manga_preview
Boruto TBV 09

Kombinovaná mise

Album k misi Kombinovaná mise

Tak pozdě, ale přece přidávám příspěvek 3. týmu. Děkuji Ivě za lineart, měla jsem ho sice kreslit já, ale když se mi dlouho nedařilo, tak mě obětavě vystřídala.


P.S. Ještě to zítra přefotím na dobrém světle. Přefoceno. Snad to vypadá dobře, skener bych sehnala leda v pondělí.


Tak se přidáváme i my Laughing out loud
Tak na konec chtěla bych poděkovat za báječnou spolupráci svým kolegiím Laughing out loud a noledě za super misi Laughing out loud

Táák, tým 4 ve složení andaateikaa, noleda a Hromis je také hotov Laughing out loud.


V prvé řadě bych chtěla poděkovat kolegům, kteří byli skvělí, ochotní a odvedli oba dobrou práci. Mně osobně se pracovalo skvěle. Sice jsme na začátku chvíli hledali téma, nebo spíše upravovali ten text plný přímé řeči, aby se dal vůbec převést do kresby, ale nakonec jsme zůstali u úplně původní varianty. Měla jsem problém vyjádřit tu konečnou větu, na které celý příběh vlastně stojí. Neřekla bych, že se mi to celé povedlo úplně dobře zachytit, ale užila jsem si to! Líbí se mi, jak to pojal Hromis, kterému jsem to okleštila kresebně na minimum, aby se mohl taky vyřádit... a taky řádil Laughing out loud. Zajímavé, jak to pojal úplně v jiném duchu, než je má upjatá strohá kresba. Pěkně to rozehrál místy téměř do ďábelských výrazů Laughing out loud a dal tam pomocí barev hodně ze sebe a ze svého vnímání té situace. Dostala jsem to od něj dnes ráno, takže by mě samozřejmě také zajímaly názory, jak se vám oběma takhle v týmu pracovalo a co byl pro vás největší problém/zábava Smiling.
Komentíkům všeho druhu se nebráníme.

Všetky techniky sveta
(konožská ľudová rozprávka)
(aneb Palantir monogatari)

Kde bolo, tam bolo, žil v dávnych časoch jeden zloduch menom Orochimaru, ktorý našiel spôsob, ako získať všetky techniky sveta. Za svoju prvú obeť si vybral Hinatu z klanu Hyuuga, ktorá bola mocná bojovníčka vládnuca Byakuganom. Orochimaru však poznal jej slabinu a než by došlo na ľúty boj, odhalil pred ňou svoje nahé telo, výsledok to bezpočtu plastických operácií a niekoľkých zmien pohlavia. Keď to cnostná Hinata uvidela, hneď prepadla ju slabosť prenáramná, lebo vedzte, že v hanblivosti sotva mala páru, a bezmocne musela zniesť, ako z nej lotor vysal jej vrodené schopnosti a získal ich tak pre seba.
Ďalším v poradí bol Choji z klanu Akimichi, veď ktorý zločinec by nechcel mať jeho schopnosť zväčšiť sa do ohromných rozmerov. Jeho slabinou bola maškrtnosť a tak neodolal, keď uvidel na zemi zemiakový lupienok. Ale čo to? Ten pred ním, div sa svete, začal unikať až nezmizol v skalnej štrbine, kam sa za ním Choji len tak-tak nasúkal. Ale beda. Išlo o pascu, lebo to podlý Orochimaru lupienok za nitku ťahal a teraz sa mohol s chuťou zahryznúť do svojej beznádejne uviaznutej obete, čím získal moc, proti ktorej sa sotva kto dokázal postaviť.
A tak to pokračovalo, kým sa neulakomil aj na techniku klanu Aburame, keďže takí ako Orochimaru nikdy nemajú dosť. Natrel sa repelentom, zobral si Biolit a hor sa do bitky, ktorú odvtedy v žiadnom chrobačom historickom análi nenazvú inak ako „Shinov masaker“. Lebo práve tak sa volala obeť, ktorú si tentoraz vyhliadol. A znova by sa niesol krajinou Orochimarov víťazný diabolský smiech, keby ho zrazu nezačalo svrbieť celé telo od chrobákov, ktorým sa práve stalo jeho úzkostlivo pestované telo domovom. I začal sa škriabať a škriabať, úplne sa z toho išiel pominúť. A škriabe sa možno aj dodnes, ak nezomrel. Veru, takto dopadne ten, kto sa ulakomí na všetky techniky sveta!
A chcete ešte vedieť, čo bolo ďalej s Hinatou, ktorú Orochimaru nechal iba tak bezvládnu ležať na zemi? Tak to vám poviem zajtra v rozprávke o Hinate a siedmych legendárnych šermiaroch.

Ps: Kreslí Avárt (to jako já), vybarvuje Kyell.

Pps: Doufám, že to pro vás nebude moc "málo vystínované", protože jsem mu radila, ať nestínuje.

Ppps: Vážně, stínovaní a odlesky vypadají hrozně.

Pppps: Taky jste závislí na psaní ps?

...

Ppppps: Cancolle Kai's final boss is pretty hard. Did you kill him, Gintoki?