manga_preview
Boruto TBV 07

Jigen

Jigen

Prostě další...

Výsledek

++++++++++
Skóre: 10.0, Hlasů: 2

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2022-02-08 08:11 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Obdivuju, jak tě to téma drží Smiling. Dělá to na mě dojem, že jsi typ, co si črtá v každé volné chvilce a neláme si hlavu ani s tím, jak to zrovna dopadne, ani s tím, jak to lidi ocení nebo neocení. Podstatné je užít si tvorbu kresby jako takovou. Určitě souhlasím, jen tak dál, to je na tom to nejkrásnější, pokud si umíš kresbu užít (je vidět, že tě ten chlap fakt něčím vnitřně zaujal Smiling). Nicméně nebylo by od věci zatnout zuby a dotáhnout k dokonalosti i tu prezentaci. Ne kvůli lidem zde nebo zdejším pravidlům, ale kvůli sobě. Naučit se i nepopulární věci dotahovat člověka posouvá výš a může se ti to zpětně vrátit v různých životních situacích Eye-wink. Aspoň má osobní zkušenost. Budu se těšit na další kresbičky!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Sanhiya
Vložil Sanhiya, St, 2022-02-09 19:02 | Ninja už: 1239 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Moje volné chvíle jsou hlavně trénink a cvičení, pokec online, muchlání šelem, přemýšlení a kreslení. A ano, prostě čmárám a jak to dopadne, tak to dopadne... Pokud jde o hodnocení lidí, je to jako u všeho. Dobré potěší, výtka také, pokud je na místě a uvidím díky tomu něco, co jsem přehlédla, ale to se nestává. Kdybych měla jít ven jen s tím, co považuji za perfektní, tak to není nic, ani já bych nemohla vůbec ven z baráku Xd Nemám ráda jakékoli nedostatky.
Zaujal.. Úplně jsem se do něj zbláznila... Hrůza. Stejně tak Isshiki. To bude už ta konstanta jako s Orochimarem. Takže tu máme tři na trůnech. Nemohu nechat jeden, protože nevím, koho by byl.
Prezentace.. Ano, vždy to někam prostě jen tak mrsknu. Máš pravdu.

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Ne, 2022-01-30 05:59 | Ninja už: 3917 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Je to parádna kresba Smiling Kvalita fotky je horšia..no sám s tým mávam problém lebo môj mobil zle fotí takže ti to nemám za zlé Laughing out loud Páči sa mi ako sa ti darí kresliť výraz u postáv Smiling Celkovo podarené Kakashi YES

Obrázek uživatele Sanhiya
Vložil Sanhiya, Ne, 2022-01-30 22:13 | Ninja už: 1239 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Mám asi někde lepší fotku, ale nemohla jsem to najít. Kdyžtak na pinterestu a Twitteru to někde je..