manga_preview
Boruto TBV 07

BLOG o Anime

menší blog o anime Smiling kdo by se nudil, tak si může počíst, je to vlastně jen pár mých oblíbených anime. Budu rád za každej feedback.

https://domtovi.blogspot.com/2020/11/moje-top-anime.html


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Út, 2020-12-15 12:40 | Ninja už: 4152 dní, Příspěvků: 5825 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Hm, toto se dalo přidat jako aktualizace nebo komentář do předchozího fóra... ale při současné návštěvnosti Konohy asi moc návštěvníků nenalákáš ani tak.

Ohledně zpětné vazby - při každé činnosti musí člověk nějak začínat a nabírat zkušenosti. A tento blog bych brala právě takto - jako první pokus mladého bloggera vyzkoušet si internetové prostředí. Pokud ti jde o to, osahat si tvorbu blogu obecně, tak je to fajn, ale víc si od toho neslibuj. Kdo se zajímá o anime, ten má už teď možnost si najít spoustu tipů a recenzí, podle kterých si může najít nový titul, který by ho bavil. Může navštívit stránky s databázemi stovek titulů roztříděných podle žánru a se žebříčky oblíbenosti sestavenými na základě ohlasů od tisíců lidí. Takže nebude mít důvod hledat tvůj blog proto, aby se dověděl, na co se může koukat.

Pokud chceš blogovat o anime tak, aby to přineslo něco nového, kvůli čemu by ti tam lidé chodili, je potřeba víc.


Ať už budeš psát blog o čemkoli, je taky dobré vychytat pravopisné chyby (třeba i s pomocí někoho druhého) a zlepšit styl vyjadřování, abys své dojmy vyjádřil přesně a elegantně. V tom ti pomůže třeba číst knihy, nebo i recenze od zkušenějších autorů. Taky zkus při psaní myslet na to, že ti na blog přijdou čtenáři s různými znalostmi, takže cizí pojmy (např. isekai) je potřeba vysvětlit.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.

Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.