manga_preview
Boruto TBV 07

ichin šuplíček fanfikcí

Jsem celkem průměrná, dvaadvacetiletá dívka s celkem průměrným počtem načtených hen... chci říct mang. Ráda kreslím, zpívám, vařím a ze všeho nejraději píšu. Svůj volný čas však nejvíce trávím koníčkem, jenž přináší slasti i strasti, totiž textovými RPG. Jo... A jsem hrozný kočkomil. :3
Psát jsem začala už před nějakou dobou, tuším že tvořím něco přes devět let. Mým rajonem je fantasy a sci-fi, sbírám odvahu na detektivku.

Po dlouhé době jsem se tady na Konoze zase začala věnovat fanfikcím z Naruta. Jde o srdcovou záležitost, a i když mě manga samotná párkrát zklamala, ten svět má neskutěčný potenciál a mně zkrátka přijde škoda ho nezne... totiž nevyužít.

Dalším důvodem, proč píšu fanfikce právě na toto universum, je místní hra NFFORPG. Mám takové postižení, které mě nutí sepisovat knihy z minulosti mých postav, viz Deník Vrabce. Laughing out loud

Nicméně dost řečí, jde se na činy!



Deník Vrabce

rozepsáno


Anotace


Ubylo dvě stě let od doby, kdy legendární Uzumaki Naruto, zachránce míru ve světě shinobi, zemřel. Období klidu je dávno pryč, skryté vesnice začaly mizet jedna po druhé. Nyní zbyly už jen Konohagakure, Kirigakure a Sunagakure.
Výcvik ninjů zde běží naplno a každá vesnice se snaží vychovat ty nejlepší z nejlepších.
V Konoze odmaturoval další ročník a nové týmy jsou připraveny začít s těžkým tréninkem a stát se schopnými shinobi.
Mezi nimi je i tým třináct. Suzume, Satoya a Naoto se pod vedením jounina Yuujira snaží nalézt svou cestu ve spletitém labyrintu nynějšího světa a při tom neztratit sami sebe.

Autorská práva


Originální příběh a svět patří japonskému mangakovi Kishimoto Masashimu.
Pozadí příběhu Deníku Vrabce promyslel a probudil k životu adminský tým NFFORPG.
Samotný příběh Deníku Vrabce a jeho postavy, které se v originální manze (ani anime adaptaci) Naruto nevyskytly, jsou mým osobním vlastnictvím.

Poděkování


Velmi ráda bych poděkovala autorovi mangy Naruto, za jeho skvělou, ač někdy podivnou práci. Bez něj a jeho světa by tato kniha nikdy nevznikla.
Dále děkuji ostatním adminům hry NFFORPG, kteří mají svůj podíl na pozadí knihy. Vše zásadní, co se stalo dvě stě let po smrti Naruta, vzniklo jejich zásluhou.
Mé speciální díky patří Jadenovi za to, že mi odpovídá na mé všetečné otázky týkající se šermu, který moc neovládám, neboť jsem s mečem sama sobě nebezpečná.
Toto poděkování patří i kamarádu Stanovi, který trpělivě čte mé bojové scény a opravuje chyby. A taky za to, že tak miluje Suzume!

Kapitoly






Vzpoura bylinkářů

rozepsáno


Anotace


Naruto, Hinata a Rock Lee se pod vedením Shikamara vydávají do Země léčivých bylin, kde se mají setkat se zadavatelem mise, synem tamního feudálního pána.
Kolem jejich úkolu se přitom snáší mnoho otazníků. Proč by měli být v zemi tak nenápadní? Proč nesmí ukazovat ani své čelenky? A kdo je ta dívka prchající před hradní stráží?

Autorská práva


Originální příběh a svět patří japonskému mangakovi Kishimoto Masashimu.
Samotný příběh Vzpoury bylinkářů a jeho postavy, které se v originální manze (ani anime adaptaci) Naruto nevyskytly, jsou mým osobním vlastnictvím.

Kapitoly





Chystá se

Paní hradu Houzuki


Fanfikce s Kakashim v hlavní roli. Evil


Kategorie: