manga_preview
Boruto TBV 09

Predátor

Predátor

Bohužiaľ môj tablet dožil Sad Tento obrázok bol od začiatku do konca kreslený myšou. Na prvý pohľad možno nevidieť rozdiel ale to preto lebo som hodiny a hodiny trávil prekresľovaním jednej čiary za druhou. Len lineartu som venoval okolo 6 hodín času. A vďaka mojej myške ktorú som dostal ako dar od Noledy..som bol schopný vytvoriť tento obrázok. Obyčajnou myšou by som to asi vzdal Laughing out loud no..Nový tablet je objednaný ..a dúfam..že tentokrát si ho uchránim lepšie Smiling No..obrázok bol nakreslený na základe tohoto obrázka.

Presnejšie som kreslil priamo na predlohu. Je to trošku podvod...ale čo Laughing out loud Komu vadí tak čo už Laughing out loud Netajím sa tým..že by som to na papier takto asi nikdy nenakreslil. Poloha je to aspoň podľa mňa brutálne ťažká.I ked uznávam..že by som mal trénovať viac kreslenie bez predlohy...alebo kreslenie s predlohou ale na papier. ALe bude aj to Laughing out loud Len keby som mal na to chuť no. Toto ma baví viac Smiling Začínam prichádzať na nové techniky a postupy..v programoch. Použil som svoje schopnosti a vytvoril to čo som vytvoril.

Výsledek

++++++++++
Skóre: 10.0, Hlasů: 7

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Lucky-san
Vložil Lucky-san, So, 2018-12-29 23:17 | Ninja už: 5224 dní, Příspěvků: 684 | Autor je: Recepční v lázních

Tak to je cool suikene Smiling dost mi to připomíná takový ten styl v kterém se snaží prostě 3D model udělat 2D Laughing out loud .. něco jako Ajin? Ale nemyslím to špatně je to perfektní a i to že ten meč vlastně znázorňuje tím světlem že je něco víc váženého ale není to přímí bod světla a niják nevolivnuje prostředí takže teoreticky to je něco co vidíme jen my a to se mi strašně líbí Smiling něco jako " Holy Grail "

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, So, 2018-12-29 22:07 | Ninja už: 4190 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Tady vážně stojí za to si obrázek rozkliknout Smiling Udělala jsem to kvůli hadům, abych je mohla obdivovat v detailu, a až pak jsem si všimla detailů tváře, jazyka, odrazu... a celý obraz mi přišel mnohem úchvatnější, než na zmenšenině. Mrzí mě, že tablet dosloužil, ale o to vzácnější je, že i s myškou (byť ne jen tak ledajakou) dokážeš takové kousky Smiling

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2018-12-19 23:18 | Ninja už: 3881 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Že je pro mě, že jó Úpa boží!!!!
Super, nechápu, jak to tam dostáváš, všechny ty prolínající se textury a malbu, v kombinaci s ruční kresbou a šrafováním, a ještě ty odrazy dole Shocked. Poslední dobou se ti daří komplexnější díla, což je super (dokážeš se už soustředit na vše, o má dílo mít, tj. na atmosféru, zároveň si hlídáš anatomii, zkoušíš nové, přesto máš svůj styl, má to děj či nápad). Svých nedostatků jsi si navíc vědom, takže je zbytečné ti je vyjmenovávat Smiling. Ale myslím si, že když si v oblasti, ve které si nejsi jistý, vypomůžeš, jako tady, tak mi to nevadí. Důležitý je výsledek a tady ti proporce sedí báječně a od původní slečny se to teda na kilometry vzdálilo Laughing out loud.
Každého zajímá na té tvorbě něco jiného, láká ho určitý proces nebo touží vypovědět nabrané podněty z reálného života, někdo si hraje rád s technikou jako ty, mě třeba bezmezně baví zkoumat lidské tělo, co a jak se jím dokáže vyjádřit. Takže technika je vlastně pro mě úplně nepodstatná. Každý (kdo tedy tvoří rád a pravidelně) to má v tomto jinak. Líbí se mi, jakou cestou jsi se vydal ty a držím palce, aby tě ještě dlouho bavilo zkoumat a objevovat.
Přeju hezké Vánoce, suikene Smiling!
PS: Ona ještě "žije" Laughing out loud? To mám radost, myslela jsem, že už ji dávno zbaštila nějaká kočka Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, St, 2018-12-19 23:35 | Ninja už: 3947 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Tomu ver, že tá Myška je ešte v dobrom stave Laughing out loud Tak je dosť opotrebovaná..predsa toľko obrázkov..čo som ja s ňou nakreslil. popravde.. 70 percent obrázkov som s ňou vyfarboval Laughing out loud No..som rád..že sa ti tak páči obrázok. A ver aj tomu..že ma kreslenie baví viac než kedykoľvek predtým. Je pre mňa hrozne dôležité..pomáha mi to fungovať Laughing out loud Bez tabletu sa cítim ešte horšie..než keby som nemal telefon. AK by som nemal telefon tak nevadí Laughing out loud Ale tablet...ach.. Sad Laughing out loud No...ber to tak, že je venovaný tebe Laughing out loud Laughing out loud Inak sa divím tomu, že vynechávaš kritiku Laughing out loud však kľudne..už len na tieňovaní toho musí byť Tona..čo sa dá kritizovať. Som si toho vedomí..hlavne preto..lebo som nemal úplne premyslené..kde bude zdroj svetla. A vo výsledku som to dosť..hm..pomixoval Laughing out loud Nemám tušenie..kde by logicky už ten zdroj svetla mal byť Laughing out loud Stratil som sa niekde v polovici tieňovania..až som to vzdal a rozhodol som sa ísť podľa pocitu Laughing out loud Stále mi robí problém logicky nejak naväzovať tiene na zdroj svetla. Asi som proste príliš lenivý sa nad tým zamýšľať.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2018-12-20 00:17 | Ninja už: 3881 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Díky ^-^
Negativní kritika nebude, jsou Vánoce Smiling. Ale pokud ti jde o zdroj světla, tak i v tom se dá uvažovat obsahově. Resp. co chceš vlastně vyjádřit. Světlo je dost důležité, nejen pro to, abychom správně viděli tvar, tak i pro dosažení správné atmosféry. Zatímco tvar neošálíš, prostě když věc špatně vystínuješ, nevypadá správně, tak s atmosférou si můžeš hrát, jak chceš. A tady tím, že jsi to celkově ponořil do temnoty, tak si můžeš dovolit různé hry, hlavní je, aby člověk poznal, o co jde. Hlubším uvažováním o zdroji světla můžeš přijít na to, že ne vždy je tím zdrojem jen slunce nebo měsíc, nebo žárovka. Ti největší borci nalézají zdroj světla i v člověku samém (což zrovna tady u Ora bych asi nehledala Laughing out loud). Ale dost často se to objevuje třeba na starých malbách světců nebo Ježíše, kde Ježíš lidem přináší světlo a malíř to vezme doslova - to světlo vyzařuje z něj a osvětluje věci kolem. Třeba úplně nenápadně, že to není ani postřehnutelné. Ale je to tam a divák cítí, že je tu najednou něco výjimečného, magického, že to je úplně jiná atmosféra, než kdyby na něj svítilo z okna Smiling.
Tady bych třeba jasně považovala za zdroj světla ten meč. Nevím, jaká je s ním přesně pointa, ale přitahuje oči, jak září, je tedy asi pro výjev nejdůležitější, nese nějaký symbol nebo poselství. Pak bych tomu přizpůsobila i odrazy a třeba bych přidala světlo na zádech, tam, kam v blízkém okolí dopadá. Je dobré pro pochopení základních principů vědět, jak funguje reál a jak se stínuje klasicky. Ale můžeš si přece dovolit i čirou fantasii a vše udělat tak, jak to cítíš. I světlo. Ale tento typ fantaskních umělců právě hledá jiné principy, co má to světlo vyjadřovat, než tvar a realitu. Tohle se tomu dost blíží, jen je to zatím tápání, je znát, že nevíš přesně, jaký má být obsah, šel jsi spíše po technice.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE