manga_preview
Boruto TBV 08

obito

obito

děláno v malování

Výsledek

++++++----
Skóre: 6.0, Hlasů: 1

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, So, 2021-02-20 02:36 | Ninja už: 6051 dní, Příspěvků: 3262 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

Na prvý pokus v pohode. Chce to cvik ako v každej kresbe a ona sa to bude zlepšovať. Tak držím palce nech ti to vydrží.

A áno to zaradenie by bolo dobré keby si si opravil. Taká chyba sa stáva. Avšak je to len otázka pár sekúnd ju opraviť tak rýchlo do toho.

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, So, 2021-02-20 09:41 | Ninja už: 4182 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Na první příspěvek vytvořený v Malování to nevypadá zle. Rozhodně je Obito na podobné pokusy vhodný, protože obličeje a podobné detaily v Malování dají hodně zabrat, aby vypadaly k světu Laughing out loud Póza je to vtipná, vyjadřuje určité emoce nezávisle na výrazu tváře, takže ano, námět sis vybral dobrý Smiling Možná by to chtělo si v malování pohlídat styl obrysových čar. Netuším, jakou máš verzi programu, ale v té mojí se určitě dají tvořit přímky, křivky i čáry od ruky složené ze stejnobarvených pixelů. Když zvolíš styl čar se světlejšími pixely na okraji, tak to pak dělá problémy při vybarvování. Třeba na „zipu“ pláště se pozůstatky po čáře hodí, ale na vlasech už ne.

Jo a chtělo by to obrázek zařadit do správné složky. Patří to do složky Tobi, ta je hned kousek pod začátkem zařazovacího menu. Album Váš FanArt označovat nemusíš, to je složka nadřazená, ve které to pak bude automaticky.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.