manga_preview
Boruto TBV 09

Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Jen takový rychlý kakashi..Prosím zhodnoťte jak se povedl..Moc nevím co mám vylepšit..
Arigato a omlouvám se za obrázek naležato nešel mi točit

Výsledek

++++++----
Skóre: 6.0, Hlasů: 5

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Út, 2017-08-08 23:44 | Ninja už: 4189 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Vítej na Konoze.
Otočení jsem ti spravila, jde to udělat i přímo tady, když klikneš na „upravit“ nad obrázkem a potom zadáš požadovaný směr otočení v kolonce „rotate image“. Jen se člověk nesmí leknout, pokud se po otočení obrázek divně roztáhne, to se spraví při aktualizování stránky.
Ale zařazení si sprav sám. Jak psala Aldrig, teď je to špatně, a bude lepší, když si ho zkusíš upravit sám, abys příště věděl.
Dávám ti čas do pátku. Stejně tak fotka není moc kvalitní, bez toho stínu v rohu by byla lepší.
Samotný obrázek je vcelku povedený. Jenom ještě souhlasím s Aldrig ohledně čar tužkou - když obrázek obtáhneš fixou, měl bys je vygumovat.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Max-kun
Vložil Max-kun, Čt, 2017-08-10 00:04 | Ninja už: 2487 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Anime tým, Prostý občan

Ahoj,díky za upozornění a jen tak se přiznám že jsem byl na chalupě večer s tupou tužkou a jednou fixou..Tak jsem nemohl gumovat ani upravovat podle internetu takže to je tak v polních podmínkách..Laughing out loud

Obrázek uživatele Aldrig
Vložil Aldrig, Pá, 2017-08-04 10:14 | Ninja už: 5026 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Kankurova kosmetička

Vôbec to nie je zlé, obrys sa ti podaril, je vidno o koho sa jedná. Páči sa mi jeho výraz tváre(ak sa to tak dá nazvať, keďže polovicu skrýva maska Laughing out loud) a vlastne celé oko s obočím Smiling. Vidím, že si sa pekne vyhral s vlasmi.

Do budúcna Ti však odporúčam si to skúsiť otočiť, čo by sa malo dať aj normálne keď máš otvorený obrázok na počítači a nájdeš si hore (alebo dole, závidí od toho aký systém máš) okrúhlu šípku, na ktorú klikneš až kým sa ti to neotočí alebo sa môžeš ešte stretnúť s možnosťou "Otočiť obrázok doľava/doprava.." a podobne. Skús sa na to pozrieť, určite to nájdeš Eye-wink Prípadne sa to dá aj otočiť na programe ako Skicár napríklad. A dokonca myslím, že sa to dá otáčať aj priamo tu na Konohe keď pridávaš obrázok, ale s tým nemám skúsenosti.
Ďalšia vec, lepšie nafotiť/naskenovať, ak nemáš skener tak fotku najlepšie za denného svetla a pokúsiť sa bez toho aby bolo vidno stôl. Už len vygumovať pomocné ceruzkové čiary a možno sa skúsiť vrhnúť do farby a podľa mňa to bude dokonalé Smiling Prepáč, za toľko kecov, chcem Ti len pomôcť, pretože vidím, že na to máš, chce to už len posledné kozmetické úpravy. < 3

PS: Oh a práve som si všimla, zaradenie máš tiež nesprávne. Keď pridávaš vlastný nakreslený obrázok, nájdi si v kategóriách zložku "Váš FanArt" čo je hneď prvé a odtiaľ choď nižšie - mali by tam byť mená postáv a keď nájdeš príslušnú postavu, označ iba jej meno, v tomto prípade --Hatake Kakashi a hotovo.

Talking to myself
Crying out loud
Only I can hear me
I'm stuck inside a cloud

ikonku mám od https://doodlingleluke.tumblr.com

Obrázek uživatele Max-kun
Vložil Max-kun, So, 2017-08-05 20:10 | Ninja už: 2487 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Anime tým, Prostý občan

Ahoj,díky za odezvu a pokusím se příště nakreslit barevného..