manga_preview
Boruto TBV 08

Dievčatá Uzumaki

Dievčatá Uzumaki

Taký snaživý obrázok Stydím, stydím, stydím! Doma mám figuríny, manekýnov na kreslenie. Tak som ich chcela odskúšať či vďaka nim sa naučím aj krajšie kresliť. Ja to nebyl
Neviem čo viac by som k tomuto obrázku dodala Ja to nebyl

Výsledek

+++++++---
Skóre: 7.9, Hlasů: 7

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, So, 2019-08-17 11:11 | Ninja už: 4182 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Obrázek vypadá mile námětem i zpracováním Smiling A ty figuríny mi přijdou jako dobrý nápad. Hinata se ti vydařila. Souhlasím s Rahzel, že je tu vidět posun. Jen myslím, že by jí po stranách Himawariny postavy měly být vidět nohy Eye-wink

Ani to okno mi nepřijde křivé. S pravítkem bývá ten problém, že čáry nakreslené přesně podle něj v obrázku, který je jinak kreslený volnou rukou, působí „tvrdě“ a neladí se zbytkem. Ale pokud si je podle pravítka jen lehce načrtneš a pak obtáhneš volnou rukou, bude to vypadat přirozeněji.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, So, 2019-08-17 12:50 | Ninja už: 2318 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Fakt. Tie nohy som si vôbec nevšimla.

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Čt, 2019-08-15 15:38 | Ninja už: 3939 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: ONLINE, Utírač tabulí na Akademii

Cením snahu pomôcť si figurínami..dobrý nápad. Rád vidím, ked sa niekto snaží zlepšiť. Odhadujem, že je to kreslené bez predlohy a je to tvôj originálny nápad, čo tiež cením. No..ešte ti robí problémy kresliť rovné čiary..a trošku ti to uteká. Prečo nepoužiť pravítko na to okno. Pravítko nie je podvádzanie v kreslení. Taktiež..by som ti poradil..vyskúšať kresliť aj podľa predlohy. Alebo vyskúšať obkresľovanie..vytlačiť si nejaký obrázok, na to položiť prázdny papier a priložiť na okno a obkresliť. Samozrejme..obkreslené obrázky by som nepridával na Konohu. Ale slúži to ako tréning Kakashi YES Netvrdím, že je niečo zlé na tom kresliť bez predlohy..ale porovnávaním a prekresľovaním sa veľa veciam naučíš. Hádam som pomohol.

Obrázek uživatele Uzumaki clan
Vložil Uzumaki clan, Pá, 2019-08-16 10:21 | Ninja už: 2190 dní, Příspěvků: 573 | Autor je: Leeho závaží

Áno je to môj originálny nápad. Smiling
Na tie čiary som aj chcela použiť pravítko, ale rozmyslela som si to. Čo bola chyba Laughing out loud takže nabudúce ho použijem určite.
Ja väčšinou cvičím kreslenie buď s tým manekýnov (ako už bolo spomenuté) alebo na použité papiere kde si len tak kreslím.

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, Čt, 2019-08-15 11:55 | Ninja už: 2318 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Čo sa týka proporcií, je to oveľa, oveľa lepšie. Naozaj si sa zlepšila Hihi, vše je v pohodě Obrázok sa mi páči, ale myslím, že keby bolo Himawari vidieť viac z očí, bolo by to lepšie. Takto to vyzerá, že má len obočie Nevím, co jsem si dal, ale bylo to vážně silné!.

Obrázek uživatele Uzumaki clan
Vložil Uzumaki clan, Čt, 2019-08-15 13:11 | Ninja už: 2190 dní, Příspěvků: 573 | Autor je: Leeho závaží

Díki, snažila som sa hihihi
Nabudúce budú vidieť aj oči, sľubujem Angel