manga_preview
Boruto TBV 07

Ninja borec

Ninja borec

Pre lepšiu kvalitu rozklik.

Ahojte, som tu zase, tentokrát je to dúfam naozaj skica v pravom zmysle slova Laughing out loud
Na tejto skici som si trénovala tak trochu pozíciu, kreslenie oblečenia (nič moc, ale som celkom spokojná, samozrejme tuto schopnosť si budem precvičovat asi ešte veľmi dlho). Keďže s týmito vecami mám vždy najväčší problém. Nakoniec mi je aj ľúto, že našeho borca som musela obliecť Laughing out loud

Bolo to vážne zaujímavé. V tomto obrázku som nemala predlohu, taktiež som chcela vyskúšať ako na tom som s kreslením postáv bez referencii (čo robím de Facto furt, ale už som dlho nekreslila celu postavu. Stále iba od krku hore Laughing out loud ). V ďalšom obrázku si už referencie vezmem, a skúsim z toho urobiť niečo prepracovanejšie aj čo sa týka oblečenia, ktoré bude asi najväčší challenge. Taktiež sa chcem zamerať na nejaké to pozadie, aby mi postavy nelietali v smuhach.

Ďakujem za každý komentár a radu Smiling

Vaša Katema ^_^

Výsledek

+++++++---
Skóre: 7.7, Hlasů: 3

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2018-01-11 23:36 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Tak tě asi nepotěším, ale ty šmouhy se mi líbí úplně nejvíc Laughing out loud! Moc pěkná skica. Celkově to pozadí je přesně ono. Rozechvělé, odvážné, temně melancholické - bravo!
Vůbec bych se nebála stejně odvážnými tahy zpracovat i tu postavu. Ale máš pravdu, že aby to vypadalo dobře, musíš znát, kde jsou přesně světla a stíny, jak vyjádřit pohyb. Zatím je takový strnulý a dělá to asi ta pokrčená noha, na které stojí. Když chceš vyjádřit pohyb, jasně si urči pocit, co chceš vyjádřit. Může stoupat do kopce, může stát na vrcholu a rozhlížet se, může se bránit proti někomu, atd. Je nanejvýš přínosné, když si doma do té pozice sama stoupneš a pokusíš se dělat a cítit to, co tvá postava. Najednou zjistíš, že tak, jak jsi to nakreslila nebo chtěla nakreslit, tak to vůbec nefunguje. Nohy, ruce, hlava se ti sama pocitově posune tak, jak má být v souladu s tím, co děláš a co při tom cítíš Eye-wink. Následně doporučuji to zopakovat před zrcadlem.
Klidně se ptej, co ještě bys chtěla k tomu vědět Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE