manga_preview
Boruto TBV 07

Tenten a ohňostroje

Tenten a ohňostroje

Tak nevím, jestli je to dostatečné na splnění mise... základem mého tvrzení, že na fotce je Tenten, by měly být drdůlky (ano, na zastíněné půlce hlavy má drdůlek taky). A taky počítačově ztmavené vlasy Laughing out loud Je to focené zhruba o půlnoci, bohužel samospoušť zrovna nezachytila žádnou blízkou rachejtli.
Ale jo, abych misi splnila, zkusím to doplnit básničkou. I když je tedy taky vypocená poněkud narychlo a bez většího líbání se s múzou.

Na Silvestra lidé střílí
petardy a světlice,
Tenten se to velmi líbí,
jásá přitom velice.

Vždy, když vidí ohňostroje,
srdce se jí rozbuší,
v tom dojetí nemyslí na
těžké kovy v ovzduší.

Vyleze si na kopeček,
z nějž je výhled po kraji,
radost má, když na obzoru
rachejtličky bouchají.

Potom sleze do Konohy
zpět za svými přáteli,
připijí si na nový rok
a jsou spolu veselí.

Výsledek

+++++++---
Skóre: 7.5, Hlasů: 2

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2019-01-01 21:58 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ty jo, dobře ty! Na básničce vůbec není vidět nějaké zaváhání múzy, je moc krásná! A marně přemýšlím, kolikrát si musela tu spoušť přenastavovat, než se ti podařilo zachytit ten výbuch napravo Smiling. To bych nedala Laughing out loud.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Út, 2019-01-01 15:29 | Ninja už: 2626 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Tak ta básnička je super. A fotka jakbysmet. Smiling
(A moc se mi líbí tvůj postřeh se starým a novým rokem, Senpai. Smiling)

Obrázek uživatele Prasatko
Vložil Prasatko, Út, 2019-01-01 12:36 | Ninja už: 6332 dní, Příspěvků: 3457 | Autor je: Admin, Manga tým, Anime tým, Obsluha v Ichiraku

Ja myslim, ze super Smiling

„Nedělám nic, protože nevím co dřív.“
Můj Instagram: prasatko55

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2019-01-01 11:55 | Ninja už: 2657 dní, Příspěvků: 2987 | Autor je: Gaarova tykev

Niekedy je rýchly nápad veľmi vydarený, ako aj ten tvoj Kvítek sakury Vidím v obrázku aj dosť symboliky. Osvetlená časť tváre môže byť starý rok, ktorý už vieme, ako prebehol. Zatienená časť je nový rok - nevieme, čo nás čaká. Svetielka môžeme tiež vidieť podľa toho, akú máme predstavivosť, nemusí byť všetko naturalistické. Vpravo je určite malý ohňostroj a dokonca aj šaringan Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! A úplne som nadšená, že si v básničke spomenula "těžké kovy v ovzduší" Kiss! U nás našťastie riadne leje, tak snáď sa všetko svinstvo spláchne, len chudák pôda a spodné vody OMG! Vážně nevím, co dál... Želám ti presvetlený nový rok, veľa inšpirácie pre tvorbu a nadšenia v práci pre Konohu a tak pre nás všetkých, vďaka ti Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, So, 2019-01-12 01:26 | Ninja už: 4161 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Bylo to opravdu narychlo, protože jsem přišla domů cca v jedenáct z jednoho srazu a při pohledu na misi jsem ihned dostala konkrétní nápad a chuť plnit o půlnoci. Ale byla jsem Prasátku vděčná za milé překvapení.

Těžké kovy jsem si odpustit nemohla Laughing out loud Určitá deviace způsobená vzděláním. Ohňostroj je nádherný vynález, ale když to ve velkých městech bouchá v prosinci a lednu každou druhou noc, začíná si člověk říkat, jestli už ten přínos v podobě krásy nedevalvuje, zatímco znečištění stále stoupá, no...

Díky za koment!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.