manga_preview
Boruto TBV 07

Malá velká letní výzva 109


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, St, 2020-07-22 21:57 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Nápad s tou kosou se mi hrozně líbí, je to fakt vynalézavý! A opravdu bych ji chtěla opěvovat, ale radši ti řeknu i to, že jsem si jí napoprvý vůbec nevšimla a trochu jsem se pak kvůli tomu ztratila v ději. Laughing out loud Z velký časti je na vině fakt, že jsem se v tu chvíli opravdu docela začetla a tím pádem jsem moc nevnímala, co se děje v tom "negativním prostoru" mezi panely (nebo jak to nazvat). Ale i teď mi přijde, že je tam ta kosa poměrně snadno přehlédnutelná, a že symbolizuje příliš důležitou událost na to, aby se vystrčila takhle mimo panely, kam se lidi prototypicky nedívají. Mimo jiný to u mě vede k tomu, že vlastně nevím, kam ji časově zařadit - jestli pod třetí panel, nebo někam mezi ty tři poslední... a jestli je ten pohled, co mu věnuje Sora, reakce na to, co Rikuo udělal, nebo prosba, aby zasáhl.

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Čt, 2020-07-23 14:12 | Ninja už: 4907 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Výraz Sory je myšlen jako reakce na to, co Rikuo udělal. Eye-wink

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2020-08-03 21:47 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Mám pocit, že jsem něco podobného využila na straně 20 (já vím, dávná to historie Laughing out loud) a Akhara mi to tenkrát pochválila, čili logicky si toho teď asi všimla a vyhodnotila to podobně. Já to nepochopila ihned jako kosu, ale spíš jako seknutí, švih a kosa vyvstala záhy potom, když jsem se na to víc zaměřila Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE