manga_preview
Boruto TBV 09

Bitva o kopec!

Drazí konožané!

Určitě spousta z vás tuto hru zná. Jde o to co nejoriginálněji si přivlastnit imaginární kopec v imaginární zemi. (A ano, kopec je zde pro vás vše, po čem jste kdy toužili Laughing out loud) Každý člověk smí přispívat kolikrát chce a použít k získání kýženého kopce jakýkoliv způsob (od naruťáků očekávám různá vymazlená jutsu a kdovíco takového n_n), jen se prosím vyvarujte vulgaritě.
Také, i když někdo bude během obrany kopce zabit, může se oživit a vrátit do boje, bude-li chtít.

Hraje se tak, že napíšete komentář s tím, jak a co jste udělali pro to, aby byl kopec váš. Tím se stáváte majitelem kopce a to do té doby, než si ho přivlastní jiný hráč. Hru můžete kdykoliv nechat plavat, nebo se k ní naopak vrátit po jakékoliv libovolně dlouhé době, a stále budete mít možnost kopec znovu získat.

Snad pochopili.
A Tarushí will start now... Smiling

Přišla jsem na kopec, zabodla do země vlaječku s nápisem "Kopec patří Tarushí-chan". Tímto je kopec oficiálně můj!


PS: Co si tu z toho uděláte, to je čistě na vás... o.O Laughing out loud


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele haliena
Vložil haliena, So, 2017-08-05 03:24 | Ninja už: 4188 dní, Příspěvků: 405 | Autor je: Pěstitel rýže

"Hmm," rozhlížím se po okolí, je mi to to povědomé, ale nevím vůbec proč. Přece jen jako pomocný bůh smrti bych neměla mít žádné vzpomínky na normální život, protože bych správně ani žádněj mít neměla.
"Fakt je mi to tu povědomý," dál se rozhlížím. I když krajina je jaksi zpustošená tou atomovkou co sem nějákej chytrák hodil.
"Jako bych zapomněla na něco fakt důležitýho," povzdechnu si a odkopávám z cesty trošku prachu. O radiaci z bomby se nezajímám, mně jako bohu smrti něco tak banálního neublíží.
"Yo," ozve se za mnou a já jak na povel s jekotem poskočím.
"Tohle mi nedělej," zakládám si ruce v bok zatím co se mračím na svého kolegu/šéfa ze světa mrtvých.
"Víš já se na to už nemůžu dál dívat," mračí se pro změnu on "to jak se sem pokaždé vracíš a ani nevíš proč, vzal jsem ti vzpomínky v snaze, že už sem ani nevkročíš, ale vidím že to nejde," hledí na mě vážněji něž když provedu nějákou blbost.
"Vzal vzpomínky? Co tím myslíš?" ptám se nechápavě a on se jen víc mračí.
"To že tohle je tvůj život, to co chceš a já ti to vzal,"
"Co je můj život?" nadzvedávám obočí a nervozně přešlapuji z místa na místo.
"Kopec, tahle nesmyslná bitva ve který umíráš každý, každičký den a vracíš se do říše mrtvých a zase zpět sem," odpovídá a ve mě se něco pohnulo, to slovo kopec ve mě vyvolává divný pocit. Z ničeho nic se ke mě nahne a cvrnkne mě do čela. V tu chvíli jako lusknutím prstu všechny vzpomínky jsou zpět.
"Je čas tě nechat zase jít," usmívá se na mě a já nevím co říct. Do očí mi hrknou slzy když si uvědomím jak dlouho jsem na kopec ani nepomyslela.
"Ještě jednu věc pro tebe udělám," usmívá se ještě víc a ani ne v mžiku oka stojíme před mojí skrýší, vypadá přesně tak jak když jsem ji nadobro opustila.
"Děkuji," usmívám se já předtím než mě lehce políbí na čelo a tím si bere zpět všechny moje schopnosti coby boha smrti.
"Tak zase někdy," naposledy se na mě podívá a pak zmizí jak pára nad hrncem, tak jako vždy.
"No tak jsem doma!" křičím na chodbě už ve skrýši, ale nic kromě mojí ozvěny. Když už se vzdávám všechny naděje v hlavní místnosti sedí všichni. Všichni z mojí staré skupiny. Nepohnutě jen mě upřeně propalují pohledy.
"Tak ses přece jen vrátila," ozval se první Aizen a já kývla "i když ti to teda trvalo," pokračoval "fakt dlouho!" zvýšil hlas. Ostatní ode mě mlčky jen odvrátili zrak.
"Omlouvám se," vyhrknu ze sebe "vím že máte právo se na mě zlobit chápu to, ale teď musím jít znovu obnovit kopec!" říkám rázně a otáčím se na podpatku a vyrážím zase ven.
Sehnat pár náklaďáku hlíny a kamenů není pro mě zase tak velký problém. Proto nový kopec stojí na novém místě, vybraném mojí maličkostí, dost daleko od radiace a snad i dost daleko na to abych si ho mohla chvilku užít. Takže kopec je můj.
---
A ano já pořád ještě žiju..
A well menší edit, vypadá to tak jak to vypadá, protože to píšu ve 3 v noci(bo ráno) co já vím Laughing out loud

"Nachystejte květináče do Vánoc jsem zpátky."
"A sbaštíme jim kočku" mimozemšťan Alf Laughing out loud


https://www.youtube.com/watch?v=EHSWLY6XZoE Tohle zbožňuju Eye-wink

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Po, 2016-12-05 18:56 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

You know what I find funny? Že tam bol postavený protiatómový kryt. pri čom kopec je už iba atómový hríb... Nukol som One True Kopec a je tam už len atómový hríb... Všetky ostatné kopce sú len trápne napodobeniny. Cheers on you, stupid.

Obrázek uživatele Kilián
Vložil Kilián, Po, 2016-12-05 23:53 | Ninja už: 4580 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Pěstitel rýže

Ne, že bych tě chtěl nějak urážet, na to jsem moc bojácný, ale dovolil bych si podotknout, že (a za tím si stojím) více než polovina tvých komentářů je buď urážlivá, zpochybňující ostatní příspěvky nebo úplně zbytečná. K první skupině se nehodlám vyjadřovat, ale ke komentářům jako tento ano. Protože si nehodlám pročítat všechny stránky této hry, nemohu posoudit, jak jsi na tom s pravdou. Ale i přestože si myslím, že nám nelžeš, jsou tyto komentáře dosti nevhodné. Většina lidí, která to tu nenavštěvuje pravidelně, nemá úplný přehled o historii kopce, či kopců (o to víc, je-li to někdo, kdo se sem přichomýtl po dlouhé době/poprvé) a je tedy přirozené, že se zabývá pouze podstatou této (dle mého názoru skvělé) hry. Nechci se do tebe navážet, ale myslím si, že tyto komentáře ničemu neprospívají a jen ničí atmosféru této hry. Nepředpokládám, že si z tohoto komentáře něco vezmeš (protože se o to již pokoušeli mnozí), ale doufám, že to aspoň trochu změní tvůj přístup k této hře. Jestli tě však to, co děláš, baví, nepředpokládám, že s tím přestaneš, což svým způsobem i chápu. Já jen, že jsem měl tuhle hru rád, než se zde několik osob začalo jen hádat a urážet se.
Promiň, že jsem se tak rozepsal, a doufám, že si z toho něco vezmeš (ač v to pramálo věřím). Rozhodně si tě však nechci znepřátelit a doufám, že jsem tě tímto komentářem moc nenaštval.


Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Út, 2016-12-06 17:26 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

you might be right, ale je pravda, že z Kopca sa stal atómový hríb, Vy ste tento fakt úplne obišli...

Obrázek uživatele tlapka
Vložil tlapka, Út, 2016-12-06 22:17 | Ninja už: 2809 dní, Příspěvků: 330 | Autor je: Recepční v lázních

OK tak dáme reset kopce. Potom už by neměl být problém jestli je kopec zničený vlivem jiných faktorů z předchozích příspěvků Laughing out loud

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, St, 2016-12-07 16:08 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

súhlasím s rebootom

Obrázek uživatele TerraWhitethorn
Vložil TerraWhitethorn, Út, 2016-12-06 20:21 | Ninja už: 3144 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Recepční v lázních

Mluvila jsem o zhulencích. A po kytičkách můžeš vidět všechno možné. Draky, jednorožce, atomové hřiby...

UMĚNÍ JE VÝBUCH!!!


"Sumo zápasník opravdu přišel do mého bytu a střelil bazukou do zdi.

Obrázek uživatele TerraWhitethorn
Vložil TerraWhitethorn, Po, 2016-12-05 17:58 | Ninja už: 3144 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Recepční v lázních

Za devatero horami a uranovými doly žila byla jedna dívčina. Tato dívka každý den svého života slýchávala legendy o onom úžaném kopci všech kopců *ehmehm veskutečnostioněmvísotvapětminutalekohotozajímá *ehm (jejda to jsem se rozkašlala) a jednoho potmnělého odpoledne se rozhodla, že se legen... *počkej si ...dární velké bitvy o kopec zúčastní také. Odvážným krokem se vydala na cestu a rozmýšlela nad tím, jací asi budou její protivníci a jestli proti nim dokáže obstát.
S mírnými obavami konečně došla pod kopec a se zklamáním zjistila, že jejími obávanými protivníky je jen parta uhádaných zhulenců. S tím, že si asi spletli kopec je rychle vypakovala pryč, vybudovala si zde protiatomový kryt a plánuje si tu dlouhý a krásný život.

(Btw. právě prokrastinuju, takže ano, tvůj příspěvek jsem dočetla až dokonce, můj milý Kiliáne. Mu ha ha ha. Smiling )

UMĚNÍ JE VÝBUCH!!!


"Sumo zápasník opravdu přišel do mého bytu a střelil bazukou do zdi.

Obrázek uživatele Kilián
Vložil Kilián, Ne, 2016-12-04 22:55 | Ninja už: 4580 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Pěstitel rýže

Majitel kopce, ukolébaný 9 měsíci klidu a žádných příhod, jistě nečeká, že se o "jeho kopec" bude někdo ucházet. Jsem zpět! Asi jste si mysleli, že jsem zasypán tunami peří zemřel (rozmačkáním, udušením, žízní či čímkoli jiným, to je jedno). Díky svým mrazákům, které neustále nosím po kapsách jsem však všechno peří zmrazil a to tedy zmenšilo svůj objem. Pak jsem si za pomoci skupiny bagrů (nevěřily byste, kolik jich v takovém kopci žije) vyhloubil velkou podzemní síň a zároveň jsem se navrtal na vzniklý sušenkový důl, který mne živil (trochu mne naštvalo, že majitel také nevystavil důl na mléko, protože je tam tolik pramenů, že je škoda jich nevyužít). Ale moc dlouho jsem tam nevydržel...
Když můj suchozemský delfín, který se mezitím vrátil, zjistil, že na kopci se místo peří (všemi delfíny jediného uznávaného obchodního produktu) těží nějaké sušenky a navíc s HROZINKAMI, rozhodne se, že tomu udělá přítrž. Za peníze, které ukradl slečně Balážkové (/Balážce?)(já jsem mu říkal, ať to nedělá, ale on je hrozně tvrdohlavý, promiň) si najme skupinu tmavě modrých kaktusů se světle zelenými proužky, kteří pod rouškou tmy po děsivém a hrůzostrašném zlechtání stráží (jestli nějací jsou) lehounce přiletí nad kopec, kde se nasvačí a poté všem obyvatelům kopce (které předtím uspí uspávacím laserovým dělem) ve spánku namluví, že létají a že se vznášejí, načež tito začnou mávat rukama a odletí někam pryč (tmavě modří kaktusové se světle zelenými proužky letí za nimi a čas od času je znovu uspí a občasným Sennen Goroshi je urychlují. Poté co se ujistí že prošli několik dimenzí, brány mezi těmito dimenzemi uzavřou na pět zámků a klíče schovají pod rohožku). Suchozemský delfín mezitím zabalí celý kopec do Superoceli (což je slitina rtuti, mědi, stříbra, manganistu draselného, fluoridu uranového, jodidu sodného a nastrouhaného sýra) a usadí se se mnou a s rodinkou bagrů v podzemních síních, kde je na jeho přání obnovena těžba peří. Mimo jiné jsem začal těžit párky v rohlíku a mléko, které jsem po obarvení na hnědo začal prodávat jako ropu (prodávám po internetu, takže se z kopce nemusím hnout ani na krok). Mimochodem, jako strážný mi slouží drak Šmak, protože Superocel má narůžovělou barvu a barvoslepý Šmak si myslí, že to je zlato (a ne, Šmak není mrtvý, klan beznohých mloků se ho po jeho sestřelení ujal a vyvázl jen s vadou očí).
A teď si zkuste ovládnout kopec! (A nedokážete to, protože nevěřím, že tenhle komentář dočtete, muhahahahehehe kuck kuck síp síp.)


Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Čt, 2016-02-18 08:26 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Inak povedané, CSko strávil noc v Buzi-klube a teraz sa nevie postaviť na nohy...

Obrázek uživatele Miesič
Vložil Miesič, St, 2016-02-17 22:31 | Ninja už: 4679 dní, Příspěvků: 991 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Lol, nuly.Zajtra si prídem pre kopec, pretože teraz sa mi nechce.

Kšá.

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Út, 2016-01-26 17:33 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Ehm, jasné, že hríb pre Teba nemá cenu, Balážiková, kedže ak sa ho dotkneš, zhoríš... Tým, že hovoríš, že je bezcenný si len riešiš komplexy toho, že niesi tak dokonalá ako ja... A mimochodom, Kimiimaro a aj Kakuzu prileteli späť súkromným triskáčom, ktorý si kúpili za plat, ktorý dostávajú. Už sa mi nechcel s atentátom na Teba, Balážiková, príliš trápiť, tak som Ťa proste zastrelil mojim Coltom...

Obrázek uživatele Balážka
Vložil Balážka, Út, 2016-01-26 16:31 | Ninja už: 3329 dní, Příspěvků: 176 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ale nestalo! Zoberiem ríšsku zbraň a odstrelím ministra financíí späť odkiaľ prišiel. Sorry Leon, ale kto si to má pamätať, koho bol ten hríb? Aj tak na tom nezáleží, pretože už nemá žiadnu cenu. No späť k deju. Minister zmenil akosi kurz a odletel ďaleko za severný pól. Keďže Leon má s ním nedouzavreté rokovanie, vydáva sa za ním, aby mu pomohol. Kopec je môj!

FF, ktorá sa oplatí pozrieť < 3 :3: http://konoha.fjfi.cvut.cz/?q=node/103779

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Út, 2016-01-26 15:05 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Vrátila sa Balážiková... Urobila tú najhoršiu vec v tomto universe... Zmieril by som sa s tým, že sa vrátila z inej dimenzie pomocou nejakej tajuplnej techniky (o ktorej mimochodom vieme), aj že začala vykrádať sušenky... Ale že nazvala môj hríb, MÔJ hríb, ktorý som vlastnoručne vytvoril z MÔJHO Kopca a z CSkovho popola ( ano, presne, v slove CSkovho sa píše ''v'', nie ''u'') ktorý ona nazvala JEJ Kopec ( pretože náš nový Kopec, ktorého som spoluvlastník je fungl nový Kopec, o ktorom si Balážiková mÿslí, že je to jej Kopec) nazvala CSkov Hríb??! Už proste čo je vela to je málo... Poslal som Negana aby Balážikovej zarecitoval riekanku a potom jej rozmetal hlavu, ale keďže som vedel, že Negan by neublížil žene, poslal som Weskera aby sa uistil, že sa to stalo...

Obrázek uživatele Kimiimaro
Vložil Kimiimaro, Út, 2016-01-26 08:14 | Ninja už: 3347 dní, Příspěvků: 622 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Na podmínky Leona Kakuzu přistupuje a hned posílá první dodávku sušenek pro Leona a kainena. Já si mnu ruce jak doře a diplomaticky jsme si s Kakuzem urvali podíl na vládě nad kopcem. A najednou se objevila Balážka, která udělala tu chybu, že snědla všechny sušenky. Změnila se na kouli, kterou Kakuzu lehce postrčil dolů a ona zapadla do bazénu. Následně těží další sušenky, posílá další dodávky a nakonec se jde jmenovat na post ministra financí.

Obrázek uživatele Balážka
Vložil Balážka, Út, 2016-01-26 00:41 | Ninja už: 3329 dní, Příspěvků: 176 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak ja si na chvíľočku dovolím povoliť v ostražitosti a zrazu...
Nani? Kde to sak*a som? Toto je nejaká nová dimenzia alebo čo?
Svojou tajnou technikou (o ktorej dohodnime sa neviete muhaehahaa) sa premiestnim späť.
Čože? On tu má niekto SUŠIENKY?!
Zrazu uvidím neznámeho narušila na MOJOM kopci ako obchoduje so sušienkami. Keďže som bola.v druhej dimenzii tak som bola taká hladná, že som ich všetky zhedla a votrelcov som z kopca vyhostila.
Mojou tajnou technikou som ich poslala späť k CSkoumu atomovemu hribu a tam aj zmetený dobrú chvíľu pobudnú. Nech si okupujú Atómčisko!!!

FF, ktorá sa oplatí pozrieť < 3 :3: http://konoha.fjfi.cvut.cz/?q=node/103779

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Po, 2016-01-25 18:29 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Došiel mi email o zásobovaní sušienok pod podmienkou, že bude Kakuzu minister financii na oboch mojich Kopcoch. Ja som mu odoslal email, že dohoda platí ak tie sušienky budú čokoládo-hroznové, a že aj Kainymu budú dodávať sušienky...

Obrázek uživatele Kimiimaro
Vložil Kimiimaro, Ne, 2016-01-24 22:39 | Ninja už: 3347 dní, Příspěvků: 622 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Fajn. Během politických zvratů na kopci 2 padl můj titul krále kopce, o který jsem se skoro nezajímal a byla ohrožena existence mých dolů na sušenky. Kainenova vražda mě a mých blízkých byla jen představa, jelikož stále neví, kde se nacházím. Po dlouhém uvažování a po večeři posílám obchodní email Kakuzovi a ten posílá přes Švédsko email Leonovi a spol. s nabídkou zásobování sušenkami výměnou za post ministra financí kopce. Já sám mezitím sleduji Cowboy Bebop a testuji kvalitu sušenek z našich dolů.

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Ne, 2016-01-24 21:29 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Spokojne si jem hrozno na svojom atomovóm hríbe, keď v tom uvidím vtáka smerujúceho k atomovému hríbu. Vták zhorel, ale mne tu pristál list z radioaktívneho vibránioveho adamantia. Bol to list od starého kamaráta kainena. Zvláštne, myslel som, že sa spolu s ženou a ďeťmi odsťahoval na sever. V liste bolo veľmi stručne napísane, že mám pripraviť armádu na prevziatie nejakého nového Kopca... Skrátka to isté scenário. Kontaktoval som starých priateľov, Guvernéra, Ricka a Weskera, plus ešte nových známych, Markipliera (my senpai!!!!), Captaina 'Muricu, Golden Freddyho, Williama Aftona (may contain spoilers from FNAF Silver Eyes), Johnnyho Derpa, Waltera Whita, a.k.a Heisenberg a Negana. Potom som zverboval pár random derpov z ulice a sľubil som im lízatka ak mi získajú kopec. S Kainym a našim crew sme to samozrejme zvládli, dal som si Kopec patentovať, od, dúfame nového prezidenta 'Muricy, Berna (#FeelTheBern). Kopec patrí mne a Kainym a Markiplierovo, ostatní žiju v dedinke pod DaNewKopcom

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Ne, 2016-01-24 21:00 | Ninja už: 3666 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

JSEM ZPÁTKY!!! NEČEKALI JSTE MĚ CO!? SVINĚ Laughing out loud

muhehehehehhehehe ...and now you will experience the full power of the dark side...

táááákže jako správný Punkový Anarchista mám za úkol ničit jakýkoliv ubohý systém, který se mi dostane do cesty... takže vybavím se svojí Hadrovou/Punkovou vizáží... jako plán si připravím svojí neuvěřitelnou schopnost improvizace za jakýchkoliv podmínek... jako zálohu své řečnické nadání... v případě zjišťování se spolehnu na svou neochvějnou intuici... a v případě detekce nebezpečí vsadím na své spolehlivé instinkty, vycvičené smysly a ostré reflexy... jako dodatečné vybavení si vezmu svůj zvláštní *bad-boy-but-gentleman-in-one* šarm a infiltruju kopec... dopředu dám vědět svému starému dobrému parťákovi Leonovi aby připravil podporu a převzetí kopce... poté vniknu a následně splynu s vnitřním chodem kopce a pak zevnitř rozložím systém pomocí sabotování vedení, narušení stabilního systému a vyřazení záložních podpůrných strategií a vyvoláním vnitřních nepokojů v okolních vrstvách, vedoucích k následným demonstracím později rebeliím a kolapsu celého systému... mezitím se ještě postarám o eliminaci hlavního původu toho všeho to jest majitele a jeho nejbližších lidí... Leon mezitím zajistil podporu a převzal vedení kopce... akce úspěšná a další systém zdolán a pokořen ve prospěch anarchistů... Laughing out loud

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele Kimiimaro
Vložil Kimiimaro, Ne, 2016-01-24 21:07 | Ninja už: 3347 dní, Příspěvků: 622 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Který kopec? Kopec se sušenkovým dolem nebo můj kopec na vzdálené planetě slimáků o kterém nemáte tušení? Laughing out loud

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Ne, 2016-01-24 21:52 | Ninja už: 3666 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

teď už oba dva Sticking out tongue Laughing out loud

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele Kimiimaro
Vložil Kimiimaro, Ne, 2016-01-24 22:16 | Ninja už: 3347 dní, Příspěvků: 622 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Kopec na vzdálené planetě slimáků o které nemáte tušení. Eye-wink Když neznáš kde je, jen těžko ho ovládneš Laughing out loud

Obrázek uživatele Waniki
Vložil Waniki, Po, 2016-01-25 17:59 | Ninja už: 3358 dní, Příspěvků: 132 | Autor je: Recepční v lázních

Nic není nemožné s Old Spice

Obrázek uživatele Kimiimaro
Vložil Kimiimaro, So, 2015-12-26 19:37 | Ninja už: 3347 dní, Příspěvků: 622 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Dívám se a koukám, že po atomový hřib už není zájem, místo toho jsem ze své velice velmi hypovzdálené planety zpozoroval, že se na Zemi objevil kopec nový. Jelikož jsem až příliš líný na to, abych něco dělal, posílám tam svého parťáka Kakuza. Kakuzu se objeví za cedulemi u skluzavky. Pak na onen spodek ledové skluzavky nasedá a vyjíždí pozpátku zespoda nahoru. Na kopci je jedno jakési individuum, které těží peří. Když je zrovna uvnitř jámy, nechává Kakuzu netvory zasypat jámu v dolu na peří nákladem peří a pak mě prohlašuje právoplatným králem tohoto kopce. Následovně je uzavřen důl na nevýdělečné peří a otevírá se důl na sušenky a Kakuzu se za odměnu za jeho věrné služby stává obchodním ředitelem firmy na prodej sušenek a svá srdce posílá makat postavit těžební stroje.

Obrázek uživatele Kilián
Vložil Kilián, So, 2015-12-26 18:52 | Ninja už: 4580 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Pěstitel rýže

A jsem zpět! Chvilku jsem spal, takže co se tu děje nyní? Ne, vlastně jsem moc líný číst všechny ty komentáře, a tak se zaměřím pouze na ten poslední. Poněvadž kopec očividně nebyl vůbec opevněn, dojdu si pro laserový kanón s byakuganovým zaměřovačem a poté co zjistím, že je rozbitý, vyšplhám hrdinsky na kopec a Majitelku zdvořile poprosím, aby odešla. Poté co mi (předpokládám) záporně odpoví, vytáhnu svůj laserový kanón a ústy začnu vydávat zvuk připomínající laserové nažhavování. Majitelka se pochopitelně vyděsí, načež využiji moment překvapení, vyliji za ní na sráz vodu, která díky řadě mrazáků podél ihned zamrzne, načež se vrátím nahoru a stále překvapenou Majitelku lehce strčím. Ona sklouzne po ledové skluzavce, načež přistane na suchozemském delfínovi (předem připraveném), který s Ní na můj povel odkluše daleko do jedné vzdálené galaxie... Nyní se jmenuji Knížetem kopce. Na ochranu dám kolem kopce postavit falešné cedule Pozor, minové pole! a každého, kdo by čirou náhodou prošel, opatrně vystřelím katapultem za Bývalou majitelkou. Poté si lehnu do zelené trávy a spokojeně si dám budíka na 8 hodin ráno, kdy vyrazím těžit ve svém kopci peří (nějak se živit musím).


Obrázek uživatele Balážka
Vložil Balážka, Út, 2015-12-15 22:03 | Ninja už: 3329 dní, Příspěvků: 176 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak sa konečne po dlhej dobe vraciam do boja a čo nevidím? Ten CSko tu stále obsmŕda okolo atómového hribu, ktorý je mimochodom úplne k ničomu vďaka radio-aktivnemu žiareniu, ktoré sa tam doteraz nachádza. Úplne tak zničil princíp celého boja a deja, pre ktorý tu bojujeme. So sklúčenou hlavou odchádzam z miesta, ktoré bolo kedysi také žiadané. Precestovala som, dostala som sa na úplne iné miesto. Neboli tu zatiaľ žiadni votrelci či nebodaj imigranti. Kopec. Áno, kopec. Stál tam a siahal až k oblakom. Toto bolo nové miesto, ktoré ovplyvňovalo celé okolie. Bol to nový kopec snov a ja som z hrdosťou Kage vystúpila na jeho vrchol. Tento kopec je môj a ja sa ho nevzdam len tak ľahko!

FF, ktorá sa oplatí pozrieť < 3 :3: http://konoha.fjfi.cvut.cz/?q=node/103779

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Pá, 2015-08-07 20:03 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Avšak, potom sa CSko zobudil so svojim ladyboyom v posteli...

Obrázek uživatele Miesič
Vložil Miesič, Pá, 2015-08-07 21:09 | Ninja už: 4679 dní, Příspěvků: 991 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Absolútne neviem o čom rozprávaš.

Kšá.

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, So, 2015-08-08 09:07 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Neviem, či si si to všimol, ale naše komentare od Avatara preradili sem...