manga_preview
Boruto TBV 07

Sharingan art by K


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2016-08-02 22:46 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

K oku - pěkně jsi si vyhrál s duhovkou, ta je jako živá. Na ostatním by se dalo ještě hodně zlepšovat, nevadí mi ta náznakovost, ta je docela příjemná, ale spíš, že máš horní řasy z neznámého důvodu méně husté než spodní, vypadají, jako bys je odměřoval pravítkem. Řasy kolikrát rostou do strany, překrývají se navzájem, na horním víčku jsou vždy hustší a delší než na spodním. Taky směr růstu řas je opačný, než by měl být (podle obočí a podle koutku oka).
K zařazení - Itachoho oko v tom moc nepoznávám, ale budiž. Co je ale proti zdejším pravidlům - ten kraj stolu. Prosím oříznout, chceme tu mít hezké a hezky nafocené obrázky, vypovídá to hlavně o vás, co pustíte do světa a jak se prezentujete, ale potažmo i o celé stránce. Tak to prosím oprav Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2016-08-01 20:20 | Ninja už: 5685 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Moc mi to jako Itachiho očko nepřipomíná. Ale Sharingan v tom taky není moc poznat. Ale jinak povedené očičko.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Raptilian
Vložil Raptilian, Po, 2016-08-01 21:44 | Ninja už: 2798 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Ahoj
Obrázok som zaradil do Itachiho kategórie pretože Uchihov ako skupinu som tam nevidel Laughing out loud a inač ďakujem za objektívny názor budem sa snažiť do budúcna o progres.
K