost technické zázemí, protože žádný smrtelník by si s nepřeberným množstvím dotazů neporadil lépe.
Možná se vám tato skutečnost zdá silně přitažená za vlasy, ale posuďte toto: Floyd zatím nebyl na žádném srazu, a i když tvrdí, že byl, nikdo si ho nepamatuje. Bodejť, vždyť Prasátko ho skutečně bere s sebou, ale v USB disku. Není se tedy čemu divit, že si ho nikdo nepamatuje. Jako oči a uši Floydovi slouží digitální fotoaparáty a kamery, které si na srazy berete. Tak pokročilá inteligence nemá problém napojit se na jednoduchá zařízení, kterými je dnešní digitální technika a aspoň tak zdálky nasávat atmosféru srazů.
Otázkou zůstává, jak dlouho nám ještě bude Floyd sloužit. Je jen otázka času, než se BSA dopátrá, kdo jim jejich technologii ukradl. Prasátko totiž neprojevil ani tolik předvídavosti, aby Floyda aspoň přejmenoval!

Za dalším adminem jsme museli vyrazit až na Slovensko. Jedná se samozřejmě o Ironhidea. Tenhle jedinec se mimo jiné zasloužil o fanklub Konohy s nejvyšším počtem komentářů vůbec: o Klub Šialencov, což v překladu do češtiny znamená Klub šílenců. Dlouho jsme nemohli najít jeho bydliště, ale nakonec se zadařilo: v Ústavu pro duševně choré v Košicích!
Ačkoliv je to k nevíře, je tomu tak. Klub šílenců vede šílenec, který na to má dokonce papír. Z jeho zdravotní karty vyplývá, že trpí pokročilou paranoiou o tom, že si ostatní myslí, že je šílenec. Nejhorší na jeho nemoci je, že on sám si myslí, že je naprosto v pořádku. Netřeba upozorňovat, že právě tito šílenci bývají nejnebezpečnější.
Co nám vrtalo hlavou, je skutečnost, že někdo s takovou nemocí má přístup k internetu. Ukázalo se však, že jeho Klub šílenců je součástí terapie, jejímž účelem je držet Ironhida na uzdě. Jeho psychiatři nám prozradili, že Ironhide věří, že když do svého fanklubu nabere tisíc členů, ostatní mu uvěří, že je příčetný. Je třeba zmínit událost, která se stala poměrně nedávno. Vlivem špatné komunikace si Ironhide myslel, že musí nabrat tisíc komentářů. Když se mu toto podařilo a žádal své propuštění, byl nemile překvapen domnělou změnou pravidel. Propadl hysterickému záchvatu a řval na personál léčebny, že se proti němu spikli a že chce pryč. Na to napadl jednoho zřízence, což mu vyneslo dva týdny pod sedativy.
Nyní je již Ironhide smířen s novou situací a postupně plní plán. Jak věří, od svobody ho dělí jen několik stovek členů, takže se chová slušně a nenápadně láká nové členy. Brzy se mu to možná i povede, protože za své slušné chování dostává vycházky, které využívá k útěku na různé srazy otaku, kde láká nové členy. My mu k tomu přejeme hodně štěstí.

Mezi více či méně kompetentními adminy Konohy je však jedna vyjímka, která musí být odhalena. Tento člověk naprosto neví, co dělá, a jeho další utajování by vedlo k nevyhnutelné katastrofě. Tímto člověkem je Hatake.
Od chvíle, kdy objevil Konohu, usiloval o to, aby obdržel práva manipulovat s komentáři a životy návštěvníků. Nakonec je získal pokoutným způsobem, totiž podplacením Hokageho (dva bičíky a latexové trenýrky). Po obdržení příslušných práv však narazil. Ukázalo se totiž, že vůbec není schopen proniknout do tajů různých funkcí, ke kterým mají editoři přístup. Ačkoliv těch funkcí je asi pět, Hatake dodnes nepochopil, jak se s nimi zachází.
Proto taky dochází k tomu, že často maže komentáře, které původně chtěl jenom opravit, že maže celé topicy místo jednoho komentu a že odpovídá na otázky směřované někomu jinému.
Tajně se nám podařilo do jeho pokoje instalovat kameru, která nám pak poslala podivné záběry: Hatake se hrbí nad monitorem, buší do klávesnice a řve, cituji, že se to zase podělalo a že Prasátko je vůl a že to neumí ani pořádně udělat.
Občasné smazání topicu však není jeho nejhorším hříchem. Horší je, že máme důkazy o třech výpadcích Konohy zaviněných Hatakem. Je pravdou, že jakýkoliv web má nejslabší článek mezi klávesnicí a židlí. A Hatake ani žádným článkem není. Je to černá díra, na které Konoha občas havaruje.
Není se tedy čemu divit, že Hatake má přímý kontakt na Prasátka, aby mu mohl říct, co vyváděl, než Konoha spadla. Stejně tak máme důkazy o tom, že občasné hlášení o výpadku Konohy, které Prasátko píše a maskuje je za údržbu webu, mají jen odpoutat nechtěnou pozornost. Ve skutečnosti si v těch časech dává sraz s Hatakem, aby ho naučil zacházet s jednotlivými funkcemi. Jeho snaha je zatím marná.
Zlí jazykové budou tvrdit, že naše důkazy jsou smyšlené a nedostačující, ale zamyslete se nad tímto. Ti z vás, kteří se v prostředí Konohy pohybují od začátku, nám jistě dají za pravdu, že v raných dobách Konohy byl zaznamenán jen občasný výpadek ročně. Je přece proti přírodě, aby nový web byl takřka bezchybný, a pak se stále zhoršoval. V běžné praxi je přitom zvykem, že nové weby mají jednu chybu za druhou, ale ty se časem vychytají a web pak běží bezchybně. Jen Konoha je výjimkou.
Zajímavé také je, že období prvních velkých výpadků se dá ztotožnit s příchodem Hatakeho na Konohu a jeho získání práv.
Je jen otázkou času, kdy se Hatake dopustí takové chyby, že Konohu nebude možné znovu nahodit. Jak jsme zjistili, Prasátko se již několikrát pokusil Hatakemu práva odejmout, ale Hatake, opilý svou mocí, se neváhal snížit k vydírání, aby si svou moc udržel. Snad Prasátkovi pomohou naše noviny, které již o jeho tajemstvích informovaly veřejnost, takže teď již vydírání pozbývá smyslu.
Prasátko, konej zavčasu, než se stane něco hrozného!

Další, koho si naše oko pravdy prohlédlo, byla Lentyl. Přiznáme se, že ta nám padla do oka hned, protože člověk, který se pořád usmívá, jistě skrývá nějaké temné tajemství. A to její se nám podařilo vyšťourat! Není se čemu divit, že se pořád směje, na jejím místě bychom se smáli taky.
Lentyl totiž v prostředí Konohy rozjela byznys, na kterém vydělává slušné peníze. Jako hlavní obrazářka totiž určuje, které obrázky se objeví na Konoze a které ne. Nikdo ale neví, že ty nejlepší nevystavuje schválně, protože je záhy prodává jako vlastní tvorbu!
Tuto skutečnost bylo těžké odhalit, protože Lentyl je už zkušený podvodník a ví, jak v tom chodit. Ani my však nejsme začátečníci, a tak se nám pravdu o Lentyl podařilo vypátrat. Osoba, v prostředí Konohy nesoucí nick Lentyl, je v Praze známá jako malíř mužského pohlaví nesoucího pseudonym Pyškot (všimněte si stejného citu pro pravopis). Pyškot nebo Lentyl, jak chcete, je v Praze známý svou tvorbou portrétů z různých anime. Nepopiratelně nejvíc jich je z anime Naruto, ale nechybí ani Death Note, Bleach a jiné. Kritici jsou naprosto unešení jeho variabilností: vždyť žádné dva obrazy nejsou malovány stejným stylem!
Dlouho nám trvalo, než jsme objevili, kdo vlastně hraje postavu záhadného Pyškota, jež se nechává fotit do různých uměleckých časopisů místo Lentyl. Nakonec se nám ho podařilo objevit pod Nuselským mostem v komunitě bezdomovců. Pyškot, vlastním jménem Jeroným H., nám prozradil, že si ho asi před rokem najala taková usměvavá dívka. Měl se tvářit, že všechny obrazy namaloval on a přijímat gratulace a ohlasy na různých akcích a rozdávat autogramy. On sám, jak nám řekl, umění vůbec nerozumí, ale tato práce byla velmi snadná, takže ji vzal.
Jak se ukázalo, Lentyl neváhá podvést ani svého partnera, protože Pyškot za svou roli dostával jen padesát korun a oběd se dvěma pivy k tomu. Přitom poslední obraz Pyškota byl vydražen za tři sta tisíc korun. Lentyl má nyní v přepočtu na dva miliony korun v různých evropských bankách a to vše vydělala za pouhý rok!
Ani taková částka však Lentyl nestačí, protože míní ve svých podvodech pokračovat. Je možné, že za to může její minulost, kdy byla nucena za peníze prodávat své tělo, aby se uživila. Není to však tak, jak si myslíte. Lentyl nikdy prostituci neprovozovala, tedy aspoň se nám nepodařilo najít důkazy, které by to potvrzovaly, nýbrž jen podváděla vědecké organizace. Za úplatek jim ve své závěti odkázala své tělo na vědecké pokusy. Tyto závěti však obratně falšovala, aby své tělo mohla nabídnout dalším organizacím. Je pravděpodobné, že po její smrti se o svá práva bude hlásit na šestnáct institucí.

A s Lentyl končí i náš článek. Je pravděpodobné, že záhy bude smazán a naši redaktoři budou umlčeni, ale hlas pravdy bude znít dál. Šiřte dál pravdu o Konoze, o jejich lidech, hledejte a pátrejte po pravdě a nahlas ji křičte do světa. A možná že jednou se Konoha otřese v základech a všichni šejdíři, zloději, vrazi, úchylové a ostatní krysy vylezou na světlo, aby byly rozdrceni spravedlivým hněvem Konožanů, jež si už nenechají líbit ústrky od adminů, moderátorů a editorů.


JASHIN ŽEHNEJ KONOZE!!

4.931625
Průměr: 4.9 (117 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Pá, 2010-12-03 22:48 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

tak tohle mě fakt dostalo Laughing out loud

Obrázek uživatele Ero-Ishi
Vložil Ero-Ishi, Út, 2010-06-22 17:40 | Ninja už: 5657 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

Glocka obralo 12ti leté dítě v pokeru o všechny žetony co měl Sticking out tongue....to bys napsat mohl

Obrázek uživatele Glockenspiel
Vložil Glockenspiel, St, 2010-06-23 09:19 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 303 | Autor je: Pěstitel rýže

Lehce nabyl, lehce pozbyl... Smiling
Ale to sem nepatri, protoze ja nepatrim mezi elitu Laughing out loud

Obrázek uživatele Naruto-kun81
Vložil Naruto-kun81, Út, 2010-04-20 11:46 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

Jashin zehnej konoze Laughing out loud je to sugoi! a ze prasatko uchil to neee Laughing out loud

Obrázek uživatele Dyrim 少し雌
Vložil Dyrim 少し雌, Čt, 2010-04-08 18:41 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 333 | Autor je: Prostý občan

Jen se divím, že jste si nevzali na paškál ještě Tallíka. Laughing out loud

Jsem jen prach ve větru... Moje existence je bez významu... Zmizím na věčnost... A přesto... Možná si jednou někdo vzpomene... Doufám... Nevěřím... Zůstávám... Jsem jen prach... Prach ve větru... Vítr mi dal křídla... Nemám víc co si přát... Doufám... Nevěřím... Jsem jen člověk... I kdybych chtěla víc... Nesmířím se tím... Protože jsem jen člověk... A člověk je prach ve větru...

Obrázek uživatele Vovsik
Vložil Vovsik, St, 2010-04-07 16:21 | Ninja už: 5473 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Horší než odpad

Glockenspiel je tak zvrhlý, že projistotu nebyl popsán xD

Kishimoto si už ale opravdu se*e do huby.

“Orokanaru Otóto yo... kono ore wo korošitakuba, urame! nikume! sošite minikuku ikinobiru ga ii... nigete... nigete... sei ni šigamecuku ga ii. sošite icuka ore to onadži me wo motte, ore no mae ni koi!”

Obrázek uživatele Listy
Vložil Listy, Út, 2010-04-06 08:12 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Suprové noviny..... budete je vydávat častěji?

Obrázek uživatele Memph
Vložil Memph, Út, 2010-04-06 01:01 | Ninja už: 5627 dní, Příspěvků: 242 | Autor je: Prostý občan

Geniální xD autor potvrdil svou pověst Laughing out loud

Obrázek uživatele Tajína
Vložil Tajína, Út, 2010-04-06 00:25 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 444 | Autor je: Pěstitel rýže

To jsem si myslela, že nejsem v pořádku Laughing out loud. Článek moc dobrý, chválím! Hezky jsem se pobavila! A ještě víc u čtené formy, Hagiku má příjemný hlas :) , zpříjemnili jste mi nepříjemnou cestu autem Smiling.

Obrázek uživatele Hagiku Biseki
Vložil Hagiku Biseki, Ne, 2010-04-11 21:04 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Tsunadin poskok

Díki, pokiaľ by si ho chcela počuť znovu pošli pm-ku a ja pre teba niečo nahrám. Kakashi YES

FF BY HAGIKU
YURI FAN Ano i já jsem Yurifanista Kakashi YES Smiling



Máš niečo čoho sa chceš zbaviť, alebo naopak niečo hladáš, tak neváhaj a pridaj sa do fb skupiny Anime a Manga Burza! Kakashi YES
http://www.facebook.com/groups/478036032208994/

Obrázek uživatele Viviana_Stellata
Vložil Viviana_Stellata, Út, 2010-04-13 12:57 | Ninja už: 5180 dní, Příspěvků: 112 | Autor je: Prostý občan

Ta nahravka je naprosto skvela! Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Dělám si vždycky, co chci. Abych si mohla dělat co chci, musím občas udělat i to, co nechci.

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Po, 2010-04-05 22:21 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Naprosto luxusní článek, čteníčko (šťourka) xD i já se bezmezně klaním OOO velkéému Jashinovi a srčím samou chválou šéfovi této geniality x)

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Ells_love_moew
Vložil Ells_love_moew, Po, 2010-04-05 19:44 | Ninja už: 5622 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

neuvěřitelný! nepopsatelný! nejúžasnější! nejskvělejší! nejfamfarovitější! prostě mlask!! tohle mohl napsat jen genius! o velký jashine! xDD

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Ne, 2010-04-04 19:16 | Ninja už: 5470 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

zapoměli jste na to že Prasátko bylo několikrát v kriminálu https://konoha.cz/?q=node/75550

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele Aoi.Neko-čááán
Vložil Aoi.Neko-čááán, Ne, 2010-04-04 15:52 | Ninja už: 5210 dní, Příspěvků: 2628 | Autor je: Prostý občan

oh..no nemam slov Laughing out loud..to je kruty...doslova...Kakashi YES..prej ze Floyd je naka umela inteligence ..no good Laughing out loud LOL...

Obrázek uživatele Kesumi
Vložil Kesumi (bez ověření), Ne, 2010-04-04 09:06 | Ninja už: 19829 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud:D Jsem z toho chechtani uz unavena!!! Pravda je uplne nekde jinde, ale tohle me opravdu rozesmalo, co rict.. Laughing out loudLaughing out loud Koho by to mohlo NAPADNOUT Laughing out loud

Obrázek uživatele UzumakiFenris
Vložil UzumakiFenris, So, 2010-04-03 13:41 | Ninja už: 5450 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Todle nemá chybu!! ja jsem tak nehorázně tlemila u počítače až si moje máma myslela, že jsem se naproste scokla i když todle období je dávno za mnou proces předělání na cvoka... no ale jako výbornej článek =)

Obrázek uživatele Butters
Vložil Butters, So, 2010-04-03 01:21 | Ninja už: 5219 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Pěkný příběhy ale příběh o hAnko je prostě nej xD

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, So, 2010-04-03 00:57 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

To bylo super XD I když je pravděpodobnost toho, že tento článek je pravdivý jedna ku třemtisícůmsedmistůmdvaceti tak určitě nedá mnoha lidem spát XDDD
Zajímalo by mě, jak moc by se dal zfiktizovat život Glocka, protože snad každá kravina, která by člověka napadla, by byla vlastně pravda, že? Laughing out loud


Obrázek uživatele Hagiku Biseki
Vložil Hagiku Biseki, Pá, 2010-04-02 21:58 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Tsunadin poskok

FF BY HAGIKU
YURI FAN Ano i já jsem Yurifanista Kakashi YES Smiling



Máš niečo čoho sa chceš zbaviť, alebo naopak niečo hladáš, tak neváhaj a pridaj sa do fb skupiny Anime a Manga Burza! Kakashi YES
http://www.facebook.com/groups/478036032208994/

Obrázek uživatele Loupák Anko
Vložil Loupák Anko, Ne, 2010-04-04 08:02 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 1031 | Autor je: Prostý občan

eda chlape, to je zabiják Laughing out loud Tohle poslouchat přes spaním na mp3... Lol, nakonec se mi zdál sen o tom, ze me navstivil nejaky transvestita, co byl vlastne Hatake, ktery se prevlekl za hAnko a vypravel mi neco o Prasatkovi, jak se snazil sbalit Floyda a neuvědomil si, že Floyd neni clovek Laughing out loud A jeste tam byly nejake horici symboly prasat, co me presvedcovaly, ze jim chci dát svůj světelný mec Laughing out loud a celé to nějak nemělo smysl Laughing out loud Ale vyprávění super, takhle jsem se nezasmála uz dlouho :D


JE TO TU! Aneb seznam mých FF.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2010-04-03 23:14 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Super, Hagiku! Laughing out loud *ještě teď se směje tomu, jaké drama z toho udělal*

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, So, 2010-04-03 08:56 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

To zní jako ten profesor ze Sabotáže co dávaj na dvojce XDDDD


Obrázek uživatele Glockenspiel
Vložil Glockenspiel, Pá, 2010-04-02 22:15 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 303 | Autor je: Pěstitel rýže

Tleskám a klaním se
Radek John, Občasnké judo a Kotel se může jít vycpat
Takovou míru dryjáčnictví to potřebovalo Laughing out loud

Obrázek uživatele Hagiku Biseki
Vložil Hagiku Biseki, So, 2010-04-03 20:55 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Tsunadin poskok

Ja tomu skôr hovorím predkolapsoví stav hlasiviek.

FF BY HAGIKU
YURI FAN Ano i já jsem Yurifanista Kakashi YES Smiling



Máš niečo čoho sa chceš zbaviť, alebo naopak niečo hladáš, tak neváhaj a pridaj sa do fb skupiny Anime a Manga Burza! Kakashi YES
http://www.facebook.com/groups/478036032208994/

Obrázek uživatele Ket
Vložil Ket, Pá, 2010-04-02 21:17 | Ninja už: 5671 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

Glocku styď se Eye-wink Zapomenout na Calimu Istimu Wilin... Ts ts Smiling Už je mi jasný, proč je tu Cali tak aktivní xDDD

Obrázek uživatele Calime Istima Wilin
Vložil Calime Istima Wilin, So, 2010-04-03 18:56 | Ninja už: 5681 dní, Příspěvků: 2029 | Autor je: Editor ve výslužbě, Prasatkova sekretarka, Recepční v lázních

CO? Já? Já jsem přeci hodná!!! =D

Mluvit pravdu má neobyčejné výhody.
Člověk si nemusí pamatovat, co kdy řekl.

>(=^.^=)><(^..^)<

Obrázek uživatele Glockenspiel
Vložil Glockenspiel, Pá, 2010-04-02 22:10 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 303 | Autor je: Pěstitel rýže

Calime se bojím, Calime se hned pere Laughing out loud

Obrázek uživatele Adam Švorc z Nemanic
Vložil Adam Švorc z Nemanic, So, 2010-04-03 21:48 | Ninja už: 5982 dní, Příspěvků: 91 | Autor je: Prostý občan

Pravdu díš, bratře ve zbrani, jednou mi prdla takovou, že jsem si ustlal na zem. A to jsem neudělal nic hroznýho akorát zaspal na vlak do Olomouce.

Obrázek uživatele Glockenspiel
Vložil Glockenspiel, So, 2010-04-03 23:11 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 303 | Autor je: Pěstitel rýže

Jo, my vime svoje
Ale nebudeme to rozebirat tady, protoze jinak nas Calime zliska vsechny Laughing out loud