manga_preview
Boruto TBV 07

výstava

Ahoj všichni,

proto nevím, kam to napsat, tak to píšu sem. Všichni úžasně malujete a tak mě napadlo, což takhle zorganizovat výstavu fan artů. Zároveň jsem se ptala i tam, kde se dělají různé výstavy - třeba pro školy - zásadně proti nejsou - jen to domluvit. Tak prosím - bude výstava, nebo ne?????

Díky za odezvy.


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Po, 2015-08-17 16:11 | Ninja už: 4161 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Bavily jsme se o tom s Noledkou, a schůdnější, než opravdická výstava, nám připadá uspořádat sraz fanartistů a jejich příznivců. Kdo bude chtít přijet, ten může vzít pár svých obrázků dle vlastního výběru, ale nebudeme se snažit získat obrázky od lidí, co už nejsou na Konoze aktivní nebo nemají zájem o podobnou akci. Po srazu bychom svá díla zase sbalili a odvezli, bylo by to organizačně jednodušší. Co si o tom myslíš(te)?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele NedokázalJsemSePřihlásitProtožeJsemSiNepamatovalAktu...
Vložil NedokázalJsemSe..., Pá, 2015-08-28 22:01 | Ninja už: 5579 dní, Příspěvků: 912 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Musela by si je sbalit ta samá osoba, která je uložila na zásobník, nebo budou k disposici scripty a příkazy pro změnu vlastnictví objektu?

Requiescat in pace...

Volunteer @ Akicon & Natsucon & Animefest
Autor Animefestí mobilní appky

Obrázek uživatele adabo
Vložil adabo, St, 2015-08-19 22:11 | Ninja už: 5277 dní, Příspěvků: 806 | Autor je: Horší než odpad

Podle mě to je skvělý nápad, určitě bych na něco takového přišel.
Bylo by to v Praze, tedy alespoň doufám? Eye-wink)

Obrázek uživatele Kyell
Vložil Kyell, St, 2015-08-19 21:57 | Ninja už: 5596 dní, Příspěvků: 1367 | Autor je: Účastník chuuninské zkoušky

Já myslím, že takhle, jak to píše Poštolka, by to bylo asi nejlepší, jednak co se týče organizace, ale také místa a podobně. Nezavazuje nás to k ničemu a můžeme být tzv. svými pány, každý by přinesl třeba svoje oblíbené kresby, popřípadě, pokud se sejdou lidé, kteří si obrázky věnovali, tak si po domluvě mohou obrázky předat a podobně, nebo pokud nechce, stačí, když se dostaví sám/sama Smiling Já osobně bych se rád zúčastnil, otázkou je, zdali by to nebylo lepší vypsat pod obrázky čerstvě vložené nebo využít například Noledky či Poštolky fanklub, protože si nejsem jist, že na tomhle místě zakotví všichni kreslíří, kteří by měli zájem a bylo by škoda, kdyby se o tomhle doslechli až po akci.

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, St, 2015-08-19 22:06 | Ninja už: 4161 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Neboj, pokud něco zorganizujeme, tak to oznámíme i na nějakém viditelnějším místě Smiling Ale zatím jsme ve stádiu spekulací, až budeme mít určené místo a čas, tak hodíme info Eye-wink

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2015-07-05 21:50 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Já už o něčem podobném uvažuji dlouho, protože mi také příjde, že je velká škoda mít všechny ty pěkné obrázky jen v nehmotné podobě (a že jich tu už je). Problémů je ale hned několik.
1) místo - to by se jistě někde domluvit dalo, otázkou je kde, když zahrnujeme dvě republiky a vzdálenosti to jsou pro polovinu lidí zde nedosažitelné. Snad bychom mohli uspořádat výstavku Konohy při nějaké větší akci jako je třeba Animefest, ale nemám tucha, kolik by to stálo, a zda by pro takovou věc tam byl prostor, nikdy jsem na žádné nebyla.
2) organizace - samotná práce s přípravou na místě by se dala zvládnout (dobrovolníci, apod.), ale jak dopátrat a hlavně fyzicky získat obrázky od lidí, kteří dávno naše řady opustili a máme na ně třeba jen nefunkční email? Další věc jsou i autorská práva - nemůžeme ani v tištěné podobě veřejně vystavovat dílko, kde nemáme souhlas autora.
3) čas - takovou akci vždy musí řídit jen omezený počet lidí, aby nenastal chaos a už vidím, jak někdo z nás editorů bude trávit všechny volné chvíle tříděním a vybíráním obrázků z toho obrovského množství, korespondencí daným autorům a pokud budou tito dopátráni a ochotni dílko zaslat, tak ještě dokumentací, co je čí a po výstavě zase rozposíláním obrázků daným lidem zpět.
4) peníze - pronájem prostoru, pošta, cestovní výdaje = nemalá částka a vybírat drahé vstupné mi příjde mimo mísu.
Ale nápadům se nebráníme, s Poštolkou jsme se už o tom bavily, že by to rozhodně stálo za to, vidět ty své hokusy pokusy naživo, je to totiž úplně jiné to vidět na papíře, než na monitoru Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele sem-tele
Vložil sem-tele, Po, 2015-08-24 17:36 | Ninja už: 3551 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

pronájem - vlastní zdarma, ale je podmínka vernisáže při které se něco zkonzumuje z jejich zdrojů

Obrázek uživatele sem-tele
Vložil sem-tele, Po, 2015-07-06 09:02 | Ninja už: 3551 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

1. místo - mám předmluvené v Praze v jedné cukrárně -

2. organizace výstav je věc šílená a hektická - u několika jsem byla a několik jsem i pomáhala instalovat - pravda - šlo "jen" o jednoho autora

3. o výběru toho co tam bych navrhla spíš nějaké hlasování tady - ono by hodně záleželo i jak velké by byly jednotlivé věci v reálu a ne všechno jde pověsit vedle sebe + s autorskými právy - u těch lidí, kteří jsou aktivní - prostě se napíše (já napíšu) uni souhlas se zveřejněním na výstavě a buď se jim to rozešle do mailů, nebo se to nechá ke stažení tady a na fb - autoři si stáhnou a podepíšou- do kdy nejpozději se domluví - mě spíš k autorským právem trápila myšlenka o doprovodné akci kolem - což znamená různé tématické věci z naruto světa - jídlem počínaje a vedle je i vietnamská restaurace - tak tam bych po dobu akce (výstava není otázka jednoho dne - to je tak minimálně na 4 týdny) viděla třeba takový ramen Smiling - i já ho doma vařím

4. o ceně nemám představu - zatím jsem se tam jen zeptala zda-li by to šlo - a nakonec by šlo, že by se fan arty měnily + udělat výstavě samostatné fb stránky - pokud jsem dobře pochopila, tak celá řada autorů i svoje díla prodává (proč ne - já nenakreslím pořádně ani čáru)

5. byla by to dobrá propagace světu anime

Obrázek uživatele sem-tele
Vložil sem-tele, Ne, 2015-07-05 21:25 | Ninja už: 3551 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Sama bych organizaci nestíhala - práce, rodina a tak podobně Smiling, ale klidně to spoluorganizuji - stejně je to v časovém horizontu příštího roku (nebo na konci letošního).

Obrázek uživatele BeeSan
Vložil BeeSan, Ne, 2015-07-05 21:15 | Ninja už: 3358 dní, Příspěvků: 433 | Autor je: ONLINE, Hlídač Gaiovy želvy

V prvom rade potrebuješ organizátora a podľa tvojho komentu to vyzerá, že ty sa na to nechystáš podujať (či?) Inak ja osobne neviem o ničom čo by sa chystalo.

Dzn dzn dzn