manga_preview
Boruto TBV 09

Malá velká letní výzva! 083


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2020-05-24 12:59 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Teď teprve jsem si všimla těch dekorativně provedených plamenů! Máš to v sobě, líbí se mi to Smiling. Možná by se s tím dalo víc pracovat, vzpomínám si na tvůj nepřekonatelný příspěvek k antistresovým omalovánkám Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2020-05-10 14:47 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 3007 | Autor je: Metař Gaarova písku

No toto, nikto sa tu neohlásil, tak idem ja Smiling Moc túto výzvu nekomentujem, lebo tie nenarutovské postavičky vôbec nepoznám Hehe... Ale musím vzdať hold tvojmu všestrannému nadaniu Kakashi YES Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Trochu mi to pripomína divadelnú scénu aj s tými stĺpmi, vypiplané detailíky, osvetlenie a dvaja v popredí a objatí - úľava a či čo, že je to za nami Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Môžem sa len nadchýňať a pustiť fantáziu na špacír, vďaka Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Ne, 2020-05-10 16:43 | Ninja už: 2653 dní, Příspěvků: 1369 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Děkuju moc, Senpai. Smiling
No jo, máš pravdu, vypadá to tak. He, toho jsem si ani nevšimla. Laughing out loud Ale jsem hrozně ráda, že to působí, jak popisuješ.
Docela dlouho jsem přemýšlela, jak to udělat, aby se čtenář na tu scénu díval ze stejnýho směru jako Kara a zároveň aby napřed viděl to jejich objetí a pak jel pohledem podél toho stínu až k tý scéně v pozadí. No, nepřišla jsem na to, protože člověk při čtení automaticky skáče pohledem na vršek stránky a postupně sjíždí dolů (tj. přesně opačným směrem, než by bylo záhodno). Laughing out loud
Teď jsi mě fakt moc potěšila. Smiling (A kdeže, všestranné nadání. To tu mají úplně jiní. Smiling)