manga_preview
Boruto TBV 07

Stretnutie - 1.strana

Stretnutie - 1.strana

Nie je niekedy na škodu zaspomínať si na staré dobré -narutovské - časy. Vždy keď si vybavím túto dvojicu tak si spomeniem na ich nevinné stretnutie..a akurát tie ich epizódy si raz za čas viem pozrieť Laughing out loud

2.strana

Výsledek

++++++++++
Skóre: 10.0, Hlasů: 8

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Po, 2019-10-07 00:56 | Ninja už: 4161 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Tedy, to vyjádření emocí skrze výrazy obličeje je naprosto špicové! Komiks, jehož obsahem jsou hlavně proměny citů a nálad, se tu moc nevidí, asi proto, že na to málokdo má, ale tady je to podané tak, že ty city z obrazovky jen čiší. Na další straně se mi moc líbí ruce na předposledním panelu - vyjadřují víc, než se dá popsat slovy. Díky za přidání!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Nika
Vložil Nika, Po, 2019-10-07 15:46 | Ninja už: 1645 dní, Příspěvků: 311 | Autor je: Recepční v lázních

Ďakujem za pekný komentár. Ja tieto citovejšie komikse mám strašne rada, a tiež veľmi dobre sa kreslia ak sa človek vie vžiť do danej postavy.