manga_preview
Boruto TBV 09

Malá velká letní výzva! 043

Malá velká letní výzva! 043

42
43
44

Len dúfam že ďalšie postavy proti ktorým budú ,,bojovať,, nebudú kostry Laughing out loud, pretože znova čmárať rebrá, panvu..už zrejme nedám Laughing out loud.
U novej postavy postavy som aj premýšľala či ju mám nejako predstaviť, ale nakoniec som si povedala že na to je ešte čas a niekto druhý by to určite zvládol lepšie ako ja Smiling.
A som zvedavá ako ďalší človek bude pokračovať, akým smerom sa vyberie Eye-wink.

Už teraz sa teším na pokračovanie Kakashi YES

Inak chcem vás upozorniť že neviem ako sa sem pridávajú odkaze, tým štýlom že je tam napísane to čo dotyčný chce Ja to nebyl, ak by som tie odkaze mala pridať klasicky - 36 odkaz - tak to viem Jump!

Výsledek

++++++++++
Skóre: 10.0, Hlasů: 9

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, St, 2019-10-30 17:26 | Ninja už: 5857 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Ještě si sem musím napsat jednou. Nemůžu se vynadívat!

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2019-10-26 21:49 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ty jo, bravurně jsi se s tím popasovala Shocked! Za tak krátký čas a tak pěkně komiksově dějově...I ty OC postavy jsi zmákla luxusně. Moc se mi to líbí Kakashi YES.
Ohledně kresby mám jenom občas takový pocit, že sem tam sklouzneš k úplnému převzetí Kishiho (možná i používáš jeho předlohy, kopíruješ?) a občas zase ulítneš opačně, že nám ukazuješ čistě sebe a svůj přístup. Největší část pak je něco mezi tím. To jediné mi trochu neladí - měla bys zvolit jen jeden přístup, respektive, pokud si půjčuješ třeba i z důvodu urychlení kresby nějaké předlohy přímo v manze, tak to ti to trochu ruší. Např. ty Itachiho oči v detailu mi přišli velmi kishimotovské.
Ale jinak všechna čest, kam se na tebe hrabu, vykreslit děj a dokonce bojovou scénku jsi zvládla skvěle. Jsem zvědavá na pokráčko Smiling!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Nika
Vložil Nika, Ne, 2019-10-27 00:26 | Ninja už: 1671 dní, Příspěvků: 311 | Autor je: Recepční v lázních

Viem presne na čo narážaš Smiling. Sama pozorujem že občas mám tie postavy ako cez kopirák - a to sa netýka len postáv z Naruta. Ale to je tým že ja keď čítam nejakú mangu tak si dosť všímam dané postavy, ich vykreslenie, uhol akým sú nakreslený...a ja si to bohužiaľ všímam až do takej miery že sa to odzrkadluje na mojej kresbe (hlavne to vidno na postavách ktoré mám rada Laughing out loud). To je aj jediný dôvod prečo nikdy nie som ÚPLNE SPOKOJNÁ ale len SPOKOJNÁ. Ono dosť ľudí si myslí že ak je daná postava nakreslená presne tak je správne a v ich očiach je automaticky krásna, ale tak to predsa nefunguje, no nie?
Preto sa mi napr.páči štýl Shi-chan, je uvoľnenejší, nerozmýšľa nad tým aké ma daná postava proporcie (?), jednoducho kresli tak ako to cíti Smiling. Ja viem nakresliť postavu tak ako by mala byť správne, ale neviem ju nakresliť tak ako by som ju chcela nakresliť (?).

Ale pracujem na tom Jump! mám rozrobené obrázky u ktorých som sa doslova snažila kresliť,,inak,,Jump! ale teda neviem či ich niekedy dám von, musím sa s nima najprv stotožniť Jump!

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2019-10-27 01:52 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Dost by mě zajímalo, čím jsi/co studuješ. Protože, to co popisuješ, by z tebe dělalo ideálního adepta na restaurátora Smiling. Ten taky musí dokázat věrně okopírovat styl druhého a svůj vlastní nepotřebuje, spíš je mu na škodu, když ho má.
Mám to u sebe dost podobně. Neumím si představit danou postavu jinak nakreslenou. Ale tím, že jsem si kreslila i reálné věci, tak jsem si za čas zvykla klást šrafy určitým mě pohodlným způsobem, stínovat určitým způsobem, a pak i když kreslím věrně podobu z mangy, tak ten můj rukopis tam proniká. Radím, víc si kresli reál. Pořiď si skicáček a črtej si věci kolem sebe. Je to super, když si na to člověk zvykne a dokonce se na tom dá vypěstovat závislost Laughing out loud. A velice to pomáhá právě kreslířům komiksů, kteří se potřebují naučit rychle zachytit výraz a pohyb. Ale třeba i krajinu, věci...
...
A až se ztotožníš, máš tam v zásobě někoho z Naruta/Boruta Sticking out tongue?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Nika
Vložil Nika, Ne, 2019-10-27 17:05 | Ninja už: 1671 dní, Příspěvků: 311 | Autor je: Recepční v lázních

Ja som pôvodne chcela ísť študovať bud reštaurátora alebo grafický dizajn, lenže mi sme mali na škole veľmi,,šikovnú,, poradkyňu ktorá mi to hneď vyhovorila, že sú to zbytočné školy a ďaleko sa s nima nedostanem..tak mi teda ona sama vybrala vhodnú školu OMG! Vážně nevím, co dál..., ktorá mala ďaleko od kreslenia. Aj som sa snažila protestovať lenže to bol taký nevinný detský protest, ktorý aj tak nepomohol, hold mala lepšie argumenty ^-^.

Spraviť si skicák na reálnejšie kresby je vcelku aj fajn nápad, bola by to príjemná zmena, keďže po väčšine mám v tých zošitov buď anime/manga postavy Smiling.

Jasné že mám pripravené postavy z Naruta - hlavne teda z Naruta, keďže Boruta som ani nezačala poriadne čítať, ale chcem začať aj sním, som zvedavá akým štýlom sa vybrali ^-^

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2019-11-28 13:11 | Ninja už: 3878 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

No jo, člověku do života kecá od mládí kdekdo. Radím - vyprdnout se na všechny, pokud člověk cítí, že něco chce, že ho něco láká a baví. Dopadne to stejně tak, že se k tomu nakonec vrací, jen se šílenými zpožděními a oklikami Smiling. Tím nemyslím přímo Tebe a restaurování, ale obecně směr. Většinou se pak živíš tím, co vystuduješ a oblíbená činnost stane se koníčkem a práce povinností. Vnímám jako největší štěstí, když člověk ví, co chce, hned na začátku a dokáže si to prosadit proti všem Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Pá, 2019-10-25 08:22 | Ninja už: 4213 dní, Příspěvků: 2120 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

To je vtipný, ako hovoríja po slovensky Laughing out loud
To se lúbí, no nicméně, super kresba, vypadá to na zašmodrchanější děj než na začátku a kam jde sakra vykonat ten obřad, když ti lidi jsou vevnitř. Upřímně lituji Itachiho, má to s ostatníma těžký.

Obrázek uživatele Nika
Vložil Nika, Pá, 2019-10-25 11:04 | Ninja už: 1671 dní, Příspěvků: 311 | Autor je: Recepční v lázních

Aj som to mohla po česky napísať Hehe... lepšie by sa to čítalo ^-^.
Možná tam nie je len jedna miestnosť kde sa vykonáva obrad, alebo sa tiež mohol ísť len pripraviť:D

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, Čt, 2019-10-24 21:54 | Ninja už: 5857 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

Vím jak tohle bude pokračovat. Awww Laughing out loud
Jenom se k tomu dostat Smiling ikdyž kresbou to nebude tak best of jako toto a ty předtím - nemám slov...

Obrázek uživatele Nika
Vložil Nika, Pá, 2019-10-25 10:57 | Ninja už: 1671 dní, Příspěvků: 311 | Autor je: Recepční v lázních

O kresbe ani nehovor, veď kreslíš pekne Smiling. A naviac kresby nakreslené vlastným štýlom sú poväčšine sympatickejšie, dokážu viacej vypovedať o samotnom autorovi ^-^.

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, Čt, 2019-10-24 12:04 | Ninja už: 4933 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Páni! Taková nálož a tak brzy! Kakashi YES
S těmi kostrami sis pěkně vyhrála! Laughing out loud A celá "bitka" byla vážně rozkošná a vtipná! ^ ^ Celkově se mi tvůj příspěvek moc líbí, ačkoli musím přiznat, že chvilkami jsem se trošičku ztrácela - třeba ty přechody mezi scénami s Akiem a s Akatsuki nebo právě na této stránce, kde mi trošku chybí absence bublin, ten text je tam pro mě takový zmatečný. Ale tak já mám co říkat, že. Laughing out loud Jinak každopádně paráda, naprosto luxusní drásavé zakončení (jako vždy Laughing out loud) a... Itachi! Ve tvém podání mu to velice sekne a je fajn, že jsi mu dopřála víc prostoru - a jsem nesmírně zvědavá, copak nám to chystá. ^^

P.S. Odkazy uděláš nějak takto:
[url=*sem šoupneš url adresu odkazu*]Part XX[/url]
Dává to smysl? Laughing out loud

Obrázek uživatele Nika
Vložil Nika, Čt, 2019-10-24 16:05 | Ninja už: 1671 dní, Příspěvků: 311 | Autor je: Recepční v lázních

U tejto poslednej stránky som aj tušila že sa bude zdať komplikovaná, ale chcela som tam zachytiť ,,dva pohľady,, a lepšie som to nevedela tak som kompromisne dala Itachiho úseky tmavšie v domienke že to trocha pomôže, ale nevadí, nabudúce (ak sa pošťastí Smiling ) sa to pokúsim inak urobiť Kakashi ^_^

P.S. Pekne ďakujem za návod, veľmi pomohol Smiling Kawaii jako Kyuubi!

Obrázek uživatele Uchiha-Mariko
Vložil Uchiha-Mariko, St, 2019-10-23 23:07 | Ninja už: 3616 dní, Příspěvků: 1371 | Autor je: Manga tým, Minatův osobní výrobce kunaiů

Opravdu nevím, jestli mám teď raději chcípat smíchy, nebo brečet Laughing out loud (moc emocí na ráz) Přesedlali jsme z Deidari na Tobiho? Laughing out loud (Jeden strašpytel lepší než druhý Smiling ) A žeru svoji postavu (Kara Puzzled ), pokud to vůbec jde, přesně jak jsem si ji představovala. Laskavá, ale pěkně nebezpečná Laughing out loud ona dokáže vycítit čakru nebo emoci? Puzzled zajímavý Shocked
PS: ty si vážně rychlík, já bych totik stran nestihla ani za měsíc Shocked

Za svůj FC vděčím Teri-chan, díky! Smiling, DA

Obrázek uživatele Nika
Vložil Nika, Čt, 2019-10-24 13:54 | Ninja už: 1671 dní, Příspěvků: 311 | Autor je: Recepční v lázních

Ak by si chcela aby sa tá postava inak volala tak daj vedieť, nie je problem to zmeniť Eye-wink, ja som jej dala prvé čo ma napadlo Ty kámo, co sis dal?! Laughing out loud

A či vie vycítiť čakru/emócie? Musíme sa nechať prekvapiť ako ju ďalšia osôbka vykreslí Eye-wink