manga_preview
Boruto TBV 07

Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark

Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark


Tohle anime nemá společného nic se psy! Jen tak pro začátek... :)

Čtyřdílné OVA z roku 2009 vypráví o příběhu čtyř rozdílných lidí v jednom městě. Postavy spolu nijak zvlášť nesouvisí.
Některý díl byl takový akční, jiný zase takový, dá se říct k pláči a u jiného mi nezbývalo nic jiného než se smát. Je to taková směsice všeho Smiling.
Každý díl trvá tak zhruba 14, 15 minut...

V prvním OVA dílu můžeme vidět staršího bývalého zabijáka Mihaie Mihaeroffa, který se po deseti letech vrací do města, aby dořešil svou minulost.
V druhém OVA díle se objeví, podle mě nejlepší postava ze všech čtyř, sběratel informací Badou Nails, který když nemá v puse cigaretu, umí být docela nepříjemný. Pořídí fotografii, díky níž si zadělá na pořádný malér.
Ve třetím OVA díle se objeví Fuyumine Naoto, sirotek, kterou si do péče vezme vrah jejích rodičů a ona tak mohla své rodiče pomstít.
Ve čtvrtém OVA díle je o dá se říct, výsledku genetického pokusu Heinem Rammsteinerem.Snaží se zachránit lidi jemu podobné. Je to schopný zabiják a jak sami (možná) uvidíte je nesjpíš nemožné ho zabít.

Můj názor: Tohle čtyř dílné OVA se mi hodně líbilo, a kdyby bylo někdy pokračování, tak se na to určitě podívám. Víc prozrazovat nebudu, jelikož nechci prozrazovat část děje Smiling. Nechte se překvapit...
Pokud máte chvíli času a nevíte co zrovna dělat, nebo se jen chcete podívat na nějaké ménědílné anime vřele doporučuju.


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Farah
Vložil Farah, Pá, 2012-08-17 15:48 | Ninja už: 6106 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Pěstitel rýže

Hmm, toto tiež poznám... čítala som aj mangu. Super príbehy a postavy. Najviac som si obľúbila Heineho *úchylná fangirl útočí* Laughing out loud ale Badou tiež nemal chyby Smiling Skvelé, tiež odporúčam a banujem, že to nie je dlhšie Smiling

Obrázek uživatele Kia
Vložil Kia, Po, 2012-06-04 13:46 | Ninja už: 4473 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Konohamarova chůva

Tohle OVA jsem viděla nedávno a bylo super (hlavně druhý díl ^^) Jen je hrozná škoda, že je to tak krátké, brala bych, kdyby každý příběh měl tak 2 díly a trochu se to tam rozvinulo, myslím děj. Animace se mi líbila a hudba byla celkem fajn.Zobrazení akce bylo taky super, prostě doporučuju! Laughing out loud

Nemohu tasit. Na záštitu meče se usadila vážka.