Rámen (*Nevyhodnocuj Poštolko)
Pro Poštolku: Kvůli mé hodnosti to prosím nech nevyhodnocené, děkuji Ale mohla bys mi do komentáře napsat, jestli je to OK nebo ne.
Pro ostatní:
Rámen, nerámen... když už se dělám s vývarem, tak vždy zeleninovým:
na 1 litr = 90 gr mrkve; 80 gr celeru; 50 gr petržele; 150 gr cibule; 60 gr řapíkatého celeru; 20 gr rajčat; 2 lžíce oleje; pár snítek petrželky; 3 ks černého pepře; 2 ks nového koření; 1 ks bobkového listu; sůl => cibuli, mrkev, petržel a celer na pánvi pořádně osmahnout; pak dát úplně vše do hrnce a zalít vodou; nechat mírně bublat tak 2-3 hodiny a nakonec dosolit (přiznávám, že recept na vývar není můj, je ze Streamu od Koko). Pokud chcete čistě zeleninovou polévku, tu vyvařenou zeleninu odstraňte a dejte ještě do vývaru na půl hodky povařit čerstvou. Pakliže chcete něco co vypadá jako rámen, kupte dlouhé nudle, dle návodu je povařte (cca 2 minuty), dejte do misky, zalijte vývarem a navrch naskládejte (v mém případě) vejce, na pánvi osmahlou kukuřici, hrášek, mrkev a jarní cibulku a přidejte sýrovo-pažitkovou pastu se spirálou (= to jsem našla v Lídlu ) Maso tam nemám, protože se s ním hrozně nerada dělám. A ano, chutnalo mi to
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Jistě, že je to OK A sýrovo-pažitková pasta jako alternativa narutomaki vypadá skvěle!
Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.