manga_preview
Boruto TBV 07

Konjiki no Gash Bell


Konjiki no Gash Bell



Každých 1000 let vypukne boj o nového krále démonů. 100 démoních "dětí" je posláno se svou knihou do světa lidí a hledají svého partáka. Děj se točí hlavně okola malého démonka Gashe Bell a jeho partnera "géniuse" Takamine Kiyomara.
Gash je malé děcko se ztrátou paměti, které miluje (nejspíš) pstruhy a svého cigaretového kámoše Vulcana, ale hlavně někdy dovádí Kiyomara k šílenství. Laughing out loud Spolu s Kiyomarem bojují proti nepřátelům, nachází přátele a snaží se vyhrát boj, aby se Gash mohl stát přívětivým králem démonů. Prostě typický tournamentový shounen s mottem "S nakama dokážeš vše."
Nicméně, proč tu o tom vůbec píšu? Napíšu to narovinu - OP se to v žádném nevyrovná, ale není to žádný brak (aspon pro mě ne). Laughing out loud .JE TO DOPRAVDY ROZTOMILÉ - jak ty malá děcka si hrajou na pískovišti, když nemetaj blesky a neprýští tam krev. A HLAVNĚ - JE TO STUPIDNĚ ZÁBAVNÉ - ty tupé scénky i v nejlitějším boji dokážou i inteligenty jako já Laughing out loud dát do kolen:

http://www.youtube.com/watch?v=TawoZ3AjbeM&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=st-TU9OkKWo&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=HL3F5MFTm0s&feature=player_embedded

Má to ovšem i stinný stránky - klasický "absolutně neporazitelného nepřítele porazím silou vůle a lásky" a "jakto, že ještě to malé děcko není mrtvý" a několik opravdu otravných postav (přijde mi, že Sakura je proto Suzume-chan slabej odvar(nejen, že je tupá, ale i tupě vypadá))

Tak jako tak - toto nenáročný, drobátko stupidní anime jsem si vážně užila.
Zkouknout můžete např: http://www.animeultima.tv/watch/zatch-bell-english-subbed-dubbed-online/ pod krycím názvem Zatch Bell
Dodatek na konec:
V tomto anime je také spousta známých seyiuu:
Gash - Ohtani Ikue(Chopper), dále pak Kugimiya Rie jako Tio(Kagura, Happy), Wakomoto Norio jako Victoreem (Matsudaira z Gintamy), Takahashi Hiroki jako Prco Folgore (Squalo), Ishida Akira jako Wonlei (Gaara, Zura) nebo Takeuchi Junko jako Ted(Naruto!)

EDIT:
Zatch Bell má i ukončenou mangu - jak je ve zvyku, konec je trochu odlišný, ale o moc nepřijdete.
http://www.mangareader.net/266/zatch-bell.html


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sanny-chan
Vložil Sanny-chan, St, 2012-10-17 20:31 | Ninja už: 4667 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Pěstitel rýže

hm vypadá to zajímavě, určitě to zkouknu Smiling

Všichni na tomhle světě jsou praštěný. Už jako dětem ve školce nám měli říct, že všichni jsou cáklí. Aspoň bychom pak neměli blbý pocit, když sami dospějeme ve cvoky.

Je těžké být debilem, konkurence je příliš veliká... a proto budu raději magorem! :3