manga_preview
Boruto TBV 07

Baruto - FanFikce

Úvod

Není to tak dlouho co jsem se rozhodl, že vyjádřím své neucelené myšlenky do nějaké pořádné Fan Fikce a tudíž přišel čas na zahození psacích zájmů okolo a pořádného obutí se do prvních sérií zde na Konoze.cz. Ze začátku to trochu skřípalo a dostával jsem se do všech koutů své představivosti, ale myslím, že pak si to všechno pěkně sedlo a nyní již sázím díl za dílem bez větších potíží, jen občas se trochu zadrhnu a chvilku nic nevydávám, ovšem pak si vzpomenu na nejvěrnějšího fanouška kanena (děkuji za založení fanklubu) a všechny ostatní a i to mě prostě nutí pokračovat a to tak, že nutí tím příjemným způsobem, kdy se člověk po vydání těší na každý jeden komentář. Fakt díky za docela velkou podporu a počítejte s tím, že své série padnout jen tak nenechám Eye-wink

NARUTO AKKIPUDEN

Příběh se točí okolo nové generace shinobi. Potomků starých známých. Ale mysleli jste si, že se svět po Čtvrté válce změní? Tak to byl velice naivní sen, svět umírá a temnota padá na lidské duše. Naruto se obrátil proti všemu v co věřil a zešílel z moci, která mu byla svěřena. Bude svět i tentokrát zachráněn v poslední chvíli nebo zlo a temnota ovládne svět? Jaké jsou cíle Kami Uzumaki Naruta a co se vlastně bude dít? Čtěte :-)

VZPOMÍNKY NA BUDOUCNOST

Příběh už byl shrnut v prvním díle "Dědictví temných časů" zatím ještě nebyl započatý. Téma prvního dílu tato série rozebere dopodrobna a dozvíte se vše co by vás mohlo zajímat.

1.) Poslední střet - Uzumaki Naruto a Uchiha Sasuke poráží Uchihu Madaru v slavné bitvě, která ukončila Čtvrtou válku a roztříštila samotný měsíc.
https://konoha.cz/?q=node/112863

2.) Yondaimeho zkouška - Hrdinové se probírají z dlouhého spánku a poznávají, jak se svět změnil a co zůstalo stejné. Budou překvapeni?
https://konoha.cz/?q=node/113035

3.) První schůzka - NaruHina díl, ti dva k sobě prostě patří ať si říká kdo chce, co chce :)
https://konoha.cz/?q=node/113085

4.) Drzost mezí neznalá - Někteří lidé zkrátka netuší, kam až mohou zajít. A někteří hranice překračují bez okolků. Tato drzost se setká s odplatou!
https://konoha.cz/?q=node/113142

5.) Proti vůli Konohy - Někdy je prostě potřeba riskovat a zatratit ty, ve které jste vkládali důvěru. Někdy je třeba porušit zákony a udělat správnou věc.
https://konoha.cz/?q=node/113199

6.) Zmučené srdce hrdinovo - Vyvolený? Hrdina Aliance? Ten kdo nikdy nenechá zemřít své přátele? Najednou se vše zdá pouze jako prázdná slova, bezvýznamné názvy, otřepané fráze, lež.
https://konoha.cz/?q=node/113252

7.)

JIRAIYA A STUDENTŮV STUDENT

Dalo by se říci, že tohle je skutečná prvotina a pokud se vyplní můj sen, tak tento krátý text bude mít jednou sběratelskou hodnotu. Takže bych vám radil uložit a zálohovat a nejlépe ještě vytisknout. Každopádně již tehdy jsem měl Naruta nejraději rozčíleného a padajícího do temnoty...

Naruto vs. Jiraiya: https://konoha.cz/?q=node/113535


Kategorie: