manga_preview
Boruto TBV 10

Renovace topicu Manga (Nové díly), aneb kudy kam.

Konoha jde s dobou!!!

Třídíme a likvidujeme prošlý, mnohdy přírodě i životu nebezpečný materiál!!!

Jak již bylo nějakou dobu avizováno, nejvytíženější diskuzní topic Manga (Nové díly) prošel recyklací a je připraven k novému použití.

Z důvodu "renovace" veškerého obsahu (cca. 16 tisíc příspěvků), tedy jeho úplného smazaní, u mnohých z vás - našich věrných Otaku - může dojít k dočasnému chaotickému kolapsu v navigaci, neboť odkaz v sekci "Moje oblíbené" nebude fungovat.

Nezoufejte!!!

Protože vás máme velmi rádi, v rámci pěstování vzájemných pozitivních vztahů (abychom se měli všichni rádi) jsme se rozhodli ulehčit vám život tímto oznámením.

Tedy jednoduše klikněte -----> ZDE

Samozřejmě, navigace přes postranní menu Konoha/Fórum se nemění.

Za celý mod/ed tým děkujeme za pochopení.

A... zůstaňte s námi!!!

4.90909
Průměr: 4.9 (22 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2009-03-19 23:04 | Ninja už: 6098 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Holobyt
Vložil Holobyt, Ne, 2009-03-22 14:34 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

nechci se stourat ale ukaz mi tady topic ve kterym neni spam Smiling cokoliv otevru je tam porad to sdamy dokola....a muzu zacit uz u jednotlivejch prizpevku napr po novim dile.....to jsou aky naprosto zbytecny komentare

Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, Pá, 2009-03-20 03:04 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Já to pak zamknu a přesunu do toho topicu, protože tohle spam rozhodně narozdíl od jiných zdejších témat není.

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele vydra
Vložil vydra, Čt, 2009-03-19 20:32 | Ninja už: 5682 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

no pravidla muzou byt jakakoli, kdyz to nejde osetrit programove je na uzivatelich jak je budou dodrzovat. a vzhledem ke slozeni uzivatelu konohy, kdy podle mne je drtiva vetsina mladsich 18 mozna i 15 let je prakticky nemozne, aby tito nejaka presna pravidla dodrzovali, nebo alespon trochu nad svymi posty premysleli.
proste mladez je uz takova, ze si potrebuje zarvat: naruto je best! saske smrdi! bude naruhina a ne narusaku jinak se podriznu! a je jim jedno ze to pisou nekam kde to ostatni vubec nezajima, nebo ze to nema zadnou vypovidajici hodnotu. nebo ze si neprectou ve vlakne ani poslednich 5 prispevku a klidne se ptaji na neco co bylo odpovezeno a prodiskutovano pred nekolika minutami.

psali jste neco o tom, ze tento druh fora nektere veci neumi. myslite ze by sel naprodarmovat nejaky robot, ktery by treba 1 za 2 hodiny mrsknul do vlakna par vet o tom jak by uzivatele meli prispivat a jak se chovat a jake by meli mit podpisy. proste porad to tem palicim vtloukat do hlavy jako kolotoc. a kdyz nepujde robot, tak byste to obcas mohli do vlakna flaknout vy a treba by to mohlo mit nadpis UPOZORNENI a kdyby to slo podbarvit narozdil od prispevku ktere maji bile pozadi bylo by to fajne. a nakonci toho upozorneni dat dovetek, ze se to bude ukazovat tak dlouho, dokud se tak vsichni nezacnou chovat.
ted uz jen vymyslete co tam napisete Eye-wink

Obrázek uživatele Ghokai
Vložil Ghokai, Čt, 2009-03-19 22:16 | Ninja už: 5721 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

bohužel, skrz ty pravidla a věkové složení uživatelů konohy máš pravdu. Je mi jasné, že nemůžů po třináctilétem klukovi/holce chtít nějakou hlubší myšlenku po narutovi, neboť tito lidé (příčí se mi používat slovo děti) žijí ze dne na den, z týdne na týden, z naruta anime/mangy na další díl naruta anime/ mangy. Proto jsem navrhoval ty "programové" ošetření. A ikdyž to možné není, a budou moderátoři holt dělat otrockou (a ono to doopravdy otrocké je) práci tak se aspoň podle mě můžeme dočkat pár velice nepříjemných věcí a ať už to budou hádky, nebo některým to přijde příliš "diktaturické"...A to se ani radši nedívám na trpělivost a nervy moderátorů...
A právě proto jsem pro drsné pravidla, čím drsnější tím lepší.
Porušil jsi pravidla? Nediv se že jsem ti smazal příspěvek. Nehceš se přizpůsobit pravidlům? tak holt psát nebudeš vůbec...
A právě proto by se mi líbilo kdyby to šlo naprogramovat. Jinak člověk reagovat, když ho označí za spammera jiní uživatelé, než když ti to "jenom" smaže moderátor. Jiný psychologický efekt, jiný výsledek (efektivnější) Ale bohužel, naprogramovat nelze, tak se holt budeme muset smířit s pár hádkami, některými nesmyslnými argumenty apod. Aspoň jak to vidím já tak momentálně jiná cesta není (a nejsem natolik naivní aby veškerá mladistvá populace navštěvující kohohu.cz najednou uvědomila jak psát příspěvky apod.)

Ad bot, nebo psaní toho upozornění: Zajimavá metoda, ale podle mě ti to stejnak nepomůže. Nevím kolik navštěvuješ diskuzních a jiných fór ale semtam v některém se objevuje mezi příspěvky reklama (řekněme 1 reklama na jednu stránku) co se stane časem? Začneš ji ignoravat. A tak to dopadne i s tímto....

Obrázek uživatele Ghokai
Vložil Ghokai, St, 2009-03-18 20:12 | Ninja už: 5721 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

hmm, asi k tomu mám taky co říct...

Přiznám se, že když jsem v novinkách četl o "reinovaci" topicu Manga (nové díly), mé srdce plesalo radostí, říkal jsem si, že konečně se nastaví nějaká pravidla, něco se změní. Ale...veni, vidi....a byl jsem zklamán. Podle všeho šlo doopravdy jenom o smazání a nahození topicu zpět. Takže problém "spamu" se doopravdy nevyřešil a aspoň pro mě je to obrovské zklamání...
Na vaši obranu vím, že být "hlídacím psem" nelze ani při větším počtu moderátoru, editorů atd. Máte své vlastní životy a čím méně jich strávíte na těchto stránkách, tím já osobně budu radši...
Jenže! Ikdyž situace ve všech fórech je nádherná ukázka chaosu, stejně jsou nějaké věci, omezení, které se podle mě s tím dají dělat...i s minimem dohledu...
Zde nadnáším obecně několik věcí:

ad podpis: Vím, že ve fórech se běžně objevuje, ale situace podle mě není tak strašná aby se s tím nedalo nic dělat. Pokud to umíte omezit na pět řádků, tak to podle mě jde omezit i na počet znaků. Zde bych použil magické číslo 167. 167 přesně proto, protože podpis má být krátký, výstižný a pro ty z vás které to netrklo je 167 znaků délka jedne SMS ( = short message service). Nejsem natolik technicky zdatný, ale tuším že se dokonce dá zakázat používání html kódu v podpisu (konkrétně mám na mysli odkazy na obrázky). Pokud ovšem tohle nelze (zakázat odkazy, apod.), tak se omlouvám za svou nevědomost.

ad pravidla topicu Manga(nové díly): Jsou příliš volná. Dokonce natolik volná, že dovolují spamovat. Patřím k té hrstce lidí (teď myslím konohu), kteří se snaží přečíst co se psalo od jeho posledního příspěvku, ale u tohoto topicu je to minimálně na naštvání 70% aspoň podle mě je spam, který by tam neměl nic dělat. O tohle by ani tak nešlo, ale chtěl bych poukázat na zajímavou věc: Nedávno jsem tam psal pár mých teorií na vývoj mangy (obsah není důležitý) a zabíralo to cca 3/4 A4. Vědom si, že v pravidlech je, že delší příspěvky mají být v hide (ikdyž tam není řečeno co už je delší příspěvek, ale selský rozum mi říkal, že ten můj asi bude), jsem ho do hide nedal. Proč? Kvůli anarchii, která v tom topicu vládne. O to víc mě pobavilo, když mi admin můj článek dal do hide. Jako plus tohoto moderátora hovoří o tom, že se podepsal, takže jsme si vyměnily PMka a pohoda. Ikdyž si to neberu moc vážně, mě osobně to přišlo jako jistá forma buzerace, oproti spamu co se tam píše.
ale nechci si tady vylévat srdce. Tohle jsem spíše psal jako zamyšlení nad pravidly toho topicu, které by se měli změnit (dle mě rapidně).
Jak vypadají pravidla teďka?:
- 1) Delší příspěvky se dávají do hide
- 2) V tomto topicu se nepoužívá tag spoiler
tímto současná pravidla končí...
Jak já osobně bych dal pravidla?
- 1) Delší příspěvky se dávají do hide (cca nad půl strany A4)
- 2) V tomto topicu se nepoužívá tag spoiler
- 3) V tomto topicu jsou komenty typu jak je tento díl super, nejlepší ze všech apod. Považován za spam (kvůli nulové informativní hodnotě). Tyto komenty patří (aspoň podle mě) do fóra pod "oznámení překladu"
- 4) Při nedodržování pravidel ban
- 5) Za jakýkoliv spam, který se od uživatel bude opakovat - ban

a to by prozatím dle mě stačilo...

Je mi jasné, že jsem na začátku psal, že to jde udělat kvalitně a bez neustálého hlídkování. Zde předkládám návrhy jak se to dá udělat.
1) Zrušit údaj informujicí o počtu komentů ve fóru (klidně ponechat, ale třeba jen v profilu) - Nic proti němu, ale vzhledem k věkovému rozložení uživatelů na konoze to vidím spíše jako problém. Z psychologie dítěte (průměrného) se dá očekávat, že aspoň zezačátku po založení účtu se bude snažit hrabat mnnožství komentářu => vyšší možnost spamu
2) Poloautomatizace. Určitě znáte z jiných fór, kde se dají hodnotit příspěvky buď kladně nebo záporně. Jednalo by se o podobný princip, jenomže tak že by uživatelé sami mohli označit spam (to jest dát negativní hodnocení, kladné bych nedával kvůli úzké souvislosti s bodem 1)). O co by šlo. Při určitém počtu negativního hodnocení (označení komentáře jako spam) by se mohl komentář takhle smazat, při označení ale nedosažení tohoto limitu by třeba moderátoři mohli mít v jednotlivých fórech kolonku (samozřejmě přístup jenom pro moderátory), kde by se jim jednotlivé komentáře vypisovali. Neviděl bych pak problém takovéto komentáře mazat. Samozřejmě tento bod zavisí na aktivitě uživatelů a rozumném nastavení "limitu". Při zneužívání této fce bych dal možnost ji uživatelům odebrat.
3) Sám pro tohle nevím jestli jsem (tak 50% na 50%), ale přesto to napíšu. Povolený určitý počet komentářů za den. Nevztahovalo by se, kdyby někdo odpověděl na můj komentář a já s ním pak vedl rozhovor (čili myšleno určitý počet komentářů nezávislých na sobě)
Myslím že tohle by hodně pomohlo....

Ad fórum obecně: ještě bych uvítal, kdy v rozbalených vláknech a větším výpisu na stránku byl označen nějak výchozí komentář (kvůli přehlednosti)

...

a tak slovo závěrem:
Možná si vy (moderátoři) říkáte, že si toho navymýšlím, kdo ví jaký jsem...a něco na tom bude:). Nechci aby to vyznělo, že jsem vůči konoze.cz nějaký kritický, pravda je přesně opačná. Vedete tady velice kvalitní web, jehož nepřítel není ani tak technická zdatnost, grafika apod. ale jeho uživatelé sami (zvláště ti mladší, ale chápu je - taky jsem býval takový). Proto ikdyž nevím jestli to technicky lze udělat, to co jsem tady vypsal, tak Vás chci ujistit že mou návštěvnost neztratíte (ani mou trpělivost s mladšími uživateli) a konohu budu navštěvovat pořád (myslím si že se jedná o nadprůměrný web)...

ale kdyby to šlo a vy jste to udělali tak by to bylo více než fajn:)
a ps: jsem otevřený diskuzi, takže jestli to nejde, nebo se chcete hádat že to co jsem napsal je blbost, tak klidně můžete. Rád si budu své názory obhajovat:)

P.S: ale hlavně, to co jsem psal už na začátku - čím míň moderátoři na těchto stránkách stráví, tím osobně budu radši:)

Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, St, 2009-03-18 20:46 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Zajímavé návrhy. Ale už teď dopředu Ti mohu říct, že Tě zklamu. Nechce se mi to vypisovat bod po bodu, promiň, dnes mám kopr, ale z pokecu s Prasátkem, které jsem vedl a všechny tyto návrhy jsme vlastně řešili, protože nejsi první, kdo k tomu měl připomínky a měl podobné nápady, dokonce tu k tomu je přímo topic, o kterém vím, že Prasátko jako jeden z mála pravidelně pročítá, je většina nerealizovatelné, anebo jen velmi obtížně. Proč? Protože Drupal. Bylo mi řečeno, že Drupal takto složité funkce nepodporuje.
Tedy hodnocení komentu a jeho následné automatické zahideování lá Youtube apod. nelze realizovat, a pokud přeci jen ano (ale ne), bylo by to příliš složité. Já to neumím, věřím, že drtivá většina editorů až na některé výjimky (předpokládám že Alucardo nebo K_A_I, Raikri, Rain by to zvládli, pokud by si půjčili Admin práva) také ne, navíc k tomu nemáme práva. Admini této stránky jsou, pokud vím, kvůli svému studiu velmi vytížení a na tohle se jim, bohužel, nedostává času. Ale to je jen můj předpoklad, v žádném případě nemluvím za ně a ani nechci. Ani nemohu.
Realizaci soukromých debat, jak je popisuješ, lze pohodlně aplikovat formou PM.
Denní omezení komentů je taktéž nerealizovatelné, pokud vím, takové funkce snad ani neexistují a/nebo jsem je ještě nikdy na žádném foru neviděl. A to jsem zaregistrovaný na velkém počtu, od fansite-ů, přes oficiální fora až po warezy. Nemohu si vybavit, že bych se s tímto jevem někde potkal.
Zrušení zobrazení počtu příspěvků u Uživatelů... no, uhodils hřebíček na hlavičku, vím jak to myslíš ohledně "motivace" , ale opět, toto lze jednoduše zrušit, nicméně nevidím k tomu důvod. Nejde o rankování jako na jiných forech, toto slouží jen k tomu, aby člověku, který čte příspěvek od daného uživatele dopomohlo k vytvoření si názoru na jeho řekněme serióznost, věhlas, relevantnost jeho komentu, resp. jestli mu stojí za to brát vážně takovéhoto uživatele. Bohužel je to dvojsečná zbraň. Za A) budeš brát na zřetel, že ten člověk je zde již nějakou dobu, k něčemu se již vyjádřil, ví o čem mluví, tak snad má cenu jej brát vážně a číst jeho koment. Za B) budeš brát na zřetel, že je to pravděpodobně velký spammer, čili vážně jej brát nebudeš.
Ono je to ale ostatně jen a jen na Tobě, jak se ke komu postavíš a jak moc budeš jej i jeho názor respektovat a zdá stojí za to reagovat.

Jinak co se týče zbytku Tvých připomínek a pravidel v Manga (Nové díly), zajisté sis přečetl v záhlaví topicu HIDE Upozornění.

Neboj, v žádném případě si nemyslím, že jde o buzeraci a rýpání, jak sám píšeš, naopak, já osobně jsem rád, že se občas někdo ozve a má alespoň snahu něco navrhnout a jak kdysi psal Alu: Nejde se stádem s hlavou dole.

edit: btw si ale protiřečíš, pokud se nechceš prokousávat zbytečnými příspěvky v Manze-nové díly, pak nemůžeš chtít, abychom se neangažovali a zůstávali stranou. Automatizace je sice hezká věc, leč mnohdy nedokonalá. Čímž neříkám, že naše zásahy dokonalé jsou, nicméně pokud si chceme udržet kontakt s uživateli a mít s nimi korektní vztah a názor na ně, naše přítomnost je nutná. Tedy pokud bych se tu ukázal jen jednou za týden a o nikom nic nevěděl, mohlo by se stát, že to co ostatní považují za kvalitní příspěvek kvalitního přispěvatele, já bych mohl považovat za spam, protože jaksi neznám formu vyjadřování onoho člověka a jeho předešlé komenty a návaznost na ně atd.... imho KONTAKT je nejdůležitější xD

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele Ghokai
Vložil Ghokai, St, 2009-03-18 22:10 | Ninja už: 5721 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Díky za odpověď. Nevadí že je to spřeházené.

Ohledně dotazů na fóra se obecně, se budu dotazovat na zmíněné téma. Pokud je fórum ovšem omezeno "drupalem", tak z toho plyne jenom zbytečná otročina pro vás (což je škoda). Upřímně mě jde vyloženě hlavně o tento topic (doopravdy mě nezajímají fóra typu kolik mi je apod...), ale upřímně člověka který by dokázal "cenzurovat a jinak řídit" tento topic si moc nedovedu představit. Musel by být hodně trpělivý a vytrvalý, nebo by jich muselo být mnoho...

Co se týče toho počtu komentářů: právě kvůli té dvojsečnosti bych to zcela vyřadil. Nevím jak ostatní uživatelé, ale já se třeba na to nedivám, po jisté době pohybu ve fóru člověk už podle avataru pozná koho má smysl číst a koho ne. Navíc (teďka mě napadlo), že ani bany nemají moc smysl, protože hlavní ti "mladší" si založí nový účet a jedou si vesele dál (pokud ovšem není nastavená nějaká ochrana na počet účtu podle IP apod, jak to bývá v některých online hrách)...

Btw: to s tím počtem komentů - setkal jsem se s tím někdy před 5-6 lety na nějakém australském disk. fóru a consolích, hrách apod..., pokud to vyhrabu pošlu odkaz. Ikdyž tam to se počet povolených komentů vztahoval na hodně věcí (přiznám se, že jsem tehdá ani ten systém pořádně nepochopil) - ovšem pokud se to nedá zřídit zde, tak ja asi bezpředmětné o tom vůbec hovořit...

tím hidem asi myslíš to upozornění - ano přečetl. Ano stanovit pravidla je hezká věc. Sám se budu angažovat aby byli přísnější. Jenže bez téhle poloautomatizace (škoda, že to nejde). to bude chtít pouze otrockou práci moderátorů - což je více než škoda. Vím jaké je toho mít víc než nad hlavu (studuju 2 VŠ prezenčně zároveň), ale s tímhle se (s prominutím) drbat? Kontakt s lidmi? Ano, ten je sice supr, ale pouze u lidí, se kterýma se dá rozumně argumentovat, nebo s lidmi kteří jsou pasivní (rozuměj snadno se podvolí). Nemám nic proti uživatelům zde, ale "dětská" (příčí se mi používat slovo dítě, páč v jejich věku jsem tohle "povyšování" nesnášel) psychologie ti to neumožní. Prostě ne:)...
A co z toho vyplývá? Aspoň pro mě - otrocká práce, nervy, zlost...

Co tím chci říct? Že systém, který podle všeho bude v následující se době fungovat je sice asi "nejdokonalejší", zato ale také ten nenamáhavější pro vás. A přesně proto si myslím, že je docela nutné hledat nějaké optimálnější řešení...

a pokud nelze toto co jsem napsal, tak musí jít určitě něco jiného, ale to už patří do jiného fóra, kam momentálně směřuji:)

takže trpělivosti a nervům zdar!

EDIT: Dá se někde diskutovat o pravidlech pro fórum Manga(nové díly)?

Obrázek uživatele vydra
Vložil vydra, St, 2009-03-18 16:08 | Ninja už: 5682 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

ahoj, nemohli by jste u teto slavne chvile zavest nejake pravidlo o velikosti podpisu?
kdyz si tam kazdy nalinkuje x odkazu, obrazek a jeste nejake vtipne povidani, a pak do diskuse prida vetu o trech slovech tak je ta diskuse tak roztahana a neprehledna, ze zachvili nebude muset byt 10000 prispevku, ale staci ich 100 aby to zabralo 100 stranek diskuse.
díky

Obrázek uživatele K_A_I
Vložil K_A_I, St, 2009-03-18 17:20 | Ninja už: 6404 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Pěstitel rýže

takovi pravidlo tu ale je Laughing out loud

https://konoha.cz/?q=ban

sice tam neni napsano co se za dlouhy podpis povazuje ale tak snad kazdej je rozumnej a prijde na to:D

Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, St, 2009-03-18 17:18 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

tchüs vydra,
to je věčný boj. V administraci jde samozřejmě nastavit meze a pravidla pro podpis, pokus o to již byl (ne více jak 5 řádků textu) ale vždy to vedlo do stracena. Další parametry nastavit bohužel nejdou, tedy o nich nevím. A oněch pět řádků je LOL, protože je jedno, jestli řádky textu budou jen třeba dva, když kdejací uživatelé si dají do podpisu klidně i pic 360*240 a to alespoň pětkrát, protože přece čím více obrázků, tím lepší podpis, no ne? xD

Vím přesně, co myslíš, prudí to, nicméně by nás muselo být x krát více, aby se to uhlídalo, a/nebo by museli být aktivní všichni editoři/moderátoři.
Jediný, kdo to poctivě hlídal a upozorňoval, byl Hatake, no ale domnívám se, že už to také vzdal, protože zmenšíš jim to, pohrozíš banem, a za týden to mají i tak zpátky.

Tohle je spíš o vlastní ukázněnosti určitých uživatelů, oni o sobě vědí, ale zjevně je jim to jedno.

Pokud chceš, pohraj si s nastavením zobrazení, zabal vlákna, zobraz 300 komentů na stránku a snad to pomůže.

Já za sebe slibuji, že když narazím na zbytečně veliké podisy, jednoduše je zmenším. Myslím, že když pomůže i Hatake jako doposud, mohlo by se nám povést je trochu naučit u sestavování podpisu přemýšlet.

edit: A když se tak dívám na svůj sign, začnu u sebe xD

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele RicoTheCat
Vložil RicoTheCat, St, 2009-03-18 19:16 | Ninja už: 5701 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Prostý občan

použít javascript které obrázky v podpisu nahulváta seřízne na určitej maximální rozměr Smiling


Jak byste definovali osobu která začínala jako NaruSaku a teď nedá dopustit na NaruHina ? (Ztracená / Napravená duše )


Obrázek uživatele K_A_I
Vložil K_A_I, St, 2009-03-18 17:22 | Ninja už: 6404 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Pěstitel rýže

o tom ze byl hatake jedinej kdo to hlidal bych se mohl hadat Smiling

Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, St, 2009-03-18 17:23 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

shiFt, promiň, já věděl jen o něm xD

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele Tenshirou
Vložil Tenshirou, St, 2009-03-18 15:17 | Ninja už: 5835 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

Tak tolik příspěvků bych chtěla mít na blogu xD
Jste važně skvělíí Eye-wink

Obrázek uživatele Cinky
Vložil Cinky, St, 2009-03-18 11:13 | Ninja už: 6018 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

a nemohlo by sa to robit kazdy tyzden???

Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, St, 2009-03-18 12:36 | Ninja už: 6214 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

yeah, nebo každý měsíc týden je pro někoho moc rychle Smiling

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/

Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, St, 2009-03-18 17:22 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

V tom nenápadném upozornění v záhlaví Manga (Nové díly) je to decentně naznačeno. Spamové příspěvky (prvně budeme muset přesně definovat, co je v Manze-nové díly spam) půjdou do dža a bude probíhat údržba průběžně, tedy staré a zbytečné příspěvky BUDOU mizet xD

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele Cinky
Vložil Cinky, St, 2009-03-18 13:17 | Ninja už: 6018 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

no ja som to myslel, ze by sa to mazalo (alebo len lockovalo) kazdy tyzden, teda vlastne ku kazdemu dielu jeden topic

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2009-03-18 13:26 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Tohle nám dělají lidi u informativních článků k vydání nových chapterů mangy. Klidně si tam ten díl řeší, i když na to mají samostatný topic.
Víš jak - takhle rozkouskované je to hrozně nepřehledné, mít to pokupě je mnohem lepší. Smiling A kdyby se ta samostatná témata zamykala, k čemu by to bylo? Někdo by tam zmerčil zajímavý názor, ale už by na něj nemohl reagovat. Takhle, v Manga (Nové díly), se pořád může kolem dokola řešit dění klidně i posledních deseti kapitol. Takže já si myslím, že stávající systém jednoho topicu na všechno, je to nejlepší, co se může udělat. Smiling
Navíc je tu ještě Manga smeťák, kde se můžete vracet k ještě starším dílům a klidně tam řešit jakou sílu dal Itachi Narutovi nebo proč musel Sasori umřít. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Cinky
Vložil Cinky, St, 2009-03-18 15:43 | Ninja už: 6018 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

no dobre, tak prezradim moj povodny umysel Sticking out tongue
mne sa totiz nepaci, ze vam sa nepaci, ze sa o danom vydanom diely mangy bavi v clanku o "oznameni vydania prekladu" (chapete tu vetu??). A tymto som nepriamo chcel dosiahnut tohto =D Tak, a som odhaleny. Inak ten lock som spomenul kvoli tomu, aby som nevyzeral tak napadne *-)
mne sa skor zda neprehladne pokial to je vsetko v jednom topicu. Napr neviem odkedy zacinaju spekulacie na novy diel a kde koncia komenty k staremu
Mozno by bol idealny kompromis, aby ste nazakazovali debaty o diely v tom vasom oznameni

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2009-03-18 17:29 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jo, jasně, čím víc spamu, tím líp, co? Laughing out loud Proč nemít jedny a tytéž příspěvky v dvojím provedení... Nicméně s Kobylkou už ty debaty pod článkama řešíme delší dobu a snad již brzo dojde k zamýšleným změnám. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Cinky
Vložil Cinky, St, 2009-03-18 17:37 | Ninja už: 6018 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

no tak mna obcas bavi si precitat nejake teorie - cize nie to sledovat. Ale ked si chcem len tak zo srandy daco pozret, tak sa mi nechce prehrabavat v tom nekonecnom topicu

Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, St, 2009-03-18 13:46 | Ninja už: 6214 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

ale častý promazávání by určitě neškodilo. Za víkend tam přibude tisíc příspěvků a co pak s tim Smiling

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2009-03-18 13:59 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Tak tohle rozhodnutí už je na Shyovi, když si to celé vzal na starost. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, St, 2009-03-18 14:01 | Ninja už: 6214 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

oh, další deseti tisícový topic Sticking out tongue

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/