manga_preview
Boruto TBV 09

Shinpi-chan

Ha, konečně jsem přišla na to, jak se tenhle seznam dělá a dokonce jsem i našla rady na zdejší tagy Cool No nejsem já machr?

Moje povídky

Pár slov (možná trochu víc) na úvod

Neříkám, že jsem v psaní nějak zvlášť dokonalá. Občas se mi líbí některé obraty, které použiji, nebo mám ráda určitý popis, ale rozhodně netvrdím, že bych se jím nějak chlubila. Pár lidí říká, že jsem vážně dobrá, ale když si občas po sobě povídky zpětně čtu, stydím se, jak jsem mohla něco takového vůbec napsat, takže nevím. Ale mám cíl, co nejvíc se zlepšit. Stát se spisovatelem je totiž hned na druhém místě v pořadníku možných budoucích prací. Psaní mě velmi baví, pomáhá mi se uvolnit, pročistit si myšlenky a všechno, co chci, přenést na papír. Pořád hledám nové lidi, kteří umějí psát, a snažím se být lepší než oni.
Snad se moje povídky stanou časem oblíbené Eye-wink

Prosím, pište mi k povídkám komentáře, abych věděla, že je aspoň někdo čte. Nejlíp s kritikou. Nemám moc ráda komentáře typu „To je hnusný“, nebo „To se mi mocinky líbí!“. Moc ráda bych věděla, proč vám to tak připadá, abych se toho mohla držet, nebo se to naopak odnaučit. Jednou bych chtěla být v psaní opravdu dobrá, ale to se mi nepodaří, když nebudu vědět, co mám zlepšovat. Kritiky se nebojím, i kdyby měla být sebevíc špatná, ba naopak, budu za ni velmi vděčná, protože budu vědět, čeho se pro příště vyvarovat, na co si dát pozor.

Sériové povídky

Art is a Blast!
Napadlo vás někdy, jaké mohlo být Deidarovo dětství? Proč se přidal k Akatsuki? Jak žil, jestli měl přátelé, jak ho viděli ostatní lidé? Proč byl takový, jaký byl? Jak přišel ke svým speciálním jutsu? Pokud ano, AiaB vypráví jeden z milliard potencionálních příběhů, které mohly Deidaru v dětství potkat. Zastihujeme tedy Deidaru na okraji společnosti, odstrčeného, osamělého, nenáviděného proto, že byl jiný než ostatní. Všichni k němu cítí odpor, všichni, tedy až na Tenshi, anděla na zemi…
První díl
Druhý díl
Třetí díl
Čtvrtý díl
Pátý díl

Shinpi
Je konec školního roku na Akademii v Suně a Suny získává několik nových ninjů. Mezi nimi je například také syn Shikamara a Temari, ale i členka klanu, využívajícího kočky k boji. V této době se také do vesnice dostane drobná zlatovlasá holčička s levandulovýma očima Byakuganu. Je špinavá, vyčerpaná, zraněná a její šaty jsou ohořelé. A říká, že potřebuje pomoc pro Konohu…
První díl
Druhý díl
Třetí díl
Čtvrtý díl

Jednorázovky

Merri Kurisumasu, Hinato...
Aneb Vánoční povídka za účelem NaruHina ;o)
Odkaz
Sayonara, Deidara-senpai (Deidara´s Grave)
Překlad povídky na téma Deidarova smrt...
Odkaz


Kategorie: