manga_preview
Boruto TBV 08

Čo patrí do FanArtu naozaj?!?

Zdravím Konohu.
Zvyčajne neriešim takéto veci, ale teraz mám potrebu zasiahnuť Laughing out loud
Po pár príspevkov do sekcia FanArt sa musím naozaj opýtať, či je normálne aby sa tam vkladala každá ho**dina!
Asi viete o akých tycpoch obrázkov hovorím.
Samozrejme, ak sa niekto snaží, človek to vidí. Aj keď to vyzerá ako od 10-ročného dieťaťa, snaha je vždy vidno. Alebo skrytý talent, ktorý potrebuje prax. Ale obrázky bez hlavy a päty...stále to nechápem.
Čo chcem tým povedať, je, že aj ja pridávam FanArt. Som rada za hodnotenia, za komentáre. no keď zistím, že ľudia, ktorí obdivujú moje obrázky, obdivujú zároveň aj každú prkotinu, prestávam veriť ich hodnoteniu.
Táto správa je vlastne pre všetkých FanArtistov, ktorí majú z toho podobný pocit:D Stráca to na dôveryhodnosti a celá stránka na úrovni.
Len chcem vedieť čo si o tom myslíte.
Ak je to, čo som napísala, blbos)t, tak to aj pochopím. Možno zo mňa píše len malé rozhorčenie nad pár obrázkami (a isto aj kvapka vínka Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud)
jop to je vše. Len chem počuť vyjadrenie. MÁ VOBEC ZMYSEL SNAŽiŤ SA SEM NIEČO PRIDÁVAť, ALEBO SI TÚ SNAHU NECHÁM LEN PRE ŠANÓN S VLASTNáM FANARTOM ZALOŽEnÝ V SKRINI?? Ďakujeem:)


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Karolina Hinata cmuky
Vložil Karolina Hinata cmuky (bez ověření), Čt, 2013-10-10 22:19 | Ninja už: 19833 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Mozna ze tu nekdo komentuje ble,fuj,mas toh skarede ale malo bi sa cenit podle toho jake to je napriklad nejake haky-baki sem nepatri ale ked sa niekto snazi a nejde mu to ale ma to s laskou urobene tak tam netreba davat Ble,...vacsinou je to poznat na tom obrazku

Obrázek uživatele DeadNinja
Vložil DeadNinja, Po, 2013-10-07 14:46 | Ninja už: 5714 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Konohamarova chůva

Trochu bokem (prý se na tom pracuje):
Před pár dny jsem po pěti letech svého aktivního žití na Konoze zjistila, že se sem nesmí přidávat obrázky, které neobsahují existující postavu, či se přímo nevztahují k nějaké FF.
Krásné je, že třetina mé stávající galerky neobsahuje žádnou žijící postvu ani se nevztahuje k žádné FF! Laughing out loud

Obrázek uživatele Karolina Hinata cmuky
Vložil Karolina Hinata cmuky (bez ověření), Po, 2013-10-07 07:18 | Ninja už: 19833 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Muj bracha zboznuje Naruto ted dam priklad. Treba by jsem tu vyvesila jeho Obrazek tak byste ho tam na tu stranku dali memu brachovi jsou mu jen štyri a tak dokonale malovat neumi.Haky baky jsem ale take nepatri.

Obrázek uživatele MichigoDei
Vložil MichigoDei, Út, 2012-08-21 18:25 | Ninja už: 4444 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

S tým, čo je vyššie úplne súhlasím, hoci aj s komentármi, ktoré tu sú. Ja mám 20 a Naruto pozerám a celkom dlho, ale Shippuden je lepší a to v tom, že je to už pre starších, ale predsa Naruto Shippuden sa muselo od niečoho odraziť snáď, NIE?!
Dokonca Naruto Shippuden je v Japonsku povolené sa mi zdá, že až od 16tich a snáď aj vyššie, takže by som to do jedného vreca nehádzala. Predsalen je tu táto stránka aj na tak viac založená na Shippuden než to Naruto pre menších. A tak sa spýtam, Kde by ste vy chceli ako Naruto pozerať ako menší? Či by ste si okamžite naťukali Naruto na nete s titulkami v angličtine, s ktorou ste boli zbehnutí ako malí??? Tak toto si jednoznačne zaslúži na vašu stranu akurát tak kyselinu. Keby nebolo Animaxu, Jetix a podobných, kde by ste si to chceli pozrieť? Buďte vďačný aspoň za to.
Anime si pozriem akékoľvek, aj keby bolo iné ako Naruto a pre tú istú kategóriu, do ktorej sa radí, ak by ma bavila a má s tým niekto problém?!
A k tomu FanArt. Je jasné, ýe sú tu aj veci, ktoré si zaslúžia posmech alebo rovno zmazať, keď je to len čisto založené na tom, že je niekto z tohoto paf a ani si neuvedomuje, že tým sa len zahanbí. Ak vidím úsilie, talent, tak to označím, že fajn, ale nehnevajte sa, ak tu nájdem nejaký šmejd, ktorý má najvyššie hodnotenie a niečo lepšie čo má hodnotenie na nič, tak sorry, ale mám za sebou umeleckú a vidím. A niektoré cosplay čo som tu videla, ako sorry, ale sú aj lepšie a o dosť. Niektoré mi pripadajú, akoby to bolo len zabitie času a to sa sem ozaj nemusí dávať, lebo tak stráca Konoha.cz na kvalite a tiež na úrovni, čo ma mrzí. Takže tento článok hovadina nie je a ani stránka, lenže bolo by fajn, ak by sa tu šmejdy zmazali a tým by to bolo lepšie, čo sa FF netíka, lebo tie sú tu skutočne fajn a vidno, že to píšu takí, čo to vedia a nie len tak hockto ako aj tie kresby. Toť môj názor. Smiling

Obrázek uživatele A-Marry
Vložil A-Marry, Út, 2012-08-21 19:47 | Ninja už: 4347 dní, Příspěvků: 496 | Autor je: Prostý občan

Tiež mám 20 a tiež si nemyslím, že Naruto je len pre deti Laughing out loud
Deti v tom môžu vidieť srandu a majú radi boje, ale už trochu starší človek môže pochopiť aj "posolstvo", ktoré nedá podľa mňa žiaden americký film ani slovenský Panelák a iné...
Ešte že tu sú všetci zasvetení. Keď poviem medzi kamošmi, že pozerám anime, zareagujú len jedným slovom - rozprávka. Pritom má anime duchaplnejšie myšlienky, než oni kedy vyslovili:D
tým chcem povedať, že síce je tu prevaha deciek pod 18, neznamená to, že to je určené len týmto osobám.
To bola menšia odbočka pre zhrnutie vekovej kategórie na konohe.
A teraz k veci: anime obrázky a manga štýl je niečo, čo láka veľa ľudí. Keď si hodíte do googlu anime, vyhľadá vám to obrázky od profesionálov (určite starších ako 18 rokov), ktorí sa tomu venujú intenzívnejšie než hoci aký FanArtista tuto. Takže prečo by tu mali byť kresby chválené len za účelom klamlivého potešenia autora? Je to štýl ako každý iný. Ani otrasnú pesničku neohodnotíte dobre len pre to, že sa "snažila zložiť text a trochu aj zaspievať". MichikoDei, chodila si na umeleckú, takže vieš, že obrázok sa dá posúdiť aj kriticky a dokonca objektívne. Aj keď je umenie subjektívna záležitosť, stále sú veci, ktoré "odborné oko" vidieť môže.
Nie som za zhadzovanie slabších, preto keď vidím zlý picture, nehodnotím a nekomentujem. keď vidím náznak talentu (hm môžem sa mýliť, študovala som obchodnú akadémiu:D) tak vhodím konštruktívnu kritiku. A keď je to naozaj dobré, tak hodnotím pozitívne.
Ale túto stupnicu má každý inú, preto tu vznikajú tak nehorázne rozdiely.
A opakujem po stí krát - nehovorím, že sem nemajú dávať obrázky aj tí, ktorým to ide horšie. Kľudne a s radosťou... ale dať mu 10* nech sa poteší? Vyznievam ako špina... ale radšej čeliť realite, ako potom si chudák bude namýšlať že to vie. RAdšej mu dať 3* a motivovať ho, nech sa zlepšuje (hm jedno z posolstiev Naruta - dokázať že na to má:D)

Prezentujem:
FC Annie -chan :3 šup šup sa pridať ak sa vám jej umenie páči Smiling
FC Annie -chan

FC klub založený Annie-chan, ďakujem Smiling
FC -Marry

a tiež FB stránku s Annie-chan pre všetkých tvorivých ľudí: http://www.facebook.com/pages/On-your-paper-in-your-soul/532489780136549

Obrázek uživatele No nič týmto končím caves
Vložil No nič týmto ko..., Út, 2012-08-21 13:37 | Ninja už: 4440 dní, Příspěvků: 599 | Autor je: Horší než odpad

Vôbec nechápem ,prečo by som mal byť kritik?! a dávať za 2*! To čo píšeš je kravina ,tu robia hoci aké deti / pubertiaci FA a ja im dám 10*! ako za snahu ,tak za čas lebo ja som 1. antitalent 2. nemal by som chuť sa do toho púšťať ,lebo nemám predstavu.. Nechápem prečo by som mal nejakému človeku kaziť 1. náladu 2. fantáziu 3. chuť niečo ,také robiť 4. rozvíjať si zručnosť tom čo ich baví?? Ak chceš ,kritické hodnotenia ,tak sa prihlás do nejakej sútaže .. Tak nepíš tu nezmysli o tom ako to tu má by kritické ,keď toto je hlavne stránka pre hoci akých ľudí a hlavne decká .. Jedinú časť ,ktorú uznávam je tá ,že fakt niektoré FA nemajú zmysel ..

Hlavne, že sme zdravý ..

Obrázek uživatele Ayumu-san
Vložil Ayumu-san, Út, 2012-08-21 14:28 | Ninja už: 4450 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Souhlas s Fňu. Víš, to hodnocení tam není aby se hodnotila snaha apod. Hodnocení je od toho, aby se hodnotil hotový výtvor. Když sem někdo něco vloží, ať už je to FA nebo FF, musí počítat s tím, že se mu dostane taky kritiky.
Navíc, když lidi hodnotí stylem jako ty, tj. 10 za snahu, jak to potom vypadá? Naprostá čmáranice má průměrné hodnocení 9-10 a všechny ty umělecké skvosty, které si tu 10 opravdu zaslouží, se pak mezi těmi ostatními ztrácí.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2012-08-21 13:45 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Chcela by som vedieť, kde si prišiel na to, že je toto stránka hlavne pre deti? Strašná sprostosť...
Práve takýto inteligenti, ako si ty, by hodnotiť nemali ^^ Keďže nevedia hodnotiť podľa kvality, ale podľa kravín Smiling
A odporúčam ti, naučiť sa gramatiku, pomôže ti to do budúcna Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Jalapenos
Vložil Jalapenos, Út, 2012-08-21 16:31 | Ninja už: 6090 dní, Příspěvků: 827 | Autor je: Recepční v lázních

Nevadí, ak si mi Madarofilky v tomto topicu pokecáme na tú tému? Mám takú náladu dneska na rozoberanie vecí xD a keby sa ti to nezdalo, hoď to do OT - máš na to na rozdiel odo mňa nadprirodzené moderátorské schopnosti.

Zdieľam názor s tým sloníkom vyššie, lebo väčšina čo tu je prihlásená má pod 18. Ďalej, že anime Naruto pozerajú HLAVNE deti (netvrdím, že nikto iný) kvôli tomu, že expanziu tohto anime do Slovenska a Českej republiky spôsobil hlavne Jetix (znova netvrdím, že len), čo je/bola televízna stanica pre deti. Ďalej, ak by to nebolo pre deti, Prasátko by nezakázal pridávať hentai, yaoi, yuri atď obrázky a ff (len pre zaujímavosť: pamätám si, že tu raz Prasátko nechal yuri obrázok Temari a TenTen, len ako príklad, že ako sa to nemá robiť xD).

A prosím, schovaj svoju identitu Grammar Nazi na vtipnejšie príležitosti. Takto sa to nerobí predsa^^

~Jalapenos

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2012-08-21 16:45 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Čo keby si sa najprv naučila čítať, než niečo napíšeš? Smiling
VCSlon napísal, že toto je stránka hlavne pre decká robená, na čo som poukázala, že rozhodne nie je. Je jedno, že je tu teraz prihlásených toľko ľudí, ktorí majú pod 18 rokov, táto stránka má už kopu rokov a predtým tu boli skôr starší ako mladší. Takže vek užívateľov sa mení, ale od neho nezávisí stránka.
Čo sa týka zakázania hentaiu a podobných vecí vo FF, tak to sme si zakázali my editorky, a nie Prasatko, ju? Smiling Takže pokiaľ o veciach nič nevieš, tak sa radšej nevyjadruj Eye-wink
A hlavne, vo FA sú stále povolené shounen ai alebo shoujou ai obrázky, zatiaľ čo vo FF vôbec Smiling
A to, že sa ľudia dostali k Narutovi pred rokom, dvoma vďaka Jetixu, to je skôr ich škoda, ale aspoň to potom začali niektorí hľadať aj na nete a nedívali to iba ako hlupáci s tým otrasným dabingom ^^
Ale väčšina na to prišla skôr z netu Smiling
Mať svoj názor je fajn, ale treba mať aj dostatok informácií a nie iba špekulácie alebo hádať Smiling
A toto sem naozaj nepatrí, takže ak chceš o podobných veciach debatovať, rozpisuj sa skôr do súkromných správ nabudúce Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Jalapenos
Vložil Jalapenos, Út, 2012-08-21 17:42 | Ninja už: 6090 dní, Příspěvků: 827 | Autor je: Recepční v lázních

Moja milá Madarofilná krajanka, nedžub ma s otázkami typu prvej vety, hej? Smiling
Je to nadmieru provokatívne a neslušné. U niektorých ľudí to vyvoláva hnev a podráždenie.

K veci: hlavne sloník nenapísal, že táto stránka je pre deti robená - to slovíčko tam fakt nie je.
Podľa mňa to nie je jedno - každí pod 18 je dieťa, a tí tvoria majoritu - či chceš, či nechceš.
O shoujo ai a shonen ai som fakt ani nešpitla.
Ja som v obraze, o to sa neboj: narážala som na tento obrázok, kde Prasátko poznamenal v 7.7.2007, že hentai nedávať. Tuším, že ty si vtedy ani nebola zaregistrovaná. Ľutujem.

Ja som na teba išla milo. Dokonca som nevedela, či diskusia bude v súlade s tvojou dušou, preto som ti navrhla, že keby niečo, tak to môžeš presunúť do OT. Ešte som sa snažila apelovať na spoločnú reč. A ty si na mňa hnusná Tak teď ti nevím...

~Jalapenos

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2012-08-21 17:45 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Je mi úplne jedno, či sa urážaš, hneváš, alebo neviem čo ešte ^^ Nezaujíma ma to. Hlavne keď vidím, že stále nie si schopná čítať a premýšľať Smiling
Takže na to ani nebudem reagovať a už nepíš zbytočne veci tam, kam nepatria Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele DeadNinja
Vložil DeadNinja, Ne, 2012-08-19 12:37 | Ninja už: 5714 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Konohamarova chůva

Protože se mi stále vrací mail co ti posílám a jinak ti prostě napsat nemůžu Laughing out loud

http://www.deviantart.com/ Eye-wink

Obrázek uživatele A-Marry
Vložil A-Marry, Čt, 2012-08-16 21:05 | Ninja už: 4347 dní, Příspěvků: 496 | Autor je: Prostý občan

Tému môžeme uzavrieť - je to zbytočné! Zdá sa mi to alebo tu pár obrázkov odštartovalo nával "diel" nakreslených za 5min na kolene odfotených po tme s mobilom? Konoha dáva pocítiť každému, kto sem vhodí svoj výtvor, že je umelec. Konožský "kritici" dávajú 10* za snahu. Neraz som čítala pri s omluvou s**čkovom picture, že "sa jej/mu to istým spôsobom páči, je to neobvyklé a iné, tak ti dávam 9"...že ja si ničím prsty...
ja viem, vyznievam ako niekto, kto si chce nahrabať body pre seba, bla bla... to už sa tu riešilo...a aj vymazalo:D (žee edit) ale ako si mi je to jedno.
Ja len dúfam, že sa hodnotiaci raz pozrú na výtvory objektívne a nie cez nejaký skrášľovací filter...A na všetok FanArt budú mať rovnaký meter:D
jebis toto, idem kukať Bleach:D

Prezentujem:
FC Annie -chan :3 šup šup sa pridať ak sa vám jej umenie páči Smiling
FC Annie -chan

FC klub založený Annie-chan, ďakujem Smiling
FC -Marry

a tiež FB stránku s Annie-chan pre všetkých tvorivých ľudí: http://www.facebook.com/pages/On-your-paper-in-your-soul/532489780136549

Obrázek uživatele Yumíí
Vložil Yumíí, Ne, 2012-08-12 20:41 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 596 | Autor je: Prostý občan

Máš samozřejmě pravdu. Jenže s tímto nic nenaděláš, hodnotí kamarádi, vlezdop***lky, závistivci, ignoranti,... Díky tomu mají často dva kvalitativně naprosto odlišné obrázky stejné hodnocení. A díky tomu taky někteří lidé mají pocit, že umí kreslit, i když umí kulový Smiling
Taky se spousta lidí vymlouvá, že nemají ten "talent". Každému je jasné, že někdo to v sobě má a někdo ne, ale s trochou snahy může KAŽDÝ nakreslit FanArt, který za něco stojí. To by si místní FA komunita měla uvědomit. Čmárnice tu nemají co dělat, jen zbytečně zabírají místo.

Každopádně důvod, proč se v posledním týdnu nahromadila taková spousta nekvalitních věcí, je ten, že jsem byla pryč a nebyl, kdo by to mazal.

So... You thought it was the start of something beautiful? Well, think again.

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Ne, 2012-08-12 13:20 | Ninja už: 4930 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Konečně měl někdo odvahu něco říct. Kakashi YES Úplně s tebou souhlasím. Jako jedna z mála tady máš krásné a kvalitní kresby, u tebe jde prostě vidět, že se snažíš a dáváš do toho vše.
Když se ale podívám na nejnovější obrázky dneška, nevím, co říct. Někteří lidé tu dávají hned 9 bodů pouze za snahu, a to mluvím vážně.
Doufám že se to v budoucnu změní. Kakashi YES

Obrázek uživatele Cryptus
Vložil Cryptus, Ne, 2012-08-12 13:13 | Ninja už: 4327 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

Souhlasím a nesouhlasím, ano obrázek by měl být hodnocen zpracováním a ne podle toho, kdo ho nakreslil. Ale někteří mladí začátečníci vkládají obrázky jen kvůli hodnocení, aby věděli, jak na tom jsou, tak proč jim to zakazovat? Já sám jsem byl noob (teda stále jsem), každý byl noob.

Obrázek uživatele Jalapenos
Vložil Jalapenos, Ne, 2012-08-12 10:17 | Ninja už: 6090 dní, Příspěvků: 827 | Autor je: Recepční v lázních

FA som naposledy hodnotila pred 4 rokmi, ale musím povedať, že ma udivuje, keď na stránke pre deti (a že tu chodia najmä deti) niekto chce objektívne hodnotenie.

~Jalapenos

Obrázek uživatele -Sasuke Uchiha-
Vložil -Sasuke Uchiha-, Ne, 2012-08-12 09:56 | Ninja už: 4847 dní, Příspěvků: 931 | Autor je: Pěstitel rýže

Zase to volání po cenzuře a regulacích. Laughing out loud To zase nechápu a odmítám na každý pád chápat já. Mě u FF taky dávají lidi za "jedna", protože mě "mají rádi jako osinu v zadku" což vždy kvituji s povděkem, ale je mi ten fuk. Oni jsou mi fuk, jejich hodnocení též. Prostě tohle musíš ignorovat. Že někdo dá 10bodů obrázku, KTERÝ TOBĚ PŘIJDE UBOHÝ (a části zdejších samozvaných a "uberchytrých" kritiků) je JEHO SVATÉ PRÁVO. Jakékoliv další regulace (a osobně si myslím, že sekce FA je už přeregulovaná jak blázen) jsou naprosto zhovadilé. Když se ti jejich kritiky či hodnocení nelíbí, tak je ignoruj. A když tě naštvou opravdu hodně, tak je pošli do míst, kde Slunce nesvítí. Prosté a jednoduché - máme demokracii a svobodu slova, "štve-li tě někdo a něco", tak to řekni a vylij si na něm vztek po svém, ale cenzura a další regulace a vytváření prostoru pro ony "rádoby chytré a samozvané kritiky, kteří mají nosánky tak nahoru až je mi z toho na blití" mi přijde pouze cesta do pekel. Nic víc, nic míň.

Obrázek uživatele Yumíí
Vložil Yumíí, Ne, 2012-08-12 20:39 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 596 | Autor je: Prostý občan

S demokracií běž do háje, tohle je forum, ne stát a já tu nehodlám nechávat kdejakou 3minutovou čmáranici. Pokud se ti něco nelíbí, nikdo tě nenutí sem chodit.

So... You thought it was the start of something beautiful? Well, think again.

Obrázek uživatele MaStar
Vložil MaStar, Ne, 2012-08-12 09:50 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 654 | Autor je: Egocentrický bastard, Recepční v lázních

Poznáte http://yamatanoorochi.blog.cz/ pre nie-až-tak-podarené FF?

Tak môj návrh do vedenia FA sekcie bol založiť "Co se nedalo na konoha.cz" blog aj pre fanarty Smiling Server by to nezaťažovalo (obrázky by sa reuploadli na nejaký free image hosting), tu by sa držala aká-taká úroveň, ľudia by sa nesnažili úplne zbytočne no a tí cynickejší z nás by sa mali kam chodiť zabaviť...

Tak vám teda hi-jacknem topic a povedzte mi, ako by ste takéto riešenie vnímali vy Smiling


JOSEPH IS MAKING MY BODY FLY!

Obrázek uživatele Naomi-chan
Vložil Naomi-chan, Út, 2012-08-21 23:24 | Ninja už: 4351 dní, Příspěvků: 242 | Autor je: Prostý občan

dobrý nápad som za Smiling

Obrázek uživatele Mika-chan
Vložil Mika-chan, St, 2012-08-15 00:17 | Ninja už: 4537 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Prostý občan

já jsem pro, je to velmi dobrý nápad

Jsem totálníě šílená yaoi fangirl a jsem hrozně úchylná - tak pozor na mě!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Deam
Vložil Deam, Ne, 2012-08-12 10:05 | Ninja už: 5235 dní, Příspěvků: 339 | Autor je: Prostý občan

Souhlasím.

"My dear friend .. They were good days... Yes, They have been good days."

Obrázek uživatele Lorraine
Vložil Lorraine, Ne, 2012-08-12 09:59 | Ninja už: 4703 dní, Příspěvků: 522 | Autor je: Prostý občan

Je to velmi dobry napad Smiling Rovnaka vec sa predsa urobila na FF, tak preco nie aj na FA? Smiling Kvalita FF je stale dobra, pretoze sa da takto roztriedit. Myslim, ze FA by si to tiez zasluzilo. Ak sa nejaky autor snazi ale obrazok sa mu nepodari, predsa to bude niekde zverejnene. A rozhodne by tam nebola takato husta kritika. Skvely napad Smiling

Moje FF Smiling


Dango, dango, dango, dango, dango, dango daikazoku

Obrázek uživatele -Sasuke Uchiha-
Vložil -Sasuke Uchiha-, Ne, 2012-08-12 09:57 | Ninja už: 4847 dní, Příspěvků: 931 | Autor je: Pěstitel rýže

Jsem proti.

Když mi neotiskli na Konoze povídku (asi 3x se mi to stalo) a chtěli jí dát na "co se na Konohu nedalo", tak jsem jí okamžitě smazal. Povídku jsem psal pro web konoha.cz, ne pro nějaký soukromý blog. Totéž platí u Fanartů.

Obrázek uživatele MaStar
Vložil MaStar, Ne, 2012-08-12 10:03 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 654 | Autor je: Egocentrický bastard, Recepční v lázních

A je snáď problém do popisu FA napísať "nesúhlasím s preradením na externý blog" ? Smiling


JOSEPH IS MAKING MY BODY FLY!

Obrázek uživatele -Sasuke Uchiha-
Vložil -Sasuke Uchiha-, Ne, 2012-08-12 10:56 | Ninja už: 4847 dní, Příspěvků: 931 | Autor je: Pěstitel rýže

Jsem proti, protože takový externí blog dává chtivým cenzorům a "strážcům vkusu" (samozvaným nutno dodat) do rukou další nástroj na represy vůči všemu co se jim nelíbí. Subjektivita dostane další pole působnosti na úkor objektivity (většinovému názoru, který je objektivnější než subjektivní hodnocení samozvaných "strážců vkusu").

Obrázek uživatele MaStar
Vložil MaStar, Ne, 2012-08-12 13:18 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 654 | Autor je: Egocentrický bastard, Recepční v lázních

Zasa si to vysvetľuješ blbo Smiling "Chtiví cenzoři a strážcové vkusu" už predsa svoju subjektivitu môžu priamo presadzovať. Keď sa im niečo nepáči a ( alebo ) má to nízke hodnotenie, rovno to zmažú. Takže tvoje kecy o ďalšej cenzúre sú úplne mimo ( ako obvykle ) Smiling Takto by sa práve aspoň nejak zachránili FA, ktoré by ich "despotizmu" normálne podľahli.


JOSEPH IS MAKING MY BODY FLY!

Obrázek uživatele -Sasuke Uchiha-
Vložil -Sasuke Uchiha-, Ne, 2012-08-12 13:57 | Ninja už: 4847 dní, Příspěvků: 931 | Autor je: Pěstitel rýže

Jasně jasně, já se pletu a ty seš autobus. Zrušit cenzuru a nic nemazat, ani u FA, ani u FF. Můžeme být rádi, že sem vůbec někdo něco dává.