manga_preview
Boruto TBV 08

Naruto, Naruto Shippuuden, OVA a filmy

Dobrý večer,

před relativně nedávnou dobou pro diváky Naruta připravil překladatelský tým kompletní série Naruta a Naruta Shippuudenu ke stažený v originálním znění s českými titulky.

Bohužel tyto odkazy fungovali jenom pár dní. K mé smůle jsem samozřejmě nestihl stáhnout nic. Ještě k větší smůle mi autor, který se o to postaral již zhruba měsíc nepřečetl ani jednu ze zpráv, které jsem mu poslal ve snaze o nahlášení nefunkčních linků a jejich možné opravě. Ani v daném tématu na fóru se zatím nikdo nevyjádřil k nefunkčnosti linků, nebo nepodal žádné jiné informace.

Moje otázka zní, jestli se tu nenajde někdo, kdo stihl vše stáhnout a případně by poskytl re-upload pro nás opozdilce. Případně by si tu toho mohl všimnout i někdo z překladatelského týmu a na situaci nějak zareagovat. Možná se najde někdo s vlastním odkazem, ale osobně bych preferoval vyšší kvalitu a správně časované titulky, což je dle mého téměř nemožné sehnat. Vše co jsem našel mělo dost chyb, kterých bych se rád vyvaroval.

Každopádně odkazy ke stažení byly uveřejněny zde na Konoze 28.3.2017 s tím, že po 9 dnech již funkční nebyly, to jsem to chtěl začít stahovat po návratu ze služební cesty. Laughing out loud Nějakou dobu jsem čekal, jestli nedojde k opravě, ale bohužel nic se nedělo, nikdo nereagoval. Jak jinak než k mé smůle ani autor článku-tématu mi zhruba měsíc nepřečetl zprávy, které jsem napsal.

Snad tímhle něco vyřeším, nebo se dostanu k nějakým odkazům.

Děkuji,
Arthur