manga_preview
Boruto TBV 09

o nejhorší postavu v Narutu

Napište mi nejhorší postavu v Narutu.Já nejvíce nesnáším zvučnou čtyřku,protože jsou hodně nadržený a myslí si,že jsou nejlepší.

Restart topicu. Ironhide


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sasukeho strážná víla
Vložil Sasukeho strážn..., So, 2020-11-07 19:05 | Ninja už: 3811 dní, Příspěvků: 335 | Autor je: Konohamarova chůva

Nevím,koho bych sem napsala. Naruta jsem viděla naposledy bůhví kdy a Boruta nesleduji, ale každá postava má něco do sebe,bez kterých by to prostě nebylo ono..... At' už je to hajzl nebo ne. Nesnáším Hinatu, ale nebýt jí,tak Boruto nepokračuje a Naruto by byl mrtvej. Nesnáším Danzoua a ani 3tího Hokageho, ale nebýt jich, tak ani nebudu mít oblíbený postavy a příběh Sasukeho a Itachiho. Kdo mě naštval na konci seriálu,byl Obito, ale víceméně to je celkem taky zajímavá postava. Prostě každápostava tam má něco do sebe.

Sasukeho strážná víla

Obrázek uživatele Sendo Masters
Vložil Sendo Masters, So, 2020-11-07 18:05 | Ninja už: 1263 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Prostý občan

Sakura jednoznačne.. Naruta som videl asi päť krát od začiatku v priebehu desiatich rokov ale nikdy som nevidel jej súboj s Ino, vlastne vždy keď otvorí ústa na viac ako 10 sekúnd tak to pretáčam.

Hiruzen mal za svoje pôsobenie ako tretí Hokage horšie rozhodnutia ako Igor Matovič (Slovenský premiér) za rok 2020.

Obrázek uživatele Gliamerder
Vložil Gliamerder, Po, 2019-04-15 15:42 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 1290 | Autor je: Prostý občan

Před lety jsem psal Sakura a hrdě jsem podporoval Hinatu, v dnešní době už tomu tak není, jelikož nejsem už Shippař, který si stojí za tím že Hinata je nejlepší protože..... má jen ráda Naruta a Sakura ho mlátila. V podstatě jde však u obou o hrozné postavy, co se nikam nevyvinuly. A obě celkem tím pádem nemusím.

Co dělám na tomhle místě? Každý občas potřebuje být sám - Nana Deviluke

Můj nejoblíbenější Opening s Naruta https://www.youtube.com/watch?v=kmL3EuiiWXM

Nesnáším Českou transkripci Japonských jmén, je to dost velká s**čka a připmíná mi to - proč dělat věci lehce, když to jde složitě.

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2019-04-15 15:57 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 3007 | Autor je: Metař Gaarova písku

Súhlasím s tebou, bola som v rovnakej pozícii pred časom. Strašné, čo vôbec porobili s postavami noví autori Takový trapas... Hinata rezignovala na kuchárku a upratovačku, podľa nového openingu by mali aspoň začať decká trénovať klanové techniky, ale šéfka je Hanabi. Sasuke je totálny debil a Naruto ošpatnel až hrôza. Začal sa mi páčiť Oro. Karin je najlepšia ženská postava, ja som ju mala rada aj v Narutovi, bola to paródia na Sakuru, resp. vnútorná Sakura v zjavnom vydaní. Ale aj teraz viac znesiem Hinatu a Sakuru trpne znášam. Šino sa tiež posunul k lepšiemu.

Obrázek uživatele Gliamerder
Vložil Gliamerder, Pá, 2019-06-21 10:37 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 1290 | Autor je: Prostý občan

Porblém je že Hinata je typická holka na záchranu ve všem vroucně milující hrdinu, prakticky jde o nudnou postavu, která nic moc neumí a její vývin skončil hned na začátku. Prostě opakem Mary Sue, která je zase třeba Rey ze Star Wars, vše zvládá bez výcviku, na co šáhne to zvládne, prostě ani jedno není dobrý. Já sice chci aby silné ženské postavy existovali, ale musí mít i nějaký slabiny. A pak je tu Sakura, která sice má být hrozně silná, ale ve světle všech příběhů je na hov... upřímně v Narutovi je spousta ženských postav, který mohli být silné v mnohe ohledech jako Temari, Ino, Sumire, TenTen..... jenže tyhle jsou zase strčeny někám na 16 kolej. V Narutovi fakt ty ženský postavy za moc nestojí a když náhodou by mohly být dobrý tak skončí někde kde si na ně autoři skoro nevzpomenou.

Do dneška mě štve, co třeba v Bleach udělal autor s postavou Tatsuki, která měla být velmi silná karatistka a skončila takže...... proč tam vůbec byla?

Díky bohu za Gintamu nebo One Piece.

Co dělám na tomhle místě? Každý občas potřebuje být sám - Nana Deviluke

Můj nejoblíbenější Opening s Naruta https://www.youtube.com/watch?v=kmL3EuiiWXM

Nesnáším Českou transkripci Japonských jmén, je to dost velká s**čka a připmíná mi to - proč dělat věci lehce, když to jde složitě.

Obrázek uživatele Korvína
Vložil Korvína, Po, 2016-01-25 01:00 | Ninja už: 3824 dní, Příspěvků: 174 | Autor je: Pěstitel rýže

Myslím, že u posuzování kvality postav je spíš než osobní preference (mám ráda/nemám ráda) důležité profesionální hledisko a odstup (užitečný/neužitečný). A podle druhé sady kritérií (dobře napsaný/špatně napsaný) dalo by se říct, že se dělí do několika typů.

KOMÁŘI
Užitečný, ale odporní
Takový Danzo je sice... zlý, sobecký a vypočítavý, ale měl velký vliv na mnoho postav a nepřímo ovlivňuje děj mangy (Itachi, Sai, Orochimaru, Shisui, Yamato.. atd.) bez něj by se prostě nestalo to, co se stalo. Neříkám, že by nebylo hezké kdyby Uchiha klan přežil a převrat se vyřešil nenásilně, Sai byl "normální" a Orochimaru... no, nevím co by dělal - třeba učil v mateřinkách. Ale o čem by pak byl děj Naruta? O tom, že je všem skvěle a nemají problémy? Kdo by na to koukal?

Orochimaru: To je jediný skutečný záporák mangy, Kabuto ani Akatsuki mu nesahají po paty a dokud všem zlodušským akcím velel on, šlo to jako po másle bez větších zádrhelů, blbostí a logických chyb. Je to důle6itá postava, jakkoli je odporný.

Ačkoli já autora moc neuznávám (z profesionálního hlediska), skládám mu hold za tvorbu tak geniálního záporáka a polozáporáka.

MOTÝLCI
Krásní a neužiteční

Hinata, Ino, Kiba, Sai, Tenten, Lee, Shino a Kimimaro.
Jedná se o skupinu postav s poměrně dobře rozvinutým charakterem, dá se s nimi pracovat a šlo by tam něco změnit, postavy mají potenciál. Bohužel Kishimoto nikdy nevynikal v rozvíjení více postav najednou, takže tak nějak zapadli prachem. I když Hinata prodělala nějakou změnu charakteru a Kimimaro měl jistou úlohu v příběhu kdyby v seriálu nebyli nic by se nestalo. Kdo četl nějeké rozhovory s Kishimotem ví, že původní koncept Naruta byl jiný a něco jako Chunninské zkoušky neměli existovat, Naruto se měl rovnou vydat na mise a celé to mělo být víc ninjovské. Chunninské zkoušky vymyslel dodatečně a všechny Narutovi spolužáky stvořil během jednoho týdne.

PIJAVICE
Odporní a neužiteční

Pijavice se nám přisají na příběh, zbytečně ho protahují a navíc jsou ploší. Mezi ně řadím Kaguyu, Sakuru, Konohamara a Deidaru.
Konohamaru nemá žádný účel, navíc je otravný a nic neumí
(alespoň se moc nemotá v příběhu).
Část s Kaguyou a celá Kaguya je prostě pitomá, kdyby tam nebyla bylo by to lepší.
Sakura je jedna z nejhorších ženských postav, co jsem kdy viděla. Proč tu bylo něko?ikrát zmíněno a nechci to opakovat, řemeslně i účelově odfláknutá práce (nebo se třeba prostě nepovedla).

Prohlášení:Tímto se omlouvám, všem zvířatům jeż byli v názvech použiti a přirovnáváni k poszavám (předně komárům a pijavicím), nebylo to nic osobního.

Obrázek uživatele Jano
Vložil Jano, Út, 2016-02-02 19:40 | Ninja už: 4288 dní, Příspěvků: 440 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Danza si napísal presne tak ako to je. Je to zlý, sebecký a vypočítavý hajzlík, ale bez neho by sa nestala ani polovica vecí ktoré sa stali. Je to postava ktorá asi najviac miešala kartami v príbehu.

Obrázek uživatele Korvína
Vložil Korvína, Út, 2016-02-02 21:35 | Ninja už: 3824 dní, Příspěvků: 174 | Autor je: Pěstitel rýže

Napísala (žena) Laughing out loud, nevím jestli to byl jen překlep nebo ne. Eye-wink

Jo, ať je jaký chce pro příběh je nepostradatelný. To je jako kdyby vyhodili Sasukeho, Naruta, Jirayiu nebo Itachiho. Prostě by se nestalo to, co se stalo, buď by se stalo něco jiného, nebo hůr - nestalo by se nic.

Obrázek uživatele Kimiimaro
Vložil Kimiimaro, Ne, 2016-01-31 20:07 | Ninja už: 3346 dní, Příspěvků: 622 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Hmm... Možná bych z "Motýlků" odstranil Kimimara. Ne, že bych se ho nějak zastával, ale kdyby tam nebyl, neodnesl sud se Sasukem a nezdržel Naruta, možná by Naru odnesl sud blíže ke Konoze nebo by Sasukeho dostihl dřív, dřív by se tam dostavil Kakashi a možná by Sasana zastavili.

Obrázek uživatele Korvína
Vložil Korvína, Ne, 2016-01-31 20:37 | Ninja už: 3824 dní, Příspěvků: 174 | Autor je: Pěstitel rýže

Já už si přesně nepamatuji, jak to tam bylo, ale vymažu ho, protože i tak je tam jen taktak a váhala jsem..

Edit: Takže Kimimaro se škrtá, soudem byl shledán užitrčným *odklepnutí kladívkem*.
Z nějakého důvodu mi nejde upravit původní přspěvek.

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Po, 2016-02-01 12:01 | Ninja už: 4949 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Původní příspěvek nejde opravit od chvíle, kdy na něj někdo odpoví pomocí tlačítka Odpovědět .)

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Rodoo
Vložil Rodoo, Ne, 2016-01-31 11:49 | Ninja už: 3039 dní, Příspěvků: 70 | Autor je: Prostý občan

Deidara mi moc zbytočný neprišiel. Chytil pre akatsuki dvoch bijuu a zabil Orochimaroveho hlavného summona (Mandu). Ktomu aj rozpútal dej hneď od začiatku shippudenu.

Obrázek uživatele Korvína
Vložil Korvína, Ne, 2016-01-31 19:48 | Ninja už: 3824 dní, Příspěvků: 174 | Autor je: Pěstitel rýže

No, mohl to za něj udělat někdo jiný, není tak důležitý aby byl nenahraditelný. Kdyby tam nebyl nechyběl by...
Co se týče charakteru, tak mě osobně se nelíbí, přijde mi strašně plochý a nesympatický.
Kdežto Danzo, Orochimaru, Itachi a Pein/Nagato byli užiteční a nenahraditelní pro děj (jen příklady), Konan, Kisame, Hidan a Kazuku jsou sympatičtí a Konan je podle mého názoru nejsilnější ženská postava (což je docela ubohé, vzhledem k tomu, že ji Jiraiya sfoukl jako svíčku). Kisame je charakerní a zajímavá postava, která nám příběh trochu okoření, má takové charsima.

Společně s Deidarou jsem tam chtěla šoupnout i Sasoriho, ale pak se zachránil..
Co do otravnosti si Deidara nezavdá se Sakurou.

Obrázek uživatele Rodoo
Vložil Rodoo, Po, 2016-02-01 09:08 | Ninja už: 3039 dní, Příspěvků: 70 | Autor je: Prostý občan

Konan tiež toho moc V príbehu nespravila a nemyslím si že je najsilnejšia ženská postava (Kaguya) a úprimne, neviem kto z akatsuki by dokázal poraziť Gaaru v dedine... Možno Sasori

Obrázek uživatele Kimiimaro
Vložil Kimiimaro, Po, 2016-02-01 14:59 | Ninja už: 3346 dní, Příspěvků: 622 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Pro Kisameho nebo Itachiho by to neměl být problém. Pein to snadno vyhraje taky. Kakuzu má poměrně šanci vyhrát. Možná i Konan. Potíž je ovšem v tom, že plná síla členů Akatsuki nám měla být představena postupně.

Obrázek uživatele MadaraUchiha1997
Vložil MadaraUchiha1997, Po, 2016-02-01 15:26 | Ninja už: 3940 dní, Příspěvků: 190 | Autor je: Prostý občan

Hlavně ale, měl Kishimoto buď udržet stávající členy naživu, alespoň je nezabít všechny ještě před válkou anebo to mne dodnes fascinuje, proč se prostě nedoplňovali stavy členů? Víme, že ve světě Naruta se potuluje hodně zločinců a hrdlořezů jako nukeninové, takže v okamžiku kdy jeden člen umřel, tak ho mohl někdo ihned vystřídat, i kdyby to znamenalo, že třeba složení během války, by bylo zcela jiné než před ní. Ve chvíli, kdy těsně před válkou během Five Summit Arcu zbude z původních členů jen tři Zetsu, Obito, Kisame (nepočítáme Sasukeho a Taku). Takovéhle verbování, by rozhodně okořenilo příběh a rozšířilo řady záporných postav, takže by pak ten nepoměr klaďasové vs záporáci nepůsobil tak příšerně, kdy 2 bojují proti tisícům.

Obrázek uživatele martin.pole
Vložil martin.pole, St, 2016-02-03 16:03 | Ninja už: 4551 dní, Příspěvků: 888 | Autor je: Prostý občan

No, ale právě síla těch dvou byla na boj proti tisícům dostatečná.
Tohle je autorova chyba, že špatně nastavil sílu jednotlivých postav.
A to už vůbec nemluvím o tom, že válka byl jeden velký omyl, kterému se autor měl a mohl vyhnout.

Máš pravdu, že by bylo logické, aby se Akatsuki členové doplňovali postupně, ale na druhou stranu to bylo zbytečné. V momentě, kdy zbyli už jen tři členové chyběly poslední dva démoni. Mimochodem tady byla obrovská chyba, protože Kisame a Zetsu mohli hravě odchytit Hachibiho.

Obrázek uživatele MadaraUchiha1997
Vložil MadaraUchiha1997, So, 2016-02-06 10:32 | Ninja už: 3940 dní, Příspěvků: 190 | Autor je: Prostý občan

Největší nesmysl je hlavně Madarava absolutní síla (přestože byla badass Laughing out loud) Proč Madara, když byl tak mocný, nepochytal všechny démonů hned po probuzení Rinneganu a místo toho desítky let nečinně seděl na zadku? Přitom mohl svých plánů dosáhnout v době, kdy země byli stále znepřátelené, nežil Shinobi, co by se mohl v boji rovnat. To by hrálo do karet Zetsuovi, který mohl osvbodit Kaguyu dřív, než se Indra a Ashura znovu reinkarnují. A po desítkách let, co Madara nic neudělal, tak se rozhodne svěřit své plány naprosto nespolehlivé osobě. Opět velká blbost. On to vysvětloval, že protože byl Obito, tak hodný, tak měl potenciál stát se zlý. Ale tohle se stalo během třetí války, v době, kdy už Uchihové měli zásadní rozpory s vesnicí kvůli Tobiramovi, takže mohl kontaktovat samotný Uchiha klan a získat pro svůj plán, když ne všechny, tak určitě většinu Uchihů. Tudíž by získal nejenom schopnější, ale i loajálnější pomocníky. Jasně, Madara sám říkal před smrtí, že neměl rád, když ho někdo následoval ale z a) překousl Obita za b) jakožto člověk, který účelem světí prostředky by se snad překonal, přece jen byl po jistou dobu vůdcem Uchihů. Jinými slovy Kishimoto dojel prostěn a tu koncepci, že tu všechno bylo součástí něčího plánu a vůbec se nezajímal jestli to dává smysl v kontextu předchozího děje.

Obrázek uživatele Rodoo
Vložil Rodoo, So, 2016-02-06 10:40 | Ninja už: 3039 dní, Příspěvků: 70 | Autor je: Prostý občan

Madara prebudil rinnegan v dobe keď už bol slabý a starý.

Obrázek uživatele MadaraUchiha1997
Vložil MadaraUchiha1997, So, 2016-02-06 10:55 | Ninja už: 3940 dní, Příspěvků: 190 | Autor je: Prostý občan

No evidentně to bylo nějakou dobu před tím, než se k němu dostal Obito v době, kdy Nagato byl ještě malý (víme, že Rinnegany použil už jako dítě), takže Madara je musel probudit nějaký čas předtím. A slabý/starý vzhledem k takovým lidem jako Sarutobi nebo Ohnooki není zrovna dobrý argument. Nemluvě o tom, že Sasan probudil Rinnegan téměř okamžitě. Ale i kdyby to tak bylo, stále mohl Zetsu použít donucovací techniku na Nagata, Madara by spáchal sebevraždu a ihned se oživil pomocí Rinne Tensei. Opět žádná Akatskuki, žádný Obito, Madara vyráží na lov někdy během třetí války, kdy by mu chaos hrál do karet, opět plán realizujeme dlouho předtím než by někdo schopný problémů mohl zasáhnout. Nemluvě o tom, vzhledem ke Kyubbimu, že Madara by byl zřejmě schopný ty démony pochytnat i s EMS.

Obrázek uživatele martin.pole
Vložil martin.pole, So, 2016-02-06 12:24 | Ninja už: 4551 dní, Příspěvků: 888 | Autor je: Prostý občan

Ona je tu ještě jedna velmi důležitá otázka.
Proč vlastně Madara potřeboval pochytat bijuu a vytvořit jubiiho, proč se potřeboval stát jeho jinchuurikim a proč se potřeboval stát senninem atd... ?
Už jen s EMS byl nejsilnějším na světě, když Hashirama zemřel dřív. Mimochodem víme, proč a jak Hashirama zemřel?

Obrázek uživatele MadaraUchiha1997
Vložil MadaraUchiha1997, So, 2016-02-06 23:25 | Ninja už: 3940 dní, Příspěvků: 190 | Autor je: Prostý občan

Ty démony potřeboval, že ale mohl během Tobiramovi vlády, kdy už většina Uchihů pochopila, co se to tu děje, převzít vedení nad klanem a rozpoutat vzpouru nebo dosáhnout svých cílů je pravda. Ale démony tak jako tak potřeboval, protože chtěl spustit plán Tsuki no Me a k tomu bylo zapotřebí stát se jinchurikim desetiocasý.

Obrázek uživatele martin.pole
Vložil martin.pole, So, 2016-02-06 23:42 | Ninja už: 4551 dní, Příspěvků: 888 | Autor je: Prostý občan

to je právě to, proč potřeboval spustit plán Tsuki no me???
Ten plán sám o sobě nedává žádný smysl.

Obrázek uživatele MadaraUchiha1997
Vložil MadaraUchiha1997, Ne, 2016-02-07 12:47 | Ninja už: 3940 dní, Příspěvků: 190 | Autor je: Prostý občan

To už pak samozřejmě spíš diskutujeme o kvalitě příběhu. Nejlépe to měl vymýšlené Nagato, který chtěl formou ultimativní zbraně zajistit mír. To znělo poměrně reálně, něco na způsob našich jaderných zbraní, které zajistily že se nespustila třetí světová mezi SSSR a USA. Samotný plán Tsuki no Me mi poměrně vyhovoval, všichni budou uzavřeni ve svých vesmírech, příspívají do systému svou čakrou, čímž udržují iluzi snů, kde je každý absolutně spokojený něco na způsob Matrixu a Madara jako nesmrtelný strážce na vše dohlíží. Je už to poměrně komplikované oproti Nagatovi a ani to nepůsobí tak proveditelně, ale šlo by to. Trvalý mír, který sice není skutečný, na druhou stranu, abych parafrázoval Emyia Shirou z Fate Stay Night, kde je psáno, že padělek nemůže být stejně dobrý jako originál. Jestli je ten plán nesmyslný, tak z důvodu o kterém Madara nemohl vědět, že nepočítá s invazí třetího druhu z jiných planet, kterou navíc provádějí lidi s Rinneganem, jenž jak známo umožňuje se proti Infinite Tsukyomy ochránit. Ale tom Madara nemohl vědět.

Obrázek uživatele martin.pole
Vložil martin.pole, Po, 2016-02-08 20:30 | Ninja už: 4551 dní, Příspěvků: 888 | Autor je: Prostý občan

Ano, mluvíme o kvalitě příběhu. Ale o tom to právě je.
Jsem přesvědčený, že autor změnil příběh právě kvůli tomu, aby mohl Madara a spol. "zazářit".
Autor prostě chtěl válku, aby mohl přijít nějaký konec, který zajistí věčný mír. Proto byl potřeba jeden společný nepřítel. Ale aby mohl být jen jeden nepřítel, musí být neskutečně OP. TO ale ještě nestačí, nepřítel nemůže být jen OP, ale musí chtít něčeho dosáhnout, co mu umožní ovládnout svět. A tak autor přijde k "plánu" Tsuki no Me.

Obrázek uživatele Rodoo
Vložil Rodoo, Ne, 2016-02-07 00:20 | Ninja už: 3039 dní, Příspěvků: 70 | Autor je: Prostý občan

Aj mne príde hlúpy... Madarove pocity prečo chcel tento plán uskutočniť nevieme.. Pri Obitovi a Nagatovi sme vedeli ale pri Madarovi...

Obrázek uživatele MadaraUchiha1997
Vložil MadaraUchiha1997, Ne, 2016-02-07 12:57 | Ninja už: 3940 dní, Příspěvků: 190 | Autor je: Prostý občan

Je pravda, že hlavní Madaravou motivací byl Izuna, který ho požádal, aby chránil klan Uchiha a z tohohle hlediska by bylo logičtější, kdyby Madara nejdříve zajistil bezpečí Uchihů, kteří by ho už tentokrát poslechli a plán Tsuki no Me řešil později (Uchihové by mu s tím mohli pomoct). Madara zůstal dokonce i po své smrti velice záhadnou postavou, což mne vede k tomu, že se vrátí z několika důvodů
a) stále nevím, proč měl obě oči slepé, po tom, co ho vyplivnul králík, takže je dost možné, že opět přežil stejnou cestou jako při boji s Hashiramou (vzpomeňme, že Izanagi je původní technika rinneganu Banbutzu Sozo)
b) proč se králík tvářil tak vítězoslavně, když Madaru vyplivnul, takže je dost možné, že Madara má buď v těle Zetsua nebo, mu králík dál část z desetiocasého, aby to rozdejchal
c) Proč ho vůbec vyplivnul? Koluje teorie, že Madaru vůbec mutant vyplivnout nechtěl, ale Madara způsobil králíkovi takové zažívací potíže, že ho musel vyplivnout.
d) Pořád se neví, co mělo být tou jeho trumfem proti Obitovi, předtím než z něj Naruto vytáhl všechny démony.
e) Kishimoto rád mění záporáky v dobráky a tak je možné, že se Madara bude chtít pomstít Kaguye, ve chvíli kdy je planeta pod útokem vetřelců, tak se borec s Hashiramovým ksichtem na koze může hodit.
f) Nedostal pořádné flasbackové rozloučení během své smrti, takže to by taky svědčilo o návrat.
g) Vzhledem k tomu, po jak dlouhé době se vzpomnělo na Orochimara, tak Madara má též na návrat šanci
h) Pochybuji, že někoho napadlo Madarovo tělo pro sichr spálit, v Narutovi se těla zásadně nepálí, takže Madarovo tělo pravděpodobně někde zapečtěné pod Konohou, aby mohl jako Blaničtí rytíří vyjet z hory, až bude zemi Ohně nejhůře a pomohl zastavit útok Boba a Bobka.

Obrázek uživatele Rodoo
Vložil Rodoo, So, 2016-02-06 13:22 | Ninja už: 3039 dní, Příspěvků: 70 | Autor je: Prostý občan

No chcel potom všetkých uvrhnúť do nekonečného genjutsu.

Nie nevieme ako zomrel. Ja osobne si myslím že zomrel na daakú nevyliečiteľnú chorobu. Ale zase mal úžasné liečivé schopnosti tak neviem. Príde mi to ako najpravdepodobnejšia možnosť.

Obrázek uživatele Kimiimaro
Vložil Kimiimaro, St, 2016-02-03 16:23 | Ninja už: 3346 dní, Příspěvků: 622 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Přesě tak. Kisame měl chytit Beeho, válka neměla být.
Taky bych odstranil oživení Konohy. Kdyby oživil pár lidí, tak prosím, neřeknu. Ale tak se příběh změnil v jednu hloupou nudnou pohádku.

Obrázek uživatele martin.pole
Vložil martin.pole, Pá, 2016-02-05 19:40 | Ninja už: 4551 dní, Příspěvků: 888 | Autor je: Prostý občan

souhlas, přesně to jsem psal už několikrát.