manga_preview
Boruto TBV 09

Cyklus života a smrti

mm.jpg

noledo, z celeho srdce ti dekuji za uzasnou misi ktera snad prinesla trochu vice radosti do tohoto sveta. Smiling
Nazev vymyslela Anicka, autorka ktere bych chtela vzdat hlubokou poctu i kdyz tohle asi neuvidi.
Prala jsem si vlka ale zapomnela jsem na fakt ze kresli prevazne obrazky s tematikou smrti... ale na krase mu to neubira.


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2019-06-03 01:41 | Ninja už: 3888 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Milá himiTsu,
dlouho jsem rozmýšlela odpověď, protože Tvůj zvolený úkol i Tvá slova jsou velmi vážná a mají v sobě mnoho pravdy a je z nic cítit opravdu silná zúčastněnost a bol.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, So, 2019-06-01 00:37 | Ninja už: 2333 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

HimiTsu, nezabudla som na tvoju misiu. A opäť vravím, cítim s tebou a aj s Aničkou. Povedz jej, prosím, že krásne kreslí.

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Pá, 2019-05-31 13:17 | Ninja už: 2693 dní, Příspěvků: 3015 | Autor je: Metař Gaarova písku

himi, tvoj príspevok mi hovorí z duše. Aničkin obrázok by bolo možné detailne analyzovať, ale nejdem to tu rozoberať. Smrť môžeme chápať ako únik, vyslobodenie. Keď sa pozrieme na dnešnú pakultúru, pseudokultúru atď., vládne jej kult smrti. Náš malý Martin podľahol okoliu a ovešali mu izbu lebkami. Potom mal desy a nemohol spávať. Tak som neteri nariadila, nech všetky krámy zlikviduje a s ním som mala veľa debát. V Rachelinej škole zakázali na školské akcie používať desivé kostýmy (upírov, smrtky a pod.), lebo na deti to malo neblahý vplyv. Ľudská duša so všetkými svojimi súčasťami je veľká neznáma. Môj otčim z ničoho nič zošalel, sú okolo toho rôzne teórie, stačí vraj podať malú dávku čohosi a takéto sa stane, mal 25 diagnóz. Elektrošoky sú diskutabilné. Sú látky, ktoré menia osobnosť - alkohol, drogy, v potravinách je kadečo tiež. Príbuzní, rodičia sa nedokážu zmieriť s tým, že ich dieťa je už niekto celkom iný. Možno sa niečo udialo s Aničkou v tehotenstve, však ani nevieme, kde čo buchne a sa sem dovieva. S karmou som mala problém, ale v každom učení, náboženstve, viere je "odmena" za skutky. Tiež nie nadarmo existujú exorcisti a im podobní, kadejaká pliaga - negativita sa na nás môže nalepiť. Je dokázané, že mobily a rôzne žiariče ničia mozog, v hudbe a iných médiách sa kódujú do mozgu podprahové ovládače a informácie. No nejdem sa tu rozpisovať, aby som dakoho nenaštvala a nerozprúdila nežiadúce vibrácie. Rozhodne treba pracovať na sebe, aby sme boli v mieri sami so sebou aj so svetom. Aj tu na Konohe je mnoho vynikajúcich ľudí. Táto misia tiež priniesla svoje ovocie, aj keď sa ľudia nezúčastnili, tak si aspoň mohli prečítať, vidieť a zamyslieť sa, teda dúfam. Velikánska vďaka ti, himi, za tvoj postoj k životu, k Aničke atď. Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Po, 2019-06-03 13:55 | Ninja už: 5535 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie