manga_preview
Boruto TBV 09

Uchiha father

Uchiha father

No moje nej dílo to není ale podle mě není ani tak špatné Smiling

Výsledek

+++++-----
Skóre: 5.0, Hlasů: 1

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hyō Sensu
Vložil Hyō Sensu, St, 2020-07-22 10:59 | Ninja už: 5206 dní, Příspěvků: 366 | Autor je: Propadlý student Akademie

Ja tomu proste nerozumiem. Celý systém misií sa mi naozaj páči, ľudia sú vďaka tomu viac motivovaní niečo vytvoriť a majú možnosť svoje úsilie porovnať s ostatnými.

Prečo sa v takýchto skvelých podmienkach nepokúsiť posunúť? Je na tých misiách naozaj dôležité len sa pokúsiť získať body? Poštolka k tomu povedala veľa dobrých pripomienok, ale ja najviac súhlasím z jednou konkrétnou ... bez snahy aby to nejak vypadalo...

Nemám vôbec v úmysle ťa nejak deptať. Moje výtvarné schopnosti nie sú na omnoho vyššej úrovni než tvoje. Nejde tu vôbec o schopnosti. Takže ak sa chystáš obrázok prerobiť, tu je zopár mojich rád.

1. PREDLOHA.... keď jednou rukou držíš ceruzku (alebo v tvojom prípade myš), pozri sa sa svoju druhú ruku a pokús zachytiť správnu dĺžku jednotlivých prstov. Odfoť sa a skús napodobiť polohu tela ktorú ideš nakresliť.

2. VIAC ČASU ... rozdeľ si obrázok na niekoľko častí a každej venuj aspoň desať minút. Budeš mať priestor viac si všímať detaily.

3. TECHNIKA a NÁSTOJE ... pozri si video (je ich plno) kde na naučia používať správne postupy, aby sa ti pracovalo jednoduchšie. Viem že keď sa rozhodneš niečo vytvoriť v MS Paint, asi ťažko využiješ nejaké high level nástroje. Minimálne je tam ale krivka a elipsa vďaka nim nebude každá čiara vyzerať roztrasene.

Prosím, skús na tom trošku viac zapracovať všetkých obdivovateľov konožského fanArtu určite poteší každý kúsok prejavenej snahy.

Suicide is painless...game of live is hard to play, im gonna lose it anyway...but i can take or leave it , if i please

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, St, 2020-07-15 21:15 | Ninja už: 4190 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Je mi líto, ale toto bych v misi kategorie B neuznala. Kreslení v počítači má jednu velkou výhodu - nepovedený tah se dá snadno smazat a opravit. Ovšem tady například Sasukeho nohy a ruka vypadají kreslené na první pokus bez snahy o to, aby to nějak vypadalo. I když pro postupné upravování svědčí ponechané bílé pixely po již smazaných čarách, hm. Trochu mi tu vadí i nejednotnost stylu, kde mají obvodové čáry různou tloušťku, navíc některé jsou černé a jiné barevné.
Samotný námět není zlý, i když mi tu chybí nějaký cit na Fugakuově straně - zdá se, jakoby o svého syna ani pohledem nezavadil. Zkus to prosím ještě předělat. Držím palce.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.