manga_preview
Boruto TBV 09

Liberecký sraz příznivců anime a mangy

Ahoj všem!

Nový rok máme za sebou a už se těšíme na další vánoční prázdniny. Proč si tedy čekání nezkrátit společným srazem a nepopovídat si o radostech a strastech života, anime, mangy, jednoduše si užijme pěkné společné odpoledne nad vodnicí a čajem. Přijďte se podívat a popovídat si!! Nezáleží na tom, kolik jste toho viděli nebo přečetli, hlavní je, že se sejdete s lidmi stejné krevní skupiny!

Sešli bychom se 1. února 2013(pátek) ve čtyři hodiny u liberecké radnice na schodech, půl hodinku věnujeme i opozdilcům. Společně bychom se vydali k čajovně U Kamenné želvy. Mějte s sebou nějaký ten peníz, vodnice je okolo 100 Kč/počet lidí. Jde nám hlavně o to si hlavně pokecat, odpočinout si a navázat nové společenské vazby.

Prosím případné zájemce, aby se mi ozvali buď v podobě soukromé zprávy a nebo na e-mail: Tsubaki-Chan@seznam.cz do 24.ledna.
Do předmětu zprávy mi prosím napište Liberecký sraz a do zprávy jméno a věk. Potřebuji vědět aspoň přibližný počet zájemců, abych mohla zavčasu rezervovat čajovnu.

Pořadatelka: Hanka Novotná, 18let
Počet zájemců: 3

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Klotylda
Vložil Klotylda, So, 2013-02-02 11:20 | Ninja už: 4313 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

Všichni co nebyli... Přišli o hustokrutopřísnoumega párty! Litovala bych.

Obrázek uživatele Lil-chan
Vložil Lil-chan, So, 2013-02-02 21:40 | Ninja už: 4506 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Prostý občan

přišla bych kdybych nebyla do rána sobotního v práci.