manga_preview
Boruto TBV 09

Kvet lásky

Kvet lásky

Tak teda, prichádzam s ďalším obrázkom, tentokrát ku mojej najnovšej poviedke Laughing out loud Zobrazuje Ino, keď jej nezbedný vietor uchytil sukňu a ju to rozosmialo a zvýskla.

Ja a látky, no radšej nekomentujem, ale toľko musím povedať, že tomu trochu prichádzam na huť, aj keď je to taký love-hate vzťah. Na kvety nemám veľmi bunky, bohate mi stačili tie na sukni Ino, akože si predstavte, že práve tá časť záhrady Yamanaka je vyhradená kríčkom Laughing out loud Ale hoci Ino zvyčajne vidíme v nejakom ťažko sexi oblečku, mne sa k nej viacej hodí takýto mierne bohémsky štýl Laughing out loud ale zároveň tu je taká bledule, to bude tým, že trčí celý deň v kvetinárstve Laughing out loud

čo sa týka počasia, tu je mierne pod mrakom, aj keď v poviedke je možno o trochu slnečnejšie, mne sa to však páči viacej takto Laughing out loud milujem podobné počasie.

odporúčam rozkliknúť

Tak, budem rada ak sa vám obrázok zapáči, mne sa rozhodne páčilo ho kresliť Smiling

Výsledek

++++++++--
Skóre: 8.5, Hlasů: 4

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2020-06-04 17:34 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Musím říct, že mě tenhle obrázek také spíše vyděsil, resp. připomněl mi jedno starodávné anime Angel's Egg, kde byla ústřední postava nakreslená taky takhle (světlá, skoro bílá oproti tmavému pozadí). A byl to trochu horor Laughing out loud. Asi to nebyl tvůj záměr, ale působí strašlivě bíle, a ty obtažené rty a vybledlé oči + klátivý postoj ... trošičku vypadá jako zombík Laughing out loud. Ale holky ti krásně nakreslily, kde jsou anatomické chyby, takže to nemusím nijak rozvádět. Naopak moc se mi líbí, jak jsi řešila ten trávník, to je parádní do ilustrace Kakashi YES.
Obecně je to pro ilustraci velmi efektní postup - když postavu nakreslíš trošičku odlišně od pozadí, upozorníš na ni. A klidně může být i hodně světlá. Ale zrovna tady se sešlo víc faktorů a tak úplně na mě ta idylka s větříkem nedýchla. Může za to hlavně výraz a ty obtažené rty, toho se vyvaruj. Vždy vypadá líp, když nakreslíš u pusy jenom linku, která dělí horní a spodní ret, nic víc není třeba. Držím palce do dalších pokusů Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele svkruskor
Vložil svkruskor, Čt, 2020-05-28 15:30 | Ninja už: 2784 dní, Příspěvků: 244 | Autor je: Utírač Udonova nosu

To je referencia na dajaký horor? Pretože tá jej papuľa vypadá jak z hororu.

Myseľ objektov sa bude zúfalo snažiť vytvoriť spomienky tam, kde nikdy neexistovali...

Obrázek uživatele Corisan
Vložil Corisan, Pá, 2020-05-22 21:26 | Ninja už: 5475 dní, Příspěvků: 1591 | Autor je: Manga tým, Sochař hlav Hokagů

hezká momentka Z lásky má to hodně příjemnou, až něžnou atmosféru. hodně mi k tomu pasuje i počasí které si zvolila, takže nikde nejsou výrazné stíny či plochy s ostrými přechody. i barevné kombinace jsou hodně fajn a absence jakýchkoliv křiklavých odstínů má uklidňující účinek Smiling

zkusím přihodit svoji trošku k tomu, co rozvedla Poštolka. myslím si, že k tomu, aby její póza nepůsobila tak křečovitě by bylo potřeba ji trochu více přepracovat. v prvé řadě doporučuju na všechno, kde jsi nejsi jistá, použít reference; najít něco buď na netu, zotročit někoho nebo sama před zrcadlem. a vyzkoušet klidně i celou pózu (takhle jde dobře poznat, jestli to, co zamýšlíš, jde vůbec reálně provést nebo ne - to je můj běžný případ Laughing out loud).
konkrétně tady mi přijde, že to jako celek úplně nefunguje, protože trup je trochu ohnutý do boku a nohy narovnané a celkově je Ino skoro vzpřímená. tady si "chrání" šaty a při takovéhle póze bych řekla, že pohyb bude mířit k tělu - schoulení (či předklon), ruce k trupu, do klína, kolena k sobě. tady když se snaží si udržet šaty na místě a sahá před sebe, spíše mi přijde lepší lehký úklon dopředu. zkusila jsem to načrtnout, snad je to pochopitelnější. link zde (klidně pošlu i PSD, jestli chceš Smiling)
při předklonu je pak potřeba dát pozor na to polohu klíčních kostí, nebudou tak vysoko, jako u vzpřímeného člověka a kus pasu pod hrudním košem "zmizí" a tělo pak hned přechází v boky. u nohou si sama moc nejsem jistá Laughing out loud na moje chodidla moc neber ohled, ty mi nejdou Laughing out loud ale určitě bych se vyhla kreslení jednoho zepředu, druhého z boku.

Pokémon Go: 5898 3500 2445
Můj FanClub (díky, Uchiha-Mariko Smiling ), IG

Drawing people, sketching things. The artistic business.

"You did well. My boy... you did so well."

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, St, 2020-05-20 01:51 | Ninja už: 4188 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Ten styl šatů by Ino rozhodně slušel Smiling Asi nic moc praktického na mise, ale na volný čas ideální. Je vidět, že sis s obrázkem vyhrála, se šaty i pozadím. Navzdory snaze se mi zdá, že výraz se tak nezdařil, jako u předchozích dvou obrázků, z Inina postoje cítím křeč, která tam asi být neměla, ale chápu, že záměr byl jiný. Každopádně je super, že tě to bavilo Smiling Snad tě chuť do kreslení hned tak neopustí Smiling

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Katema
Vložil Katema, St, 2020-05-20 07:27 | Ninja už: 3814 dní, Příspěvků: 1383 | Autor je: Student Akademie

Ďakujem za pekný Komentár poštolka Smiling

Hej, je jasné, že čo sa týka dynamickejších postojov, mám sa ešte čo učiť Laughing out loud Ak by si mi povedala čo presne v postoji v tebe vzbudzuje ten pocit, že je to kŕčovité? resp čo ti tak najviac udrelo do oka na tom postoji? Veľmi by si mi tým pomohla, ja síce tuším, že to možno bude tou rukou a možno sklonom trupu ale rada by som počula aj tvoje bližšie pozorovanie, aby som si na to dala väčší pozor.

ono, s tvárou a výrazom v nej som mala trošku problém, musela som použiť zrkadlo, lebo ani za nič som nevedela ako natočiť otvorené ústa, aby to nevyzeralo krivo Laughing out loud väčšinu vecí už mám napozeraných, ale toto je jedna vec čo sa často nevidí.

Vďaka aj za povzbudenie, tiež v to dúfam Laughing out loud

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, St, 2020-05-20 13:26 | Ninja už: 4188 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.